De ce să alegi E.ON Home Electric

Bonus de bun venit

Ai electricitate gratuită în prima lună*, în limita a 100 kWh, pe factura de electricitate şi mai multă energie pentru tot ceea ce îţi propui să faci

Preţ fix și garantat

Nu trebuie să te îngrijorezi că se anunţă scumpiri la electricitate. Preţul tău pe kWh rămâne neschimbat pe toată perioada contractuală

Factură simplă, lunară

Primești factura lună de lună și ai mai mult control asupra cheltuielilor cu utilitățile. Mai ușor de plătit și de înțeles

În plus ai

Servicii E.ON, gratuite

Ai acces gratuit la multiple servicii online și offline: cont personal pe E.ON Myline, factură electronică, info sold, autocitire, Ioana - asistent virtual 24/7, multiple canale de plată fără comision ș.a.

Ce spun clienții noștri?

Sunt foarte mulțumit că pot realiza procesul de contractare 100% online, fără să ma mai deplasez la un sediu şi că mai departe am posibilitatea de a plăti facturile direct din contul Myline, fără a pierde timp cu statul la cozi.

Mircea, Bucuresti

Procesul de schimbare de furnizor a fost extrem de simplu, deşi la început mi se părea totul foarte complicat. Am crezut că la schimbarea de furnizor trebuie să îmi schimb contorul şi că voi rămâne o perioadă fără curent, dar nu a fost deloc aşa. De aceea iniţial, nu mă gândisem să plec de la vechiul furnizor.

Cosmin, Constanta

Am comparat preţurile la energie de la mai mulţi furnizori şi într-un final am ales Duo. Nu am crezut că vor fi diferenţe de preţ, dar la factura totală, da, se văd diferenţele.

Mircea, Brasov

Nu eram mulţumit de vechiul furnizor de energie, dar nici nu ştiam ce presupune schimbarea lui. Am crezut că o să fie un proces greu, cu stat la cozi, cu o mulţime de nervi. Când am aflat că nu trebuie să fac nimic şi că nu trebuie să mă plimb cu 1000 de hârtii pe la ghişee, am ales să schimb furnizorul şi aşa am venit la E.ON.

Vali, Cluj

Am schimbat furnizorul foarte uşor, practic eu nu am făcut nimic. E.ON s-a ocupat de tot procesul. Cand am schimbat furnizorul am ales produsul Duo pentru că am un preţ mai bun la curent şi gaz şi doar o singură factură pentru ambele utilităţi.

Petre , Cluj