Experiențe
memorabile
împreună

În 2019, ai interacționat cu E.ON în moduri inovatoare și pline de energie și ai descoperit produsele și soluțiile noastre prin experiențe inedite și imersive.

Am fost partenerii unora dintre cele mai mari evenimente de muzică, tehnologie, sport și inovație din Romania pentru a-ți oferi experiențe memorabile. Am oferit invitații și am pregătit numeroase activări și premii pentru ca tu să captezi energia E.ON sub toate aspectele ei: autentică, distractivă, inovativă.

Unde ne-am văzut în 2019?

Bucharest Technology Week

Energy Home

București, 24-26 mai 2019

Bucharest Tech Week este cel mai mare festival de tehnologie din România și aduce împreună developeri, profesioniști și pasionați de soluții inovative și gadgeturi în comunități din ce în ce mai conectate. 

La standul E.ON, prin experiențe video-audio imersive din cadrul Future Energy Home, te-ai familiarizat cu soluțiile noastre termice de încălzire și răcire și ai descoperit soluțiile de mobilitate electrică E.ON Drive. 

Techsylvania

proiecte inovatoare business

Cluj Napoca, 8-11 iunie

Pentru a 7-a ediție consecutivă, Techsylvania a pus în lumina reflectoarelor viitorul tehnologiei, idei vizionare și proiecte inovatoare în business.

De cum ai trecut pragul casei noastre, Future Energy Home, ai descoperit lumea E.ON și a soluțiilor noastre de e-mobility într-un mod interactiv și super distractiv. 

Te-ai răcorit la Refresh Bar și ai putut experimentata condusul electric prin joc: întreceri în curse cu mașinuțe electrice pe trasee definite de tine care s-au soldat cu numeroase premii pentru toți șoferii electrici.

Mai mult, ai participat la conferințe pe teme de tehnologie și inovație și sperăm că nu ai ratat panelul “Future of Smart Cities - Collaboration is the Key” la care a fost speaker Claudia Griech, CMO al E.ON România.

 

statii electrice

Sports Festival

competitie sportiva

Cluj Napoca, 13-16 iunie

Sports Festival este o experiență unică de festival: un mix de sport, educație, competiție și distracție.

4 zile, peste 30 de discipline sportive prezentate, competiții sportive și demonstrații oferite de campioni mondiali, între care meciul demonstativ al marei noastre campioane la tenis, Simona Halep. Sperăm că nu l-ai ratat!

Pentru a crește nivelul de energie, apetitul pentru sport și a încuraja bucuria jocului, în E.ON Energy Lab, ți-am propus numeroase zone interactive, ai redescoperit Future Energy Home și ai avut parte de activări pline de energie: te-ai întrecut în pedalat pe biciclete statice și chiar ai putut câștiga o bicicletă electrică customizată E.ON.

energie

Electric Castle

Electric Castle

Cluj Napoca,  17-21 iulie 

Această experiență unică de festival are loc pe uimitorul domeniu al castelului Banffy, din Transilvania și își propune să reinventeze modul în care oamenii interacționează cu un festival combinând muzica cu artele, tehnologia și concepte vizuale inovatoare.

La Electric Castle te-am întâmpinat cu numeroase activări în care consumul de energie a fost distractiv și dinamic, dar și de relaxare și de reîncărcare a bateriilor.

În E.ON Energy Lab ai produs și ai consumat energie individual, în cel mai dinamic concurs de sprinturi pe bicicletă și ai putut trage cu ochiul spre festival de la balcon.

Ai descoperit soluțiile E.ON pentru casă printr-o experiență audio-vizuală inedită, ai câștigat premii (între care o bicicletă electrică customizată E.ON!) și te-ai super distrat cu prietenii.

Solutii E.ON

GoTech World

Solutii E.ON

București, 2-3 octombrie

GoTech World sprijină ecosistemul de afaceri din România și Europa Centrală și de Est cu scopul de a crește gradul de adopție a digitalizării în toate industriile, eficiența și productivitatea în business.

În E.ON Energy Solutions Hub, plasat în centrul GoTech World, te-ai familiarizat cu soluțiile E.ON pentru clienți business și pentru o casă inteligentă, într-un spațiu confortabil și inovativ, propice dezvoltării de idei noi.

Ți-am oferit un mod foarte distractiv de a savura cafeaua cu o notă personală și ai călătorit electrizat de E.ON Drive, printr-o experiență de realitate augumentată, dintr-un mediu poluat, într-un oraș verde.

E.ON Drive

Alte evenimente

Cities of Tomorrow
Cities of Tomorrow

București, 26 martie.

Demometal Vest
Demometal Vest

Arad, 22-25 mai.

 TEDx
TEDx

Alba Iulia, 15 iunie.

Industry Expo
Industry Expo

Arad, 31 octombrie.

Galerie foto

Ai nevoie de ajutor?