Poți încheia online un contract pentru acest produs doar dacă ai deja un contract de electricitate sau gaze naturale cu noi ori cu un alt furnizor. Ai nevoie de copia actului de identitate, ultima/ultimele facturi de consum și copia actului de proprietate pentru cazul în care nu ești titularul contractului existent.

De ce să alegi E.ON Duo

Factură unică

Ai lună de lună o singură factură de achitat, fiindcă ai împreună electricitatea și gazul. În plus, cu factura electronică activată, ai acces la ea imediat după emitere, direct în contul E.ON Myline, o poți plăti cu cardul sau cash și ai control asupra costurilor tale.

Furnizor unic

Ai un singur furnizor de electricitate și gaz deci, un singur punct de contact dacă ai nevoie de ajutor. Te bucuri de servicii E.ON gratuite disponibile online, prin telefon și în magazinele noastre: E.ON Myline, info sms, eBooking, Live Chat etc.

Preț competititv

Ai garanția unui preț competitiv, adaptat la piață și transparență 100% încă de la alegerea produsului, pe parcursul procesului și după intrarea în vigoare a contractului. 

În plus ai

Achiziție 100% online

Doar la E.ON poți achiziționa produsul preferat de energie online, fără să ieși din casă și cu minimul de documente. Apoi, ne ocupăm noi de tot.

Află tot, fără efort!

Ce înseamnă liberalizare? Ce se schimbă și ce rămâne la fel? Ce alegi și cum? La ce trebuie să fii atent?

Ne străduim să-ți fie bine, de aceea, am grupat informațiile ca să fie clare, pe înțelesul tuturor. Simplu ca ABC!

Descoperă ABC-ul liberalizării

Ce spun clienții noștri?

Am schimbat furnizorul foarte uşor, practic eu nu am făcut nimic. E.ON s-a ocupat de tot procesul. Când am schimbat furnizorul am ales produsul Duo pentru că am un preţ mai bun la gaz şi electricitate și doar o singură factură pentru ambele utilităţi.

Petre, Cluj-Napoca

Sunt foarte mulțumit că pot realiza procesul de contractare 100% online, fără să mă mai deplasez la un sediu şi că mai departe am posibilitatea de a plăti facturile direct din contul Myline, fără a pierde timp cu statul la cozi.

Mircea, București

Procesul de schimbare de furnizor a fost extrem de simplu, deşi la început mi se părea totul foarte complicat. Am crezut că la schimbarea de furnizor trebuie să îmi schimb contorul şi că voi rămâne o perioadă fără curent, dar nu a fost deloc aşa. De aceea, iniţial, nu mă gândisem să plec de la vechiul furnizor.

Cosmin, Constanța

Am comparat preţurile la energie de la mai mulţi furnizori şi, într-un final, am ales Duo. Nu am crezut că vor fi diferenţe de preţ, dar la factura totală, da se văd.

Mircea, Brașov

Nu eram mulţumit de vechiul furnizor de energie, dar nici nu ştiam ce presupune schimbarea lui. Am crezut că o să fie un proces greu, cu stat la cozi, cu o mulţime de nervi. Când am aflat că nu trebuie să fac nimic şi că nu trebuie să mă plimb cu 1000 de hârtii pe la ghişee, am ales să schimb furnizorul şi aşa am venit la E.ON.

Vali, Cluj-Napoca

Ce mai trebuie să știi?

Poți cumpăra online acest produs doar dacă ai deja un contract de electricitate sau gaze naturale cu noi ori cu un alt furnizor. Ai nevoie de copia actului de identitate, ultima/ultimele facturi de consum și copia actului de proprietate pentru cazul în care nu ești titularul contractului existent. Astfel, poți schimba contractul de energie și pentru un loc de consum unde nu ești titular, dacă ai aceste documente.

Contractul este încheiat pe o perioadă de 12 luni cu posibilitatea prelungirii, conform clauzelor contractuale. Prețul este fix și garantat pentru 12 luni.

Dacă este primul tău contract de energie, adică nu ai facturi emise la locul de consum, ia legătura cu noi prin unul din canalele de contact disponibile aici.

 • Actul de identitate (copie) 
 • Ultima factură de electricitate sau gaze naturale (după caz)

Pentru o soluționare cât mai rapidă, te sfătuim să ai la tine, în timpul procesului de contractare, cea mai recentă valoare a indexului autocitit sau o poză a contorului, care să surprindă clar valorile de pe acesta.

Dacă contractarea se face online, poți încărca și fotografii ale documentelor. Asigură-te că acestea surprind documentul în întregime, iar informațiile sunt clare și lizibile.

