Cere acum o ofertă pentru un pachet cu centrală termică

Lasă-ți datele aici și te sunăm noi în cel mai scurt timp, cu o ofertă personalizată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii, pentru a-ți putea prelua solicitarea.

*În localitățile racordate la un alt Operator de Distribuție decât Delgaz Grid, soluția E.ON Life poate fi ofertată doar clienților care nu au nevoie de proiect de instalație de utilizare a gazelor naturale. În județul Brașov sunt disponibile pachetele Optim, Avantaj și Complet cu centrale Vaillant, Saunier Duval și Protherm. În județele Tulcea, Dolj, Prahova și Ilfov (inclusiv București) sunt disponibile doar pachetele Optim și Avantaj cu centrale Vaillant, Saunier Duval și Protherm.

Treci la încălzirea inteligentă cu termostatul tado°

Ia-l la pachet cu centrala termică și ai 500 de lei reducere!

00 zile
00 ore
00 min
00 sec

Smart, cu și fără fir

Economisește energie și maximizează confortul

Dacă vrei să economisești cât mai multă energie fără a compromite confortul, tado° este răspunsul simplu. Ca expert în încălzirea eficientă energetic, tado° oferă cele mai bune soluții pentru reducerea constantă a facturii la energie și a amprentei de carbon.

Alege soluția E.ON Life cu centrală termică și termostat tado°

Consumul scade, confortul crește

Oferta noastră include o gamă extinsă de centrale termice pe gaz în condensare, potrivite pentru orice spațiu. Datorită inovației și noilor tehnologii utilizate, acestea recuperează căldura gazelor arse și au un randament crescut și o eficiență de până la 108%. Consumul de gaze naturale este redus chiar și cu 30%, oferind încălzire uniformă și apă caldă menajeră instant.

Servicii all-inclusive de la specialiști

O centrală termică are nevoie de întreținere periodică, service și piese originale. În pachetele noastre, ai incluse toate serviciile tehnice necesare unei bune funcționări: instalare și punere în funcțiune, verificări/revizii periodice obligatorii, intervenții pentru urgențe 24/7 și garanție extinsă pe durata contractului. Totul cu o echipă de profesioniști E.ON, autorizați ANRE și ISCIR.

Sistem de plată avantajos cu 0 lei avans

Nu plătești nimic în avans ori în momentul instalării. Sistemul de plată este în rate lunare, direct pe factura de consum. Prima rată îți va apărea pe factură abia după instalare și poți opta să achiți pachetul în 3, 5 sau 7 ani

În plus,

faci economii de 900 de lei anual

Înlocuirea unei centrale vechi cu una în condensare poate reduce consumul de gaze naturale cu până la 30%. La un consum mediu anual de 12 MWh și un preț plafonat de 310 lei/MWh, tva inclus, înseamnă o economie de 930 lei an de an.**

și ai 500 de lei reducere*

Până pe 26 mai, la orice pachet cu termostat smart tado° ai și o reducere de 500 de lei.

*Campania „E.ON Life Flash Sales mai 2024” este valabilă în perioada 17-26 mai 2024 și este supusă unor termeni și condiții descriși aici.**E.ON Life cu centrală termică - Consum redus cu până la 30% față de o centrală tradițională, datorită tehnologiei în condensare, cu randament și eficiență sporite. La o reducere a consumului de 3 MWh/an x 310 lei/MWh (tva inclus), generează o economie anuală de 930 lei, pentru un consum mediu de 11.97 MWh /an/client. 

Ai nevoie de ajutor?