Jurnal de călătorie, day #30 & #31: Pe ultima 100 de km, depășim limite

Cu o diferență de nivel de aproape 700 de metri, echipa 16 Sud cu Silviu leader, au avut parte de un traseu cu priveliști incredibil de frumoase, cu așezări, păduri și dealuri înalte, îmbrăcate în culorile toamnei. Au făcut un popas de o noapte la Valea Largă și în ultima zi, cgiar dacă traseul a fost unul mai dificil, cu urcări abrupte, nimic nu le-a stat în cale.

„Am cântat, am povestit, am râs foarte mult și, cel mai important, ne-am cunoscut altfel decât ne permite timpul să o facem la birou, chiar dacă și acolo ne vedem la o cafea sau ne întrebăm mereu cum suntem și ce mai facem. E diferit și extrem de plăcut să ai acest timp la dispoziție, să îl petreci cu oameni pasionați de drumeție și să mai ai și un scop comun, acela de a parcurge împreună o bucată din acest minunat traseu, Via Transilvanica”

Mâine, după 32 de zile de la start, ultimii 21 de kilometri vor fi parcurși de liderii echipelor care au făcut posibil ca fiecare bucată de traseu să se unească cu alta și, în final, cei 200 de colegi să își împlinească visul de a păși împreună pe toți cei 1.400 de kilometri ai Viei Transilvanica. 

Ai nevoie de ajutor?