Cine poate achiziționa un abonament E.ON ServExpress Cool?
Dacă ești client E.ON de electricitate sau gaze naturale și nu ai achiziționat un aparat de aer condiționat de la noi, ci de la alt furnizor de echipamente sau ai avut o soluție E.ON Cool dar contractul tău a expirat, iar aparatul tău nu este mai vechi de 10 ani, atunci E.ON ServExpress Cool este pentru tine.

Solicită aici un pachet E.ON ServExpress Cool

Lasă-ne datele tale și te sunăm noi în cel mai scurt timp. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii, pentru a-ți putea prelua solicitarea.

Știai că...

Un aparat de aer condiționat mai vechi poate funcționa la fel ca unul nou (având tehnologii similare), dacă acesta este curățat corespunzător și completat cu freon?

Durata de viață a sistemului tău de răcire se poate extinde cu ajutorul pachetului de servicii E.ON ServExpress Cool, care îți oferă verificările, mentenanța și igienizarea necesară, servicii prestate de specialiști cu experiență.

Cu E.ON ServExpress Cool ai anual

Servicii de verificare a aparatului de aer condiționat

Prin întreținerea tehnică a aparatului tău de aer condiționat îi aigurăm o funcționare optimă și sigură. Vom remedia problemele ce pot apărea la vaporizator, verificăm conexiunile electrice și presiunea agentului frigorific în instalație, ca să te bucuri de sistemul de răcire cât mai mult.

Igienizarea filtrelor și componentelor

Aparatele de aer condiționat necesită o revizie periodică pentru a curăța unitatea, filtrele și componentele care favorizează apariția mirosurilor neplăcute, a bacteriilor sau mucegaiului. Acestea reprezentând un pericol real pentru sănătatea celor ce trăiesc și respiră zi de zi în spațiul respectiv.

Asistență tehnică 24/7 și intervenții pentru urgențe la instalația electrică

În plus, am inclus în abonamentul E.ON ServExpress Cool și 2 intervenții de urgență a câte 600 lei fiecare, pentru fiecare an contractual, ca tu să fii liniștit cu instalația electrică din casa ta.

Totul cu doar de 33 de lei/lună

Evită pericolele și cheltuielile neprevăzute! Cu doar 33 de lei pe lună ai toate serviciile enumerate și mai mult, te bucuri de un mediu sănătos și sigur acasă.

Cum programezi vizita specialiștilor dacă ai achiziționat un abonament E.ON ServExpress Cool? Simplu. Apelezi numărul de telefon 0265 200 400 și urmezi pașii.

Ce mai trebuie să știi?

Pachetul E.ON ServExpress Cool poate fi achiziționat de clienții E.ON de electricitate și/sau gaze naturale care dețin un aparat de aer condiționat mono-split cu putere de 9000 BTU/12000 BTU/18000 BTU, ieșit din perioada de garanție și cu o vechime de maxim 10 ani.

Pachetul este disponibil în localitățile din Timiş, Caraş-Severin, Arad, Hunedoara, Bihor, Sălaj, Bistriţa-Năsăud, Maramureș, Satu Mare, Mureș, Sibiu, Harghita, Alba, Suceava, Botoşani, Neamţ, Iaşi, Vaslui, Bacău, Cluj, Brașov, Prahova, Constanța, Dolj, Ilfov, București și Tulcea. Completează datele tale în formularul de contact și te sunăm noi.

Nu, fiecare pachet E.ON ServExpress Cool este valabil pentru un singur aparat de aer condiționat..

Pachetul E.ON ServExpress Cool se achiziţionează cu contract pe 24 de luni, cu prelungire automată în cazul în care niciuna dintre părţi nu notifică în scris celeilalte părţi faptul că nu doreşte prelungirea automată.

Procesul de curățare și igienizare a aparatului de aer condiționat presupune curățarea filtrelor demontabile, a condensatorului și carcasei unității exterioare, igienizarea vaporizatorului și a țevei pentru condens, procese ce vor împiedica dezvoltarea bacteriilor și mucegaiurilor.

Un aparat de aer condiționat bine întreținut, cu servicii de mentenanță periodice, va funcționa excelent o perioadă mai lungă de timp, iar calitatea aerului din spațiul deservit va fi una superioară.

Poți programa oricând serviciile anuale de curățare, și igienizare a aparatului de aer condiționat la numărul de telefon 0265 200 400.

Vei avea nevoie de codul de încasare a locului de consum unde este activ contractul E.ON ServExpress Cool, pe care îl găsești pe factura de consum.

Prin pachetul E.ON ServExpress Cool poți beneficia de:

  • 1 serviciu anual de curățare, igienizare și verificare a parametrilor optimi de funcționare ai aparatului de aer condiționat
  • asistență tehnică 24/7 pentru intervenții de urgență la instalația de energie electrică, însemnând 2 intervenții de urgență a câte 600 lei fiecare, pentru fiecare an contractual.

Dacă dorești să beneficiezi de mai multe servicii de curățare, igienizare a aparatului de aer condiționat pe parcursul unui an contractual, putem presta aceste servicii contra cost.   

Dacă ai încheiat un contract pentru pachetul E.ON ServExpress Cool și apare o urgență la instalația electrică apelează oricând 0232 421 999. În timpul conversației, împreună cu tehnicienii noștri, stabilești dacă e cazul unei intervenții la tine acasă ori e suficientă asistența prin telefon. În cazul în care este necesară intervenția la tine acasă, specialiștii E.ON ajung la tine în maxim 6 ore.

Contractul E.ON ServExpress Cool se încheie pe o perioadă de 24 de luni, cu prelungire automată. Poți denunța oricând contractul astfel:

  • accesează serviciul „Suport clienți - Soluții energetice E.ON”, categoria „Ieșire anticipată din contract E.ON ServExpress”
  • urmează pașii indicați
  • așteaptă vești de la noi prin e-mail

În cazul în care, ai avut servicii prestate cu cost mai mare decât cele achitate până la data încetării, datorezi diferența către E.ON. Pentru aceasta, îți vom emite o factură finală înainte de reziliere. Dacă nu ai avut servicii prestate, contractul se va denunța în maxim 30 de zile, fără a se emite facturi ulterioare.

De regulă, la momentul încheierii contractului E.ON ServExpress Cool ai primit un exemplar din condițiile specifice și condițiile generale.

Poți consulta oricând condițiile generale aplicabile contractului E.ON ServExpress Cool încheiat aici sau ne poți trimite o solicitare astfel:

  • accesează serviciul „Suport clienți - Soluții energetice de la E.ON”, categoria „Vreau să depun o reclamație pentru E.ON ServExpress”
  • urmează pașii indicați
  • așteaptă vești de la noi prin e-mail
Ai nevoie de ajutor?