Ne vedem online, direct din zona ta de confort

Continuăm să fim alături de tine și în 2020, să îți transmitem energia E.ON în moduri inovatoare și să aducem împreună comunități vibrante cu experți din industrii diverse în jurul unor discuții antrenante pe subiecte de actualitate.

Pentru confortul tău, ne vedem în online, și-ți garantăm un scaun super comod în primul rând, direct de acasă, din zona ta de confort.

Hai și tu alături de noi!
 

Urmează

Unfinished Moments

Live pe Facebook

Susținem Unfinished, o comunitate vibrantă unde oameni din industrii diverse discută despre inovație, progres și experiențe în continuă evoluție. 

Între 4 iunie și 10 august, vom găzdui pe pagina noastră Facebook, E.ON România, o serie de sesiuni live cu lideri​ din domenii creative, tehnologie și antreprenoriat care te vor inspira și motiva cu siguranță.

Vom anunța curând data următoarei sesiuni.

Următoarea sesiune 
Unfinished

Marți, 7 iulie 2020
Gratuit, 100% live, pe Facebook%
Package Image

Jurgis Did și Valeria StoicaSesiune concert live

Încarcă-te de energie prin muzică! Te invităm marți, 7 iulie, la cea de-a doua sesiune E.ON Unfinished Moments, un concert gratuit, 100% online, transmis live, pe Facebook.

Artistul de origine columbiană Jurgis Did o va întâlni pe Valeria Stoica, noua stea a muzicii din Republica Moldova, pentru o conversație muzicală plină de energii bune.

Oriunde ai fi, te așteptăm live, pe pagina noastră de Facebook începând cu ora 22:00!

Vom dezvălui curând datele viitoarelor sesiuni. Rămâi alături de noi.

Alte evenimente susținute de E.ON

Retail and e-commerce in a new impactful era

9 iunie

Am fost partenerii primei conferințe virtuale din România, transmisă online: Virtualized - Retail & E-commerce  in a new impactful era.

Alături de noi, ai aflat care sunt principalele provocări ale industriei de retail și e-commerce, ce oportunități a creat pandemia COVID-19 pentru clienți în mediul online și cum se pot adapta companiile rapid la preferințele consumatorilor tot mai digitalizați. 

Future Energy Home: continuarea!

Octombrie-Noiembrie 2020

Pregătește-te pentru un concept inedit, marca E.ON, în care vom reface Future Energy Home, zona interactivă în care ai descoperit anul trecut soluțiile inovatoare de energie E.ON pentru acasă prin experiențe audio-vizuală inedite.

Alătură-te mini seriei de 8 episoade și celor 3 personaje principale și răspunde provocărilor E.ON. Vom dezvălui mai multe detalii în curând. Rămâi alături de noi.

Câștigă bilete la The Next Wave of Innovation

Ce trebuie să faci?

Înscrie-te în concurs și activează factura electronică din contul tău de client E.ON Myline până pe 25 iunie și intri automat în tragerea la sorți pentru a câștiga una din cele 50 de invitații gratuite la conferință! 

Ai șansa să discuți cu speakeri de top, ca Bret Waters și Ty Heath, despre inovație si antreprenoriat pe timp de criză sau cum să iei decizii strategice de marketing bazate pe date. 

Ty Heath

Global Lead, The B2B Institute LinkedIn

Bret Waters

Silicon Valley Guy & Founder 4thly