Ești antreprenor, energia noastră te susține

E.ON Duet este produsul de electricitate cu gaze naturale la pachet, destinat companiilor mici și mijlocii, care-și doresc simplitate. La ofertare, la plată și la gestionarea contractului. Mai multă energie pentru afacerea ta, mai mult timp pentru tine.

Solicită o ofertă de preț

E.ON, partenerul ideal pentru afacerea ta

Preț corelat cu evoluția pieței

Orice creștere a prețului la energie îți poate afecta afacerea, dar orice scădere a prețului energiei îți aduce nenumărate avantaje. De aceea, cu E.ON Duet, îți garantăm un preț corelat cu evoluția pieței, stabilit de ANRE.

Factură și plată unică
factura si plata unica

O factură în minus contează. Cu E.ON Duet ai electricitatea și gazul pe o singură factură, o plată unică și mai mult control asupra cheltuielilor cu utilitățile. Pentru și mai multă simplitate, poți activa gratuit factura electronică.

Consiliere și expertiză E.ON

Ştim că îţi doreşti susţinere şi consiliere, așa că îți oferim consultanţă comercială personalizată prin consultantul de vânzări dedicat pentru a optimiza costurile și a face cele mai bune alegeri în materie de energie.

În plus, ai extra beneficii care contribuie la binele afacerii tale:

Gestionare digitală rapidă

Prin contul Myline cu acces gratuit, ai soluții digitale rapide și la îndemână pentru a-ți administra rapid și eficient contractul: factura electronică, info sold, autocitire, accesarea istoricului de consum, plată online, etc.

Multiple moduri de plată

Efectuează plata facturilor oriunde şi oricând, online din contul tău E.ON Myline, prin transfer bancar, debit direct sau internet banking sau offline, în numerar, în rețeaua partnerilor.
 

Număr de telefon dedicat

Pentru că ne străduim să-ţi fie bine și știm că vrei ca treburile administrative să îți ocupe cât mai puțin timp, la E.ON, ai linie telefonică gratuită, 0800 800 477, dedicată afacerii tale.

Prioritate în magazinele E.ON

Știm că timpul tău este important, așa că îți oferim prioritate în Business Corner-ul din magazinele E.ON prin noul nostru serviciu de ticketing.

Estimare transparentă a facturii

După solicitarea unei oferte, un consultant de vânzări dedicat te va contacta în cel mai scurt timp pentru a configura estimarea consumului si a costurilor, în funcție de nevoile afacerii tale. Tarifele reglementate de transport şi de distribuţie a energiei electrice și a gazelor naturale, contribuţia pentru cogenerarea de înaltă eficienţă și valoarea certificatelor verzi sunt stabilite prin ordine şi decizii ale Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) şi pot fi modificate pe parcursul derulării contractului.