E timpul să trecem la acțiune

O planetă care merită protejată. Împreună reducem 99 milioane tone CO2 pe an*

Ghețarii alpini se topesc. Se preconizează că vor dispărea complet până la sfârșitul acestui secol. În calitate de companie internațională de energie, avem responsabilitatea de a lua măsuri.

Împreună cu o echipă de angajați E.ON și ecologiști, am vizitat Ghețarul Mittelbergferner din Pitztal, Austria, pentru a atrage atenția asupra adevăratelor efecte ale crizei climatice. Călătoria și producția campaniei sunt toate compensate de emisii de carbon cu Climate Partner și AdGreen.

Nu trebuie să ne oprim aici. Împreună putem face mai mult. Prin mii de proiecte durabile și prin rețeaua noastră energetică, luăm acum măsuri pentru climă. Misiunea noastră este să punem la dispoziția tuturor o energie durabilă și soluții zi de zi.

Indiferent dacă dorești să faci un pas mic sau un salt uriaș, te putem ajuta să îți transformi casa, afacerea și orașul în unele sustenabile, eficiente energetic.

Vezi soluțiile noastre.

Package Image

E.ON Green Life

Soluția cu pompe de căldură aer-apă vine cu emisii reduse de dioxide carbon cu până la 20% mai mici decât centralele termice pe gaz și chiar cu până la 70% față de cele electrice.

Cu E.ON Green Life ai o soluție de climatizare completă, pentru încălzire iarna și răcire vara, cu consum redus de energie, cu impact redus asupra mediului și beneficii pentru confortul tău.

Package Image

E.ON Solar Home

Soluția cu panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică necesară acasă, reduce de 25x emisiile de CO2 din atmosferă față de producția energiei având ca sursă cărbunele și de 10x emisiile când sursa sunt gazele naturale. 

Soluția E.ON Solar Home este primul pas spre autonomia energetică și te transformă în prosumator.

Package Image

E.ON Drive

Soluția de mobilitate electrică înseamnă acum reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră, alