Majoritatea clienților vor găsi potrivit unul din cele 3 pachete de mai jos, sisteme care răspund la cele mai frecvente nevoi de consum. Noi le-am adăugat și asigurare, și bonusuri speciale, în zeci de configurații posibile. Contribuția minimă este de 3.000 de lei, conform Ghidului AFM. Indiferent de pachetul ales, beneficiezi de vizita expertului tehnic înainte de instalare, pentru evaluarea necesarului energetic și îndeplinirea condițiilor tehnice la locația ta.
*Beneficiu disponibil pentru pachetele descrise în regulamentul campaniei.
Alegerea unui sistem de stocare cu un grad ridicat de protecție la incendiu este crucială. La E.ON, toate sistemele de stocare din ofertă sunt testate și validate în piață, au opțiunea FIRE STOP inclusă și au protecție maximă la umiditate și praf, peste IP54. Se pot instala atât la exterior, cât și la interior, pentru o mai mare flexibilitate la montaj. Comunicarea între invertor și sistemul de stocare este foarte importantă, așadar recomandăm alegerea echipamentelor de la același producător.
Invertor:
Sistem stocare energie:
Invertor:
Sistem stocare energie:
Invertor:
Sistem stocare energie:
Care sunt cele mai comune probleme structurale ale acoperișurilor care pot afecta montajul panourilor fotovoltaice? De ce instalația electrică a casei ar putea necesita intervenții suplimentare și cum te afectează acest lucru financiar? Care sunt noile cerințe pentru bateriile sistemelor fotovoltaice și cum te ajută să economisești? Ce sfaturi dau exprții pentru alegerea echipamentelor?
Promptitudine în primul rând, timpul scurt de așteptare, servicii de instalare profesioniste, montajul curat și eficient, consultanță de specialitate, supraveghere și verificare permanentă, cu alte cuvinte fără bătăi de cap. Mulțumesc întregii echipe!
Suceava
E.ON s-a ocupat de toate detaliile, prețul relativ ok și posibilitatea de plată în rate.
Bacău
Mi-a plăcut profesionalismul de care a dat dovadă echipa de montaj. Ușurința cu care am depus cererile. Claritatea informației transmisă de dumneavoastră. Aplicația de monitorizare a invertorului.
Ilfov
Rapiditate, eficiență și mult profesionalism. Fiecare departament, de la documentație la montarea panourilor, a lucrat ca o echipă: eficient, calitativ și un timp scurt de încadrare a proiectului. Foarte mulțumită!
Timiș
Să fii proprietar al imobilului unde se va instala sistemul fotovoltaic. Să nu ai datorii la bugetul de stat și la bugetul local, sunt câteva din condițiile programului. Consultă ghidul cu toate cerințele.
Pregătește toate documentele necesare pentru înscriere: carte de identitate, certificat de atestare fiscală ANAF și Primărie, extras de carte funciară. Verifică actele necesare în ghid.
Creează-ți un cont pe platforma AFM, în vederea depunerii cererii online în ziua dedicată înscrierii. Vezi calendarul înscrierilor mai jos.
Completează cererea și încarcă documentele în formatul solicitat pe platforma AFM, în ziua alocată regiunii unde se află locul de instalare al sistemului fotovoltaic. Asigură-te că cererea ta primește număr de înregistrare.
Ai maximum 90 de zile de la data publicării, să alegi un instalator validat din lista publicată pe platforma AFM. Instalatorul va evalua eligibilitatea proiectului tău și va fi responsabil de implementarea tehnică.
Primii 5 pași sunt ai tăi, solicitantul și viitorul beneficiar al subvenției. Apoi, instalatorul analizează cererea ta în în liniile cu criteriile programului. După evaluare, AFM confirmă lista beneficiarilor aprobați. După aprobare, instalatorul ales montează sistemul fotovoltaic. Ulterior, acesta va solicita decontarea cheltuielilor, iar AFM va verifica și aproba plățile necesare. AFM va monitoriza proiectul pentru a se asigura că toate condițiile sunt respectate. Este esențial să urmezi termenele și procedurile stabilite pentru a finaliza proiectul cu succes.
Sună-ne și lămurim toate detaliile. Poți lua legătura cu un consultant de luni până vineri, între orele 8-20.
Tarif normal, apelabil din orice rețea de telefonie.
Programul Casa Verde este un program gestionat de Agenția Fondului de Mediu (AFM) prin intermediul căruia persoanele fizice și unitățile de cult pot accesa fonduri nerambursabile pentru instalarea unui sistem fotovoltaic. Solicitanții subvenției vin cu o contribuție minimă, definită în fiecare ediție a Ghidului programului.
Subvenția acordată prin ediția 2024 a programului AFM este de 30.000 lei și include un sistem fotovoltaic + un sistem de stocare a energiei. Contribuția minimă este de 3.000 lei.
Ghidul Casa Verde 2024 s-a publicat pe 24 septembrie 2024 și poate fi consultat AICI. Fiecare regiune din țară are la dispoziție o zi pentru înscriere, respectiv:
Perioada de înscriere începe la ora 10:00 și se termină la ora 23:59, pentru fiecare regiune.
Totuși, aceste condiții pot varia în funcție de ediția programului Casa Verde. Pentru a fi corect și complet informat consultă informațiile din sursele oficiale sau ia legătura cu un consultant E.ON.