Ne vedem online, direct din zona ta de confort

Continuăm să fim alături de tine și în 2020, să îți transmitem energia E.ON în moduri inovatoare și să aducem împreună comunități vibrante cu experți din industrii diverse în jurul unor discuții antrenante pe subiecte de actualitate.

Pentru confortul tău, ne vedem în online, și-ți garantăm un scaun super comod în primul rând, direct de acasă, din zona ta de confort.

Hai și tu alături de noi!
 

Urmează

Unfinished Festival

27 septembrie - 4 octombrie

Suntem parteneri în cadrul celei de-a 5-a ediții Unfinished, un festival al ideilor și al curiozității, o comunitate vibrantă, o experiență mult așteptată în fiecare an, acum 100% online.

Festivalul are loc pe o platformă digitală inovatoare, iar tema de anul acesta este ÎNCREDEREA.

Future Energy Home: continuarea!

Octombrie-Noiembrie 2020

Pregătește-te pentru un concept inedit, marca E.ON, în care vom reface Future Energy Home, zona interactivă în care ai descoperit anul trecut soluțiile inovatoare de energie E.ON pentru acasă prin experiențe audio-vizuală inedite.

Alătură-te mini seriei de 8 episoade și celor 3 personaje principale și răspunde provocărilor E.ON. Vom dezvălui mai multe detalii în curând. Rămâi alături de noi.

Câștigă o invitație

Hai la Unfinished, cel mai cool festival al anului

27 septembrie – 4 octombrie

Unfinished înseamnă workshopuri, expoziții, discuții pe teme de actualitate cu speakeri internaționali, artă și multe idei. 

Printre speakerii de anul acesta se numără Marina Abramovic, Priya Parker, Perry Chen, Anand Giridharadas sau Gill Cassar, directorul 1t.org, o inițiativă a Forumului Economic Mondial a cărei viziune este conservarea, restaurarea și creșterea a 1 trilion de copaci până în 2030. 

Prezența lui Gill Cassar în #UNFINISHED20 este susținută de E.ON.

Alte evenimente susținute de E.ON

unfinished festival
Unfinished Moments

4 iunie - 10 august 2020

Susținem Unfinished, o comunitate vibrantă unde oameni din industrii diverse discută despre inovație, progres și experiențe în continuă evoluție. 

Între 4 iunie și 10 august, am găzduit pe pagina noastră Facebook, E.ON România, o serie de sesiuni live cu lideri​ din domenii creative, tehnologie și antreprenoriat care te-au inspirat și motivat.

The Next Wave of Innovation

30 iunie 2020

E.ON susține inovația și conectează profesioniști din industrii diverse pentru a descoperi noi tendințe și moduri în care inovația poate ajuta business-ul să evolueze.

La Virtualized - The Next Wave of Innovation te-ai alăturat  sesiunilor susținute de speakeri internaționali de top sau sesiunilor de tip panel, unde liderii companiilor din România au dezbătut provocările cu care se confruntă piața autohtonă.

Retail and e-commerce in a new impactful era

9 iunie 2020

Am fost partenerii primei conferințe virtuale din România, transmisă online: Virtualized - Retail & E-commerce  in a new impactful era.

Alături de noi, ai aflat care sunt principalele provocări ale industriei de retail și e-commerce, ce oportunități a creat pandemia COVID-19 pentru clienți în mediul online și cum se pot adapta companiile rapid la preferințele consumatorilor tot mai digitalizați.