Ce este E.ON Drive PostPaid?

Un tip de cont dedicat persoanelor juridice ce vor să alimenteze la stațiile publice din aplicația mobilă E.ON Drive. Cu alte cuvinte, orice afacere, oricât de mare sau de mică, poate accesa și alimenta în rețeaua publică într-o formă mai practică și mai avantajoasă. Un cont poate avea atașate mai multe carduri RFID, câte unul pentru fiecare automobil electric, iar costurile se centralizează și detaliază într-o singură factură lunară.

Fă-ți cont PostPaid pentru flota afacerii tale

Lasă-ne datele tale mai jos și un consultant E.ON va reveni telefonic în cel mai scurt timp. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Îți faci cont E.ON Drive simplu și rapid

Completezi formularul de mai sus

iar un reprezentat E.ON Drive te va contacta în scurt timp.

Semnezi contractul cu noi

și un nou cont E.ON Drive cu datele tale se va deschide.

Primești cardurile RFID solicitate

la adresa indicată de tine în formular.

Alimentezi în rețeaua publică

și te bucuri de mobilitate verde cu o singură factură lunară.

De ce să-ți deschizi un cont PostPaid E.ON Drive?

Ești oriunde în mișcare

Afacerea ta are nevoie de mobilitate continuă. Prin E.ON Drive ai acces la o rețea de alimentare europeană, cu 200.000 de puncte de încărcare și 0 limitări. 

cu + pe organizare

Uiți de grija bonurilor mici și multe. La finalul lunii, noi îți emitem o singură factură în care poți vedea toate sesiunile de încărcare și valoarea totală de plată. Rapid și simplu.

și + pe cost control

Când te confrunți cu numeroase bonuri fiscale, poți pierde controlul cheltuielilor. În schimb, când ai o singură factură lunară știi exact cât te costă, poți face previziuni și optimizări.

Deschide un cont E.ON Drive PostPaid pentru afacerea ta

Ai nevoie de ajutor?