Ce trebuie să faci pentru a intra în concurs?

Este important să știi că:
  • Dacă ai deja un cont E.ON Myline și factura electronică activată trebuie doar să-ți lași datele în formularul de mai jos pentru a te înscrie în concurs.
  • Dacă ai mai multe locuri de consum cu factură electronică activată în contul tău E.ON Myline, te poți înscrie pentru fiecare dintre ele și astfel, ai mai multe șanse de câștig. Folosește codurile de încasare aferente fiecărui loc de consum pentru a completa formularul de mai multe ori.

Lasă-ți datele și intră în cursa pentru o experiență full la 🎡 Electric Castle

Câștigi cu factura electronică E.ON

Un gest pe cât de simplu, pe atât de important pentru mediul în care trăim, te trimite la festival. Asigură-te că ai un cont activ E.ON Myline și că ai factura electronică activată în cont, iar noi te premiem. 

Prin tragere la sorți poți câștiga:

Unde te vei caza la Electric Castle 10?

La EC10, o parte din campingul EC Village devine E.ON Solar District.

Poți câștiga una din cele 3 căsuțe de tip White Lodge din E.ON Solar District pentru 4 persoane, iar toată energia necesară șederii tale acolo, este furnizată de soluția cu panouri fotovoltaice E.ON Solar Home.

Îți asigurăm și abonamentele pentru toate cele 5 zile de festival, pentru tine și 3 prieteni.

Tot ce trebuie să faci e să îți activezi factura electronică din contul tău E.ON Myline și să completezi formularul de mai sus. Dacă ai deja factura electronică activată, asigură-te că te înscrii mai sus!

Te așteptăm la E.ON Home Stage Electric Castle

În cea de-a 10-a ediție Electric Castle te așteptăm într-un spațiu creativ, independent energetic, menit să te împrietenescă cu concepte precum eficiența energetică și sustenabilitatea.​ Pășește alături de noi într-un univers plin de activități și experiențe captivante, toate concepute pentru a te inspira și a-ți oferi o pauză care să te încarce cu energie pe E.ON Home Stage.​

Să te încarci cu ⚡️energie și s-o dai mai departe

Vino să te încarci, să admiri sau să creezi chiar tu energie, emoție, artă!​ E.ON Home Stage este un spațiu creativ, independent energetic, alimentat cu energie solară, dar și cu energia ta!​

Indiferent dacă participi la atelierul de ceramică sau de barista, pedalezi la biciclete pentru a genera energie, îți încarci telefonul sau te distrezi la karaoke, vei descoperi forme nebănuite ale energiei.

Noi vom transforma fiecare interacțiune în kWh de energie pe care-i donăm unei cauze de bine.

Să explorezi forme inedite ale energiei de festival

Bucătăria E.ON Life

Te așteaptă cu două ateliere inedite: unul în care vei învăța arta cafelei, ghidat de un maestru barista, iar altul unde vei explora modalități de a da formă obiectelor ceramice.

Camera „Altfel” E.ON Green Life

Rece sau caldă, energia prinde formă în camera „Altfel”, un spațiu cu susul în jos, care răstoarnă la propriu paradigme, așa cum o fac și soluțiile viitorului din portofoliul nostru.

Living Room-ul E.ON

Aici vei fi tu însuți sursa energiei. Poți pedala alături de prietenii tăi, iar wații pe care îi generați vor alimenta creativitatea Liceului de Arte din Târgu Mureș. Dacă rămâi fără baterie la telefon, îți oferim soluții de încărcare alimentate de E.ON Solar Home.​

E.ON Drive Carpool Karaoke

voce energiei tale într-o mașină electrică! Pășește în universul E.ON Drive și lasă-ți energia să se transforme în acorduri muzicale la Carpool Karaoke. Îți dăm un material video cu tine la final, ca dovadă a faimei dobândite.

Extra

Arta contemporană (E.ON) Cool

La etajul casei, descoperă cele mai (E.ON) Cool forme ale energiei, într-o expozitie de artă contemporană.

Plus, de pe terasa E.ON Home Stage ai o super priveliște către Main Stage.

Simte energia
artiștilor preferați
și savurează muzica

.

Ai întâlnire la scenă deschisă cu:

Înscrie-te acum și poți câștiga o experiență completă la festival

00 zile

Campania ECxfactura electronică E.ON Myline este valabilă în perioada 15 mai - 15 iunie 2024 și este supusă regulamentului disponibil aici.

Ai nevoie de ajutor?