Ești antreprenor, energia noastră te susține

E.ON ProEnergy este produsul de electricitate destinat companiilor mici și mijlocii, care-și doresc simplitate. La ofertare, la plată și la gestionarea contractului. Mai multă energie pentru afacerea ta, mai mult timp pentru tine.

IMM

Solicită o ofertă de preț

E.ON, partenerul ideal pentru afacerea ta

Preț corelat cu evoluția pieței

Orice creștere a prețului la energie îți poate afecta afacerea, dar orice scădere a prețului îți aduce nenumărate avantaje. De aceea, cu E.ON ProGas, îți garantăm un preț corelat cu evoluția pieței libere.

Factură și plată unică
factura si plata unica

Primești factura lună de lună și ai mai mult control asupra cheltuielilor cu utilitățile. Mai ușor de plătit și de înțeles. Pentru și mai multă simplitate, poți activa gratuit factura electronică.

Consiliere și expertiză E.ON

Ştim că îţi doreşti susţinere şi consiliere, așa că îți oferim consultanţă comercială personalizată prin consultantul de vânzări dedicat pentru a optimiza costurile și a face cele mai bune alegeri în materie de energie.

În plus, ai extra servicii care contribuie la binele afacerii tale:

E.ON Myline

Cu un cont  E.ON Myline dedicat business-ului tău, ai acces oricând, gratuit și rapid la soluții digitale pentru administrarea eficientă a contractului: factura electronică, informații sold și plăți, istoric facturi, grafice de consum, autocitire, convenția de consum, prioritate la oferte promoționale etc.

Multiple modalități de plată

Facturile E.ON se pot achita online, cu un card bancar direct din contul E.ON Myline, prin Internet sau Mobile banking, Debit Direct, cu cardul sau în numerar în magazinele E.ON, magazinele partenere sau la automatele bancare. Toate canalele de plată sunt fără comision.
 

Prioritate în magazin și la telefon

Știm că timpul tău este important, așa că îți oferim prioritate în Business Corner-ul din magazinele E.ON prin noul nostru serviciu de ticketing. Și pentru că înțelegem nevoia accesului rapid la informații, ai linie telefonică dedicată afacerii tale, gratuită prin apelarea 0800 800 477.

Estimare transparentă a facturii

După solicitarea unei oferte, un consultant de vânzări dedicat te va contacta în cel mai scurt timp pentru a configura estimarea consumului si a costurilor, în funcție de nevoile afacerii tale. Tarifele reglementate de transport şi de distribuţie a energiei electrice, contribuţia pentru cogenerarea de înaltă eficienţă și valoarea certificatelor verzi sunt stabilite prin ordine şi decizii ale Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) şi pot fi modificate pe parcursul derulării contractului.