Info

Eliminarea tarifelor reglementate pentru furnizarea energiei electrice și a gazelor naturale la clienții casnici, nu influențează relația noastră contractuală. Prin urmare, nu este necesară nicio acțiune din partea ta. Afacerea ta va beneficia în continuare de electricitate sau gaze naturare, fără să semnezi alte documente.

Toată energia de la un singur furnizor

E.ON Duet este produsul conceput pentru IMM, pentru mai multă simplitate în gestionarea energiei. Ai electricitatea și gazul pe o factură unică și o singură plată lună de lună. 

IMM

Solicită o ofertă de preț

și un manager de vânzări te va contacta în cel mai scurt timp.

De ce să alegi parteneriatul cu E.ON?

Preț corelat cu evoluția pieței
pret corelat cu piata

Orice creștere a prețului la energie îți poate afecta afacerea, dar orice scădere a prețului îți aduce nenumărate avantaje. De aceea, cu E.ON Duet, îți garantăm un preț corelat cu evoluția pieței libere.

Furnizor unic
eon myline

Un singur furnizor pentru cele mai importante utilități și o gestionare facilă a contractelor în contul E.ON Myline. Pentru și mai multă simplitate, poți activa gratuit factura electronică.

Consiliere și expertiză E.ON
consultanta

Îți oferim consiliere comercială personalizată prin consultantul de vânzări dedicat, pentru a optimiza costurile și a face cele mai bune alegeri în materie de energie.

În plus, ai extra servicii care contribuie la binele afacerii tale:

E.ON Myline

Cu un cont  E.ON Myline dedicat business-ului tău, ai acces oricând, gratuit și rapid la soluții digitale pentru administrarea eficientă a contractului: factura electronică, informații sold și plăți, istoric facturi, grafice de consum, autocitire, convenția de consum, prioritate la oferte promoționale etc.

Multiple modalități de plată

Facturile E.ON se pot achita online, cu un card bancar direct din contul E.ON Myline, prin Internet sau Mobile banking, Debit Direct, cu cardul sau în numerar în magazinele E.ON, magazinele partenere sau la automatele bancare. Toate canalele de plată sunt fără comision.

Prioritate în magazin și la telefon

Știm că timpul tău este important, așa că îți oferim prioritate în Business Corner-ul din magazinele E.ON prin noul nostru serviciu de ticketing. Și pentru că înțelegem nevoia accesului rapid la informații, ai linie telefonică dedicată afacerii tale, gratuită prin apelarea 0800 800 477.

Vezi și alte soluții energetice E.ON

centrala termica Vaillant Bosch condensare
Clasă eficiență A+
Condensare, 23-100kW
E.ON Life

O soluție "la cheie" pentru încălzire și preparare apă caldă menajeră instant, la pachet cu servicii tehnice complete și până la 7 ani garanție extinsă, cu plata în rate egale lunare, pe 3, 5 sau 7 ani.

aer conditionat Bosch Inverter
Clasă eficiență A+++
Inverter, 9000 | 12000 | 18000 BTU
E.ON Cool

Soluție de climatizare cu aparat de aer condiționat cu Inverter, la pachet cu servicii de mentenanță și 5 ani garanție extinsă, cu plata în rate egale lunare, pe 1, 2 sau 3 ani.

Ai nevoie de ajutor?