Ești antreprenor, energia noastră te susține

E.ON ProGas este produsul de gaze naturale destinat companiilor mici și mijlocii, care-și doresc simplitate. La ofertare, la plată și la gestionarea contractului. Mai multă energie pentru afacerea ta, mai mult timp pentru tine.

Solicită o ofertă de preț

În plus, ai extra beneficii care contribuie la binele afacerii tale:

Gestionare digitală rapidă

Prin contul Myline cu acces gratuit, ai soluții digitale rapide și la îndemână pentru a-ți administra rapid și eficient contractul: factura electronică, info sold, autocitire, accesarea istoricului de consum, plată online, etc.

Multiple moduri de plată

Efectuează plata facturilor oriunde şi oricând, online din contul tău E.ON Myline, prin transfer bancar, debit direct sau internet banking sau offline, în numerar, în rețeaua partnerilor.
 

Număr de telefon dedicat

Pentru că ne străduim să-ţi fie bine și știm că vrei ca treburile administrative să îți ocupe cât mai puțin timp, la E.ON, ai linie telefonică gratuită, 0800 800 477, dedicată afacerii tale.

Prioritate în magazinele E.ON

Știm că timpul tău este important, așa că îți oferim prioritate în Business Corner-ul din magazinele E.ON prin noul nostru serviciu de ticketing.

Estimare transparentă a facturii

După solicitarea unei oferte, un consultant de vânzări dedicat te va contacta în cel mai scurt timp pentru a configura estimarea consumului si a costurilor, în funcție de nevoile afacerii tale. Tarifele reglementate de transport şi de distribuţie a gazelor naturale sunt stabilite prin ordine şi decizii ale Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) şi pot fi modificatepe parcursul derulării contractului.