Info

Eliminarea tarifelor reglementate pentru furnizarea energiei electrice și a gazelor naturale la clienții casnici, nu influențează relația noastră contractuală. Prin urmare, nu este necesară nicio acțiune din partea ta, afacerea beneficiind în continuare de energie, fără să semnezi alte documente.

Gaze naturale
pentru afacerea ta

E.ON ProGas este produsul de gaze naturale destinat companiilor mici și mijlocii, care-și doresc simplitate: de la condițiile contractuale, la termene de plată și la gestionarea contractului.

Ești deja clientul nostru?

Vezi aici noua ofertă comercială pentru furnizarea de gaze naturale.

IMM

Solicită mai multe informații despre ofertă

Completează integral câmpurile de mai jos și în cel mai scurt timp, te contactăm prin e-mail sau telefon.

De ce să alegi parteneriatul cu E.ON?

pret corelat cu piata
Preț corelat cu evoluția pieței

Orice creștere a prețului la energie îți poate afecta afacerea, dar orice scădere a prețului îți aduce nenumărate avantaje. De aceea, îți garantăm un preț corelat cu evoluția pieței libere.

eon myline
Furnizor unic

Cu noi, ai un singur furnizor pentru energia necesară businessului tău. Electricitate, gaze naturale, ambele pe o factură și soluții energetice „la cheie” cu plata în tranșe lunare fără avans. 

consultanta
Consiliere și expertiză

Îți oferim consiliere comercială personalizată prin consultantul de vânzări dedicat, pentru a optimiza costurile și a face cele mai bune alegeri în materie de energie.

În plus, ai extra servicii pentru afacerea ta:

E.ON Myline

Cu un cont E.ON Myline dedicat business-ului tău, ai acces oricând, gratuit și rapid la soluții digitale pentru administrarea eficientă a contractului: factura electronică, informații sold și plăți, istoric facturi, grafice de consum, autocitire, convenția de consum, prioritate la oferte promoționale etc.

Multiple modalități de plată

Facturile E.ON se pot achita online, cu un card bancar direct din contul E.ON Myline, prin Internet sau Mobile banking, Direct Debit, cu cardul sau în numerar în magazinele E.ON, magazinele partenere sau la automatele bancare. Toate canalele de plată sunt fără comision.

Prioritate în magazin și la telefon

Știm că timpul tău este important, așa că îți oferim prioritate în Business Corner-ul din magazinele E.ON prin noul nostru serviciu de ticketing. Și pentru că înțelegem nevoia accesului rapid la informații, ai linie telefonică dedicată afacerii tale, gratuită prin apelarea 0800 800 477.

Vezi și alte soluții energetice E.ON

centrala termica Vaillant Bosch condensare
Clasă eficiență A+
Condensare, 23-100kW
E.ON Life

O soluție "la cheie" pentru încălzire și preparare apă caldă menajeră instant, la pachet cu servicii tehnice complete și până la 7 ani garanție extinsă, cu plata în rate egale lunare, pe 3, 5 sau 7 ani.

aer conditionat Bosch Inverter
Clasă eficiență A+++
Inverter, 9000 | 12000 | 18000 BTU
E.ON Cool

Soluție de climatizare cu aparat de aer condiționat cu Inverter, la pachet cu servicii de mentenanță și 5 ani garanție extinsă, cu plata în rate egale lunare, pe 1, 2 sau 3 ani.

Ai nevoie de ajutor?