Oferă energie pe Via Transilvanica și primești energie cu E.ON Green Steps.

Oferă energie pe Via Transilvanica și primești energie cu E.ON Green Steps.

Apasă play și află care este povestea proiectului Via Transilvanica în vlogul Lipa Lipa.

De unde a pornit ideea, cine a fondat proiectul și cum a reușit că crească intr-o perioadă scurtă de timp, astfel încât să fie recunoscut la nivelul UE prin câștigarea Premiul European Heritage Award / Premiul Europa Nostra 2023.

 

La E.ON, vorbim despre sustenabilitate și mai ales, acționăm sustenabil

Pe 1 septembrie, echipa E.ON a început o călătorie de 1.400 km pe Via Transilvanica, subliniind angajamentul nostru pentru un mediu mai curat și pentru sprijinirea turismului ecologic. 200 de angajați au pornit din nord și sud în sistem de ștafetă și se vor reuni după 30 de zile la mijlocul traseului. Această inițiativă promovează alternativele de transport ecologic și îndeamnă la alegeri mai responsabile pentru mediu. Misiunea noastră nu este drumeția. Misiunea noastră este dăruirea pentru un stil de viață durabil.

Drumeția la pas înseamnă susținerea alternativelor ecologice de transport, întruchipând angajamentul nostru în reducerea amprentei de carbon. Drumeția la pas pe Via Transilvanica înseamnă și încurajarea și susținerea turismului ecologic, în care drumețul, cu puține resurse în desaga sa exclusiv necesare supraviețuirii, întâlnește ospitalitatea comunităților de pe traseu.

Nu ne dorim ca acțiunea noastră doar să inspire. Ea este un apel la acțiune, un îndemn către toți să ne reevaluăm alegerile și să luăm decizii mai conștiente vis-a-vis de mediu. Urmărește jurnalul de călătorie ținut de echipele E.ON pe Via Transilvanica și descoperă experiența lor unică AICI.

Investește energie pe Via Transilvanica și câștigi garantat reduceri pe factură

Te invităm să faci „un pas mic pe Via Transilvanica, pentru o reducere în plus la factură.” Pe 2 octombrie relansăm campania Green Steps - te provocăm să descoperi cu ochii tăi frumusețea plaiurilor românești și te răsplătim pentru fiecare kilometru pe care îl parcurgi, cu reduceri la facturile aferente produselor verzi E.ON:

  • E.ON Green Home de furnizare energie electrică, 
  • E.ON Life,
  • E.ON Cool,
  • E.ON Solar Home,
  • E.ON Solar Casa Verde 2023

Reducerile primite sunt direct proporționale cu numărul de km parcurși pe acest traseu, înregistrați de tine, live, direct în aplicația E.ON Myline. Stai cu ochii pe paginile noastre de social media și pe website eon.ro pentru a afla toate detaliile pe 2 octombrie.

Astăzi și în fiecare zi de acum înainte, hai să celebrăm, să protejăm și să promovăm împreună frumusețea a ceea ce ne înconjoară, a proiectelor precum Via Transilvanica.


Ultimele articole din categoria ghid de consum

Când apar defecțiuni la centrala termică și de ce?

Când apar defecțiuni la centrala termică și de ce?

citește mai mult
Cum să scapi de caniculă și să economisești energie în același timp?

Cum să scapi de caniculă și să economisești energie în același timp?

citește mai mult
Putem avea acasă electricitate din surse 100% regenerabile?

Putem avea acasă electricitate din surse 100% regenerabile?

citește mai mult
Ai nevoie de ajutor?