Ne vedem online, direct din zona ta de confort

Continuăm să fim alături de tine și în 2020, să îți transmitem energia E.ON în moduri inovatoare și să aducem împreună comunități vibrante cu experți din industrii diverse în jurul unor discuții antrenante pe subiecte de actualitate.

Pentru confortul tău, ne vedem în online, și-ți garantăm un scaun super comod în primul rând, direct de acasă, din zona ta de confort.

Hai și tu alături de noi!
 

Alte evenimente susținute de E.ON

Retail and e-commerce in a new impactful era

9 iunie 2020

Am fost partenerii primei conferințe virtuale din România, transmisă online: Virtualized - Retail & E-commerce  in a new impactful era.

Alături de noi, ai aflat care sunt principalele provocări ale industriei de retail și e-commerce, ce oportunități a creat pandemia COVID-19 pentru clienți în mediul online și cum se pot adapta companiile rapid la preferințele consumatorilor tot mai digitalizați. 

The Next Wave of Innovation

30 iunie 2020

E.ON susține inovația și conectează profesioniști din industrii diverse pentru a descoperi noi tendințe și moduri în care inovația poate ajuta business-ul să evolueze.

La Virtualized - The Next Wave of Innovation te-ai alăturat  sesiunilor susținute de speakeri internaționali de top sau sesiunilor de tip panel, unde liderii companiilor din România au dezbătut provocările cu care se confruntă piața autohtonă.