De ce să alegi E.ON Home Gas

Economii la factură
Beneficiezi de cea mai avantajoasă ofertă la gaze naturale şi faci economii importante lună de lună
Preţ fix de furnizare
Nu trebuie să te îngrijorezi că se anunţă scumpiri la energie. Îţi garantăm un preţ fix pe kWh pe toată perioada contractuală
Mai mult timp pentru tine
Profiţi de mai multă simplitate şi flexibilitate pentru o gestionare mai uşoară a contractului tău de gaze naturale

În plus ai

Multiple modalităţi de plată
Ai flexibilitate la plata facturii, atât online, cât şi offline, în punctele fixe şi magazinele E.ON.
Acces de oriunde şi oricând
Ai acces gratuit la contul tău E.ON Myline și gestionezi rapid toate operațiunile legate de contul tau.

Ce spun clienții noștri?

Sunt foarte mulțumit că pot realiza procesul de contractare 100% online, fără să ma mai deplasez la un sediu şi că mai departe am posibilitatea de a plăti facturile direct din contul Myline, fără a pierde timp cu statul la cozi.

Mircea, Bucuresti

Procesul de schimbare de furnizor a fost extrem de simplu, deşi la început mi se părea totul foarte complicat. Am crezut că la schimbarea de furnizor trebuie să îmi schimb contorul şi că voi rămâne o perioadă fără curent, dar nu a fost deloc aşa. De aceea iniţial, nu mă gândisem să plec de la vechiul furnizor.

Cosmin, Constanta

Am comparat preţurile la energie de la mai mulţi furnizori şi într-un final am ales Duo. Nu am crezut că vor fi diferenţe de preţ, dar la factura totală, da, se văd diferenţele.

Mircea, Brasov

Nu eram mulţumit de vechiul furnizor de energie, dar nici nu ştiam ce presupune schimbarea lui. Am crezut că o să fie un proces greu, cu stat la cozi, cu o mulţime de nervi. Când am aflat că nu trebuie să fac nimic şi că nu trebuie să mă plimb cu 1000 de hârtii pe la ghişee, am ales să schimb furnizorul şi aşa am venit la E.ON.

Vali, Cluj

Am schimbat furnizorul foarte uşor, practic eu nu am făcut nimic. E.ON s-a ocupat de tot procesul. Cand am schimbat furnizorul am ales produsul Duo pentru că am un preţ mai bun la curent şi gaz şi doar o singură factură pentru ambele utilităţi.

Petre, Cluj