Introduci datele, încarci documentele şi semnezi online contractul, iar de restul procesului ne ocupăm noi, fără costuri şi intervenţii la instalaţii sau la contor.

 • Actul de identitate (copie) 
 • Ultima factură de electricitate sau gaze naturale (după caz)
 • Cea mai recentă valoare a indexului de pe contor/poză cu contorul
 • Act de proprietate sau orice alt document care să ateste dreptul de folosință asupra spaţiului reprezentând locul de consum. De exemplu, dar fără a ne limita la:
  • contract de vânzare-cumpărare
  • act de moştenire (în lipsa unui document privind succesiunea, dacă sunt mai mulți moștenitori, este necesar acordul în scris al celorlalți moștenitori pentru încheierea contractului de furnizare)
  • act de donaţie
  • act de închiriere
  • act de comodat
  • act de concesiune
  • act privind adjudecarea
  • extras de carte funciară (nu mai vechi de 30 de zile)
  • în cazul în care nudul proprietar solicită încheierea contractului este necesar acordul în scris al uzufructuarului

În cazul în care nu se deţine un document care să ateste dreptul de proprietate sau de folosinţă asupra acestui spaţiu sau documentul respectiv nu are caracter definitiv:

 • adeverinţă eliberată de primărie din care rezultă că solicitantul este cunoscut că deţine imobilul sub nume de proprietar
 • declarație scrisă pe proprie răspundere a solicitantului că folosește imobilul reprezentând locul de consum în mod legal, atât timp cât locul de consum nu este revendicat de altcineva
 • acordul scris al proprietarului imobilului - dacă se prezintă contract de închiriere, contract de comodat, și dacă menţiunea de a încheia contract de furnizare în nume propriu nu se regăseşte înscrisă în actul doveditor al dreptului de folosinţă.

Pentru o soluționare cât mai rapidă, te sfătuim să ai la tine, în timpul procesului de contractare, cea mai recentă valoare a indexului autocitit sau o poză a contorului, care să surprindă clar valorile de pe acesta.

Dacă contractarea se face online, poți încărca și fotografii ale documentelor. Asigură-te că acestea surprind documentul în întregime, iar informațiile sunt clare și lizibile.

Introduci datele, încarci documentele şi semnezi online contractul, iar de restul procesului ne ocupăm noi, fără costuri şi intervenţii la instalaţii sau la contor.
 

Conform ordinelor ANRE, este nevoie de minimum 21 de zile pentru ca procedura de schimbare a furnizorului să fie finalizată. Noi notificăm furnizorul tău actual despre dorinţa ta de încetare a contractului, iar cele 21 de zile se calculează din momentul înregistrării notificării de către acesta. În acest interval ne ocupăm de toate demersurile necesare pentru încheierea contractului de distribuție pentru ca la finalul celor 21 de zile să primești gaze naturale şi/sau electricitate de la noi.

Odată cu liberalizarea completă a pieței de energie, orice consumator are libertatea de a-și alege furnizorul de energie. Schimbarea de furnizor este gratuită și nu implică modificări la instalație, ale contorului sau alte intervenții de ordin tehnic la tine acasă. 

Poți contracta un produs de energie în orice magazin E.ON, dar cel mai rapid şi simplu este online, pe eon.ro. Devii client în 3 paşi simpli, de pe mobil, tabletă sau laptop, fără stat la cozi, fără hârtii trimise prin poştă. Încarci un minimum de documente necesare şi semnezi online contractul, iar noi ne ocupăm de restul procedurilor. 

Primești factura electronică chiar în ziua emiterii, în contul tău E.ON Myline, pe care ți-l vom crea automat, după contractare. Ai acces la ea pe telefon, laptop sau tabletă, oricând și de oriunde. Scapi de așteptarea ei în cutia poștală, nu mai poți să o pierzi ori să o uiți acasă.

Factura electronică are aceeași formă și conținut cu factura tipărită primită în plic. Găsești toate informațiile legate de consumul tău, valoarea de plată, coduri de identificare client și locurile tale de consum. Aceleași informații, fără hârtie.

Găsești aici mai multe detalii despre factura electronică, avantaje și oferte speciale.

Află mai multe despre piața liberă de energie
E.ON Duet electricitate si gaz

Ești antreprenor și vrei un contract de electricitate și gaz pentru afacerea ta?

Alege un contract E.ON Duet de la E.ON și ai electricitatea și gazul pe același contract, o singură factură și o plată unică. În plus, profiți de mai multă simplitate la ofertare, la plata facturii și la gestionarea contractului. Mai multă energie pentru afacerea ta, mai mult timp pentru tine.

Druid Webchat