Ofertă limitată

+ instalare în 90 de zile lucrătoare pentru încă 400 de clienți**

Alegi acum instalatorul sau te-ai răzgândit și alegerea ta finală este E.ON? Grăbește-te căci primii 200 de clienți din zona Moldovei și primii 200 de clienti din restul țării beneficiază de instalare prioritară.

Alege instalator
csdcsfdvcsdcsdazsxc
Plata în rate, fără avans
Livrare și instalare incluse

Crește-ți afacerea
în ritmul tău

În perioada 1 noiembrie 2023 - 14 ianuare 2024, te bucuri de 3 luni amânare la plata soluției cu centrală termică în condensare. Investește relaxat în afacerea ta cu E.ON Life.

Ia-ți o soluție E.ON Cool și poți câștiga:

Cât vei economisi și care e costul tău real cu E.ON Solar Home? **

** Valoarea facturii de energie electrică reprezintă o estimare a unui consum mediu lunar. Raportat la puterea sistemului fotovoltaic de care ar putea fi interesat clientul, simularea noastră are în vedere un consum mediu lunar diferențiat, prezumția fiind că pentru un loc de consum cu o nevoie de sistem fotovoltaic cu putere mare și consumul este ridicat. Exemplul de factură de energie electrică oferit exprimă o valoare totală a unei potențiale facturi, incluzând energia activă, tarifele și toate celelalte componente pe care clientul le-ar plăti în condiții normale de executare a unui contract de furnizare, în lipsa unui sistem fotovoltaic instalat.

Valoarea facturii din acest exemplu reprezintă o simulare pentru o factură de energie electrică în condițiile în care sistemul fotovoltaic este instalat și:  pret energie absorbita, pret energie injectata, consum mediu lunar/an, producție medie lunară, cantitate de energie injectata medie lunara/an, valoare TVA, procent autoconsum (considerat in exemple 40%).

Valoarea ratei lunare exprimă un exemplu pentru o perioadă de 5 ani și reprezintă o simulare având la bază criteriile de eligibilitate și costurile practicate în piață de finanțatori. Accesarea finanțării depinde de îndeplinirea condițiilor de eligibilitate practicate de partenerul E.ON la momentul finanțării. Valoare ratelor lunare se poate modifica în funcție de durata finanțării sau costurile de finanțare ale partenerului, iar E.ON nu poate fi ținută responsabilă în legătură cu valoarea ratei lunare mai sus menționate, aceasta facând obiectul acordului dintre client și partenerul E.ON, în condițiile în care clientul obține finanțarea. Decizia finală cu privire la acordarea finanțării, numărul de rate lunare și condițiile acordării aparține în exclusivitate băncii.

Mai mult control al confortului la sediu și al costurilor

În perioada 1 septembrie - 31 octombrie, la achiziția unei centrale termice în pachetul E.ON Life, primești garantat cadou un termostat, pentru un consum optim, fără rabat la confort.*

cadou termostat honeywell  centrala termica ariston
cadou termostat honeywell  centrala termica ariston

Ia-ți centrală nouă și primești cadou un termostat

În perioada 1 septembrie - 31 octombrie, la achiziția unei centrale termice în pachetul E.ON Life, primești garantat cadou un termostat.*

Grăbește-te și intră în tombola cu premii!

00 zile
00 ore
00 min
00 sec

Ești interesat de o ofertă?

Completează integral câmpurile de mai jos și un consultant E.ON te va contacta în cel mai scurt timp.

până pe 30.11.2023

Cu E.ON Cool ai confort + premii

Achiziționează o soluție E.ON Cool cu aparat de aer condiționat Gree Pulsar, Gree Muse, Fujitsu sau Bosch și ai șansa de a câștiga unul dintre cele 50 de premii pe care le punem la bătaie.

până pe 30.11.2023

Cald sau frig, tu rămâi în confort cu șanse de câștig

Achiziționează o soluție E.ON Cool cu aparat de aer condiționat Gree Pulsar, Gree Muse, Fujitsu sau Bosch și ai șansa de a câștiga unul dintre cele 50 de premii pe care le punem la bătaie.

Solicită o ofertă

Campania „E.ON Solar x E.ON Cool 2023” este valabilă până pe 30 decembrie 2023 și este supusă unor termeni și condiții descriși aici și completați aici. Lista câștigătorilor campaniei cu tombolă Ariston este disponibilă aici. E.ON Cool cu aer condiționat - Consum redus cu până la 33% pentru un aparat cu tehnologie Inverter, cu randament și eficiență sporite. La un consum de 0,5 MWh/an/client reducerea de consum ar fi aprox 155 lei/an. Campania „Tombolă Toamnă E.ON Cool 2023” este valabilă până pe 30 noiembrie 2023 și este supusă unor termeni și condiții descriși aici. Regulamentul campaniei „Green Steps” valabilă până pe 31.12.2024 poate fi consultat aici.

Plata în rate, fără avans
Servicii tehnice incluse

Plătești cu 2 rate mai puțin

În perioada 3-14 noiembrie ai super ofertă la soluțiile cu aparat de aer condiționat E.ON Cool (capacitate 9.000 - 12.000 BTU.) : plătești abia de anul viitor, fiindcă ai 2 rate gratuite.

Prinde oferta acum

Prinde oferta cu 2 rate gratuite de Black Friday

00 zile
00 ore
00 min
00 sec
Plata în rate, fără avans
Servicii tehnice incluse

➕ pe confort și ➖ 2 rate pentru afacerea ta

În perioada 3-14 noiembrie ai super ofertă la soluțiile cu aparat de aer condiționat E.ON Cool (capacitate 9.000 - 12.000 BTU.): plătești abia de anul viitor, fiindcă ai 2 rate gratuite.

Prinde oferta acum

Prinde oferta cu 2 rate gratuite de Black Friday

00 zile
00 ore
00 min
00 sec

Îți schimbi centrala de Black Friday? Alege E.ON Life

Achiziționează o soluție completă E.ON Life cu centrală termică până pe 14.11.2023 și primești garantat:

Reducerile de Black Friday sunt o motivație puternică, dar în anumite situații trebuie să vezi beneficiul pe termen lung. Dacă achiziționezi un pachet E.ON Life ai garanție 10 ani pentru centrala și implicit confortul tău.

Lista de dorințe de Black Friday este lungă? Știm și noi cum este. Tocmai de aceea îți oferim și 3 luni amânare la plata ratelor atunci când achiziționezi o soluție E.ON Life. Așa poți bifa mai multe pe listă, iar centrala începi să o plătești mai târziu.

Prinde oferta cu amânare la plată și extra garanție

00 zile
00 ore
00 min
00 sec
Plata în rate, fără avans
Servicii tehnice incluse

Investești smart de Black Friday

În perioada 1-14 noiembrie ai super ofertă la soluțiile cu centrală termică în condensare E.ON Life: plătești abia de anul viitor, fiindcă ai 3 luni amânare la plată și 10 ani garanție pentru investiția și confortul afacerii tale.

Prinde oferta acum

Prinde oferta cu amânare la plată și extra garanție

00 zile
00 ore
00 min
00 sec
Plata în rate, fără avans
Servicii tehnice incluse

Oferte duble de Black Friday

Prindesuper oferta cu beneficii duble la soluția E.ON Life cu centrală termică în condensare până pe 14 noiembrie: ai 3 luni amânare la plată și 10 ani garanție pentru centrala și confortul casei tale.

Prinde oferta acum
Ai nevoie de ajutor?