Te informăm că eliminarea tarifelor reglementate, pentru furnizarea energiei electrice și a gazelor naturale la clienții casnici, nu influențează relația noastră contractuală. 

Prin urmare, nu este necesară nicio acțiune din partea ta. Afacerea ta va beneficia în continuare de electricitate sau gaze naturare, fără să semnezi alte documente.

Ești antreprenor, energia noastră te susține

E.ON ProGas este produsul de gaze naturale destinat companiilor mici și mijlocii, care-și doresc simplitate. La ofertare, la plată și la gestionarea contractului. Mai multă energie pentru afacerea ta, mai mult timp pentru tine.

IMM

Solicită o ofertă de preț

și un manager de vânzări te va contacta în cel mai scurt timp.

E.ON, partenerul ideal pentru afacerea ta

Preț corelat cu evoluția pieței
pret corelat cu piata

Orice creștere a prețului la energie îți poate afecta afacerea, dar orice scădere a prețului îți aduce nenumărate avantaje. De aceea, cu E.ON ProGas, îți garantăm un preț corelat cu evoluția pieței libere.

Factură și plată unică
factura si plata unica

Primești factura lună de lună și ai mai mult control asupra cheltuielilor cu utilitățile. Mai ușor de plătit și de înțeles. Pentru și mai multă simplitate, poți activa gratuit factura electronică.

Consiliere și expertiză E.ON
consiliere si expertiza

Ştim că îţi doreşti susţinere şi consiliere, așa că îți oferim consultanţă comercială personalizată prin consultantul de vânzări dedicat pentru a optimiza costurile și a face cele mai bune alegeri în materie de energie.

În plus, ai extra servicii care contribuie la binele afacerii tale:

E.ON Myline

Cu un cont E.ON Myline dedicat business-ului tău, ai acces oricând, gratuit și rapid la soluții digitale pentru administrarea eficientă a contractului: factura electronică, informații sold și plăți, istoric facturi, grafice de consum, autocitire, convenția de consum, prioritate la oferte promoționale etc.

Multiple modalități de plată

Facturile E.ON se pot achita online, cu un card bancar direct din contul E.ON Myline, prin Internet sau Mobile banking, Debit Direct, cu cardul sau în numerar în magazinele E.ON, magazinele partenere sau la automatele bancare. Toate canalele de plată sunt fără comision.

Prioritate în magazin și la telefon

Știm că timpul tău este important, așa că îți oferim prioritate în Business Corner-ul din magazinele E.ON prin noul nostru serviciu de ticketing. Și pentru că înțelegem nevoia accesului rapid la informații, ai linie telefonică dedicată afacerii tale, gratuită prin apelarea 0800 800 477.

centrala Vaillant Bosch
Clasă eficiență A+
Condensare, 23-100kW

Cauți o soluție de încălzire pentru afacerea ta?

Alege un pachet E.ON Life, o soluție "la cheie" pentru încălzire și preparare apă caldă menajeră instant. Îți oferim servicii complete, de la livrare, instalare, mentenanță și intervenții pentru urgențe 7 zile din 7, până la garanție extinsă 7 ani. În plus, nu ai niciun avans de achitat, plata fiind distribuită în rate egale lunare, pe 3, 5 sau 7 ani.

Ai nevoie de ajutor?