Ne vedem online, direct din zona ta de confort

Continuăm să fim alături de tine și în 2020, să îți transmitem energia E.ON în moduri inovatoare și să aducem împreună comunități vibrante cu experți din industrii diverse în jurul unor discuții antrenante pe subiecte de actualitate.

Pentru confortul tău, ne vedem în online, și-ți garantăm un scaun super comod în primul rând, direct de acasă, din zona ta de confort.

Hai și tu alături de noi!
 

Evenimente susținute de E.ON

Unfinished Festival
Unfinished Festival

27 septembrie - 4 octombrie

Am fost parteneri în cadrul celei de-a 5-a ediții Unfinished, un festival al ideilor și al curiozității, o comunitate vibrantă, o experiență mult așteptată în fiecare an, acum 100% online.

Festivalul a avut loc pe o platformă digitală inovatoare, iar tema de anul acesta a fost ÎNCREDEREA.

unfinished moments
Unfinished Moments

4 iunie - 10 august 2020

Susținem Unfinished, o comunitate vibrantă unde oameni din industrii diverse discută despre inovație, progres și experiențe în continuă evoluție. 

Între 4 iunie și 10 august, am găzduit pe pagina noastră Facebook, E.ON România, o serie de sesiuni live cu lideri​ din domenii creative, tehnologie și antreprenoriat care te-au inspirat și motivat.

inovatie in business
The Next Wave of Innovation

30 iunie 2020

E.ON susține inovația și conectează profesioniști din industrii diverse pentru a descoperi noi tendințe și moduri în care inovația poate ajuta business-ul să evolueze.

La Virtualized - The Next Wave of Innovation te-ai alăturat  sesiunilor susținute de speakeri internaționali de top sau sesiunilor de tip panel, unde liderii companiilor din România au dezbătut provocările cu care se confruntă piața autohtonă.

oportunitati covid-19
Retail and e-commerce in a new impactful era

9 iunie 2020

Am fost partenerii primei conferințe virtuale din România, transmisă online: Virtualized - Retail & E-commerce  in a new impactful era.

Alături de noi, ai aflat care sunt principalele provocări ale industriei de retail și e-commerce, ce oportunități a creat pandemia COVID-19 pentru clienți în mediul online și cum se pot adapta companiile rapid la preferințele consumatorilor tot mai digitalizați. 

Nu ai putut participa? Vezi videourile de mai jos și află ce s-a discutat

Descoperă cum a fost în 2019

Energie
statie electrica
solutii termice
Druid Webchat