De ce să alegi E.ON Home Electric

50% reducere în prima lună

Profiți de 50% reducere la prima lună facturată și beneficiezi de un preț de furnizare competitiv la electricitate, pe toată durata contractului.

Factură lunară, electronică

Primești factura lună de lună și ai mai mult control asupra cheltuielilor cu utilitățile. Ești și mai eco-friendly deoarece factura ta electronică te așteaptă în contul Myline, la un click distanță, totul gratuit.

Servicii E.ON, gratuite

Un cont personal E.ON Myline îți oferă acces gratuit, oricând la informații despre contractul tău de energie. Odată cu achiziția produsului Home Electric, îți vom crea un cont gratuit de client  pentru a-ți gestiona contractul simplu, din confortul casei tale.

Ce spun clienții noștri?

Sunt foarte mulțumit că pot realiza procesul de contractare 100% online, fără să mă mai deplasez la un sediu şi că mai departe am posibilitatea de a plăti facturile direct din contul Myline, fără a pierde timp cu statul la cozi.

Mircea, Bucuresti

Procesul de schimbare de furnizor a fost extrem de simplu, deşi la început mi se părea totul foarte complicat. Am crezut că la schimbarea de furnizor trebuie să îmi schimb contorul şi că voi rămâne o perioadă fără curent, dar nu a fost deloc aşa. De aceea iniţial, nu mă gândisem să plec de la vechiul furnizor.

Cosmin, Constanta

Am comparat preţurile la energie de la mai mulţi furnizori şi într-un final am ales Duo. Nu am crezut că vor fi diferenţe de preţ, dar la factura totală, da, se văd diferenţele.

Mircea, Brasov

Nu eram mulţumit de vechiul furnizor de energie, dar nici nu ştiam ce presupune schimbarea lui. Am crezut că o să fie un proces greu, cu stat la cozi, cu o mulţime de nervi. Când am aflat că nu trebuie să fac nimic şi că nu trebuie să mă plimb cu 1000 de hârtii pe la ghişee, am ales să schimb furnizorul şi aşa am venit la E.ON.

Vali, Cluj

Am schimbat furnizorul foarte uşor, practic eu nu am făcut nimic. E.ON s-a ocupat de tot procesul. Cand am schimbat furnizorul am ales produsul Duo pentru că am un preţ mai bun la curent şi gaz şi doar o singură factură pentru ambele utilităţi.

Petre , Cluj

Ce mai trebuie să știi?

Oferta E.ON se aplică în limita a 40 lei, TVA inclus, numai pentru consumul de electricitate realizat în prima lună calendaristică de la intrarea în vigoare a noului contract de furnizare. Oferta cu “50% reducere în prima luna la factură” este valabilă pentru toate elementele componente ale preţului contractual şi va fi vizibilă pe factura emisă după intrarea în vigoare a noului contract.

Oferta se adresează clienților casnici de energie electrică și este valabilă până la data de 31.08.2020. 

  • Copii/ poze ale actului de identitate
  • Ultima factură de electricitate 
  • Copie a documentului de proprietate, în cazul în care nu eşti titular de contract. 

Încarci documentele şi semnezi online contractul, iar de restul procesului ne ocupăm noi, fără costuri şi intervenţii la instalaţii sau la contor.

Conform ordinelor ANRE, este nevoie de minimum 21 de zile pentru ca procedura de schimbare a furnizorului să fie finalizată. Noi notificăm furnizorul tău actual despre dorinţa ta de încetare a contractului, iar cele 21 de zile se calculează din momentul înregistrării notificării de către acesta. În acest interval ne ocupăm de toate demersurile necesare pentru încheierea contractului de distribuție pentru ca la finalul celor 21 de zile să primești gaze naturale şi/sau electricitate de la noi.

Odată cu liberalizarea completă a pieței de energie, orice consumator are libertatea de a-și alege furnizorul de energie. Schimbarea de furnizor este gratuită și nu implică modificări la instalație, ale contorului sau alte intervenții de ordin tehnic la tine acasă. 

Poți contracta un produs de energie în orice magazin E.ON, dar cel mai rapid şi simplu este online, pe eon.ro. Devii client în 3 paşi simpli, de pe mobil, tabletă sau laptop, fără stat la cozi, fără hârtii trimise prin poştă. Încarci un minimum de documente necesare şi semnezi online contractul, iar noi ne ocupăm de restul procedurilor. 

Ești antreprenor și ai nevoie de un contract de electricitate pentru afacerea ta?

Alege un contract de electricitate E.ON Pro Energy de la E.ON și profită de mai multă simplitate la ofertare, la plata facturii și la gestionarea contractului. Mai multă energie pentru afacerea ta, mai mult timp pentru tine.