Evenimente susținute de E.ON

Continuăm să fim alături de tine, să îți transmitem energia E.ON în moduri inovatoare și să aducem împreună comunități vibrante, cu experți din industrii diverse, în jurul unor discuții antrenante pe subiecte de actualitate. De asemenea, ne întâlnim live la cele mai iubite festivaluri de film și muzică din România!

Hai și tu alături de noi!

În 2021 ne întâlnim la

TIFF x EON

TIFF

23 iulie - 1 august

Află de pe contul nostru de Instagram cum poți câștiga invitații la festivalul TIFF - Transilvanian Internațional Film Festival de la Cluj-Napoca.

Electric Castle x EON

EC_Special

6 - 15 august Cluj+Bonțida

E.ON recomandă consumul ELECTRIC responsabil. Află cum faci asta, prin câștigarea de invitații la ediția specială Electric Castle și hai să ne întâlnim la scena ta preferată.

Vezi ghidul festivalierului

Consultă aici termenii și condițiile de participare la concursul E.ON x TIFF 2021.

În 2020 ne-am văzut la

Unfinished Festival
Unfinished Festival

27 septembrie - 4 octombrie

Am fost parteneri în cadrul celei de-a 5-a ediții Unfinished, un festival al ideilor și al curiozității, o comunitate vibrantă, o experiență mult așteptată în fiecare an, acum 100% online.

Festivalul a avut loc pe o platformă digitală inovatoare, iar tema de anul acesta a fost ÎNCREDEREA.

unfinished moments
Unfinished Moments

4 iunie - 10 august

Susținem Unfinished, o comunitate vibrantă unde oameni din industrii diverse discută despre inovație, progres și experiențe în continuă evoluție. 

Între 4 iunie și 10 august, am găzduit pe pagina noastră Facebook, E.ON România, o serie de sesiuni live cu lideri​ din domenii creative, tehnologie și antreprenoriat care te-au inspirat și motivat.

inovatie in business
The Next Wave of Innovation

30 iunie

E.ON susține inovația și conectează profesioniști din industrii diverse pentru a descoperi noi tendințe și moduri în care aceasta poate ajuta business-ul tău să evolueze.

La Virtualized - The Next Wave of Innovation te-ai alăturat  sesiunilor susținute de speakeri internaționali de top sau sesiunilor de tip panel, unde liderii companiilor din România au dezbătut provocările cu care se confruntă piața autohtonă.

oportunitati covid-19
Retail and e-commerce in a new impactful era

9 iunie

Am fost partenerii primei conferințe virtuale din România, transmisă online: Virtualized - Retail & E-commerce  in a new impactful era.

Alături de noi, ai aflat care sunt principalele provocări ale industriei de retail și e-commerce, ce oportunități a creat pandemia COVID-19 pentru clienți în mediul online și cum se pot adapta companiile rapid la preferințele consumatorilor tot mai digitalizați. 

Nu ai putut participa? Află din video-urile de mai jos cum a fost

Descoperă evenimentele 2019

Energie
statie electrica
solutii termice
Ai nevoie de ajutor?