Cel mai bun sistem fotovoltaic?
Cel pe care ți-l permiți, fără efort.

Descoperă soluția cu panouri fotovoltaice E.ON Solar Home cu finanțare prin ING Credit Card!

Ai 60 de rate fără dobândă și poți primi banii pe loc direct din aplicația Home'Bank dacă ești client ING.

Află mai multe
Datele de contact

Completează formularul de mai jos

Oferta

Un consultant E.ON îți propune oferta tehnică și de finanțare potrivită ție

Evaluarea locației

Dacă accepți oferta, efectuăm evaluarea tehnică a locației de instalare

Instalarea

Dacă totul este în regulă din punct de vedere tehnic, programăm instalarea

Plata

Instalăm, iar tu poți plăti în 60 de rate fără dobândă cu ING Credit Card

Lasă-ți datele mai jos

și te sunăm noi în cel mai scurt timp, cu o ofertă personalizată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii, pentru a-ți putea prelua solicitarea.

De ce să alegi oferta E.ON cu finanțare ING?

Un sistem fotovoltaic este o investiție pe termen lung, cu multiple beneficii, susținută acum prin partenerul nostru ING Bank. Iată doar câteva motive:

Costuri mai mici la electricitate

Devii prosumator, adică produci energie din surse regenerabile și ne vinzi surplusul pe care nu îl consumi. Noi îl scădem de pe factură și, astfel, tu faci economii. Pe an, poți salva chiar și 8.500 lei.*

Sistem fotovoltaic "la cheie"

De la elaborarea proiectului tehnic și obținerea documentației, până la instalarea sistemului și asistența tehnică specifică pentru echipamente și pentru instalația electrică a acestuia, ne ocupăm noi de tot.

O alegere sustenabilă pentru casa ta

Folosești o soluție alternativă de producere a energiei, nepoluantă și cu potențial nelimitat. Contribui la reducerea emisiilor de CO2 și îi inspiri pe cei din jurul tău să aibă o atitudine responsabilă.

În plus

60 de rate fără dobândă

Când alegi finanțarea ING Credit Card și primești banii pe loc direct în aplicația ING Home'Bank**.

Ce include soluția la cheie E.ON Solar Home?

Furnizarea echipamentelor (panouri fotovoltaice, invertor, instalație electrică, cabluri, elemente de conectică și prindere etc.)
Instalarea și punerea în funcțiune a sistemului fotovoltaic
Evaluarea locației pentru stabilirea condițiilor de implementare
Servicii de consultanță de la experți tehnici avizați
Elaborarea proiectului tehnic și întocmirea documentației specifice
Obținerea avizelor și autorizațiilor de la autoritățile competente
Servicii de asistență tehnică în cazul defectării sistemului fotovoltaic
Garanție 15 ani pentru panouri, 10 ani pentru invertor și baterie
Emiterea Certificatului de racordare, necesar pentru încheierea contractului de vânzare-cumpărare energie prosumator

*E.ON Solar cu un sistem de 5 kW și o producție 6.300 kWh/an. Economia de 8.500 lei/an reiese pentru un consum din producție de 310 kWh și injecție de 420 kWh, la care se aplică costurile cu energia consumată și valoarea energiei injectate (aprox 1,3 lei/kWh tva inclus). Am considerat că doar 35% din producție se consumă, iar restul se injectează în rețea.

**Dacă iei un ING Credit Card de 9.600 lei, ai 0 comision analiză, 0 lei comision administrare linie de credit, 35 lei emitere card plastic și tot atât comision anual de administrare card perceput din al doilea an, 0% dobândă pentru plățile eșalonate în rate lunare și rambursate conform planului. Dacă retragi imediat în numerar toată suma vei avea dobânda 25,00% pe an, rată lunară 912,42 lei și DAE 28,97%, iar într-un an vei da înapoi 10.984,09 lei. Exemplul este valabil până la data de 31 decembrie 2023. Accesarea finanțării depinde de îndeplinirea condițiilor de eligibilitate practicate de partenerul E.ON, ING Bank, la momentul finanțării. Valoarea ratelor lunare se poate modifica în funcție de durata finanțării sau costurile de finanțare ale partenerilor, iar E.ON nu poate fi ținută responsabilă în legătură cu valoarea ratei lunare mai sus menționate, aceasta făcând obiectul acordului dintre client și partenerul E.ON, în condițiile în care clientul obține finanțarea. Decizia finală cu privire la acordarea finanțării, numărul de rate lunare și condițiile acordării aparține în exclusivitate partenerului. 

Ai nevoie de ajutor?