Vrei electricitatea și gazul pe o factură, la super ofertă?

Achiziționează acum un produs E.ON Duo și ai electricitatea și gazele naturale pe o singură factură și o plată unică lună de lună. Semnează un contract înainte de 28 februarie și ai garantat 2 luni cu 50% reducere la electricitate. Să vii la E.ON cu ambele e foarte simplu: semnezi contractul în 3 pași online și ne ocupăm noi de tot!

Cumpără acum

Solicită o ofertă aici

și te sunăm noi în cel mai scurt timp.

Ce avantaje ai când combini soluțiile din ofertă?

Electricitate

Cu E.ON Home Electric ai garanția unui preț avantajos la electricitate, iar dacă alegi E.ON Assist Electric Plus ai și intervenții pentru urgențe la instalația electrică 24/7. Alege E.ON Duo și ai electricitatea și gazul pe o singură factură, o plată lunară. Acum, poți achiziționa orice produs de energie în 3 pași online, direct din zona de confort, fără deplasări.

E.ON ServExpress

Cu abonamentul PRO ai asigurate verificări și revizii tehnice periodice la centrala termică și la instalația de utilizare gaze naturale conform legii, mereu la timp, efectuate de tehnicieni autorizați. În plus, 7 zile din 7 intervenim dacă apare o urgență la centrala termică sau instalația electrică din casă.

E.ON Life

O soluție de încălzire care îți reduce factura de gaz cu 50%, cu centrală termică în condensare, cu servicii tehnice complete de la livrare, instalare, punere în funcțiune, până la mentenanță. Poți alege Vaillant, Bosch, Saunier Duval sau Protherm și ai garanție extinsă până la 7 ani, plata în rate lunare fără avans și cel mai bun tarif la gaz de la E.ON.

E.ON Cool

Soluția de aer condiționat cu plata în rate lunare egale, îți aduce aparat de aer condiționat cu Inverter, livrare, instalare și servicii de curățare, igienizare și verificări periodice, plus intervenții pentru urgențe 24/7. Ai și 5 ani de garanție extinsă indiferent că alegi un echipament Gree, Yamato sau Fujitsu.

Soluțiile E.ON Life și E.ON Cool sunt disponibile și în municipiile Brașov, Constanța și Ploiești în rest, alături de E.ON ServExpress, pot fi achiziționate exclusiv în aria de distribuție gaze naturale E.ON. Reducerea se aplică la toate componentele de preț de pe factura de electricitate și nu poate depăși 40 lei+tva pe lună. Ofertă supusă unor termeni și condiții, valabilă până pe 28.02.2021.

Regulamentul Campaniei "6 luni reducere la factura de electricitate" este disponibil aici.

Druid Webchat