De ce să alegi E.ON Duo

Prima lună gratuită
Ai electricitate gratuită în prima lună, în limita a 100 kWh, incluşi în factură de electricitate şi mai multă energie pentru tot ceea ce îţi propui să faci
Preţ fix de furnizare
Nu trebuie să te îngrijorezi că se anunţă scumpiri la energie. Preţul pe kWh rămâne fix pe toată perioada contractuală
Avantaj la plată
Ai o singură factură pentru electricitate şi gaze naturale, plată unică şi un singur furnizor pe care să îl contactezi pentru informaţii şi suport

În plus ai

Multiple modalităţi de plată
Ai flexibilitate la plata facturii, atât online, cât şi offline, în punctele fixe şi magazinele E.ON
Acces de oriunde şi oricând
Ai acces gratuit la contul tău E.ON Myline și gestionezi rapid toate operațiunile legate de contractul tău
Alege un produs E.ON Duo, schimbă furnizorul de electricitate şi gaze naturale şi primeşti automat 100 kWh cadou, incluşi pe factura de electricitate din prima lună a anului contractual. Oferta este limitată şi este supusă unor termeni şi condiţii disponibile aici.

Ce spun clienții noștri?

Sunt foarte mulțumit că pot realiza procesul de contractare 100% online, fără să mă mai deplasez la un sediu şi că mai departe am posibilitatea de a plăti facturile direct din contul Myline, fără a pierde timp cu statul la cozi.

Mircea, Bucuresti

Procesul de schimbare de furnizor a fost extrem de simplu, deşi la început mi se părea totul foarte complicat. Am crezut că la schimbarea de furnizor trebuie să îmi schimb contorul şi că voi rămâne o perioadă fără curent, dar nu a fost deloc aşa. De aceea, iniţial, nu mă gândisem să plec de la vechiul furnizor.

Cosmin, Constanta

Am comparat preţurile la energie de la mai mulţi furnizori şi, într-un final, am ales Duo. Nu am crezut că vor fi diferenţe de preţ, dar la factura totală, da, se văd diferenţele.

Mircea, Brasov

Nu eram mulţumit de vechiul furnizor de energie, dar nici nu ştiam ce presupune schimbarea lui. Am crezut că o să fie un proces greu, cu stat la cozi, cu o mulţime de nervi. Când am aflat că nu trebuie să fac nimic şi că nu trebuie să mă plimb cu 1000 de hârtii pe la ghişee, am ales să schimb furnizorul şi aşa am venit la E.ON.

Vali, Cluj

Am schimbat furnizorul foarte uşor, practic eu nu am făcut nimic. E.ON s-a ocupat de tot procesul. Cand am schimbat furnizorul am ales produsul Duo pentru că am un preţ mai bun la curent şi gaz şi doar o singură factură pentru ambele utilităţi.

Petre, Cluj

Lista câştigătorilor celor 3 excursii în Europa şi a celor 20 de televizoare smart, oferite în cadrul campaniei promoţionale "Energie de vacanţă" poate fi găsită aici