Jurnal de călătorie, day #12: Drumeții și peripeții cu ... urși?

Mihai, leaderul echipei 5 Sud

Nimeni n-ar fi zis că suntem în a doua zi de parcurs zeci de kilometri. Toată echipa s-a trezit plină de energie și, în afară de o firească febră musculară, toată lumea era super încântată să reluăm drumeția pe Via Transilvanica. O echipă „hard core”, de care sunt nespus de mândru.

Traseul ne-a condus pe cele mai frumoase cărări și parcă ne doream cu toții ca aventura asta să nu se mai încheie. Aflasem că, în partea cealalată a țării, echipa din nord a descoperit urme de urs, noi am descoperit alte urme, lăsate de un TAF. Dacă ar fi să descriu într-un singur cuvânt a doua zi de mers pe Via atunci acesta ar fi „spectacol”. Spectacolul naturii, al tuturor oamenilor cu care ne-am întâlnit și al nostru. Toate momentele petrecute alături de colegii mei vor avea un loc special în inima mea, iar energia pe care am simțit-o aici promitem să v-o aducem și vouă.

Este greu de descris în cuvinte ce simt acum. Aș spune doar că natura te face să te regăsești. Să te bucuri de fiecare moment, să apreciezi ceea ce ai și poți face. E un proiect extraordinar acesta în care poți să îmbini pasiunile personale cu experiența profesională.

La final, nu pot spune decât că mă bucur nespus de cele două zile petrecute pe Via Transilvanica și abia aștept să citesc experiențele colegilor care vor continua pe drumul care ne unește pe toți.

Ai nevoie de ajutor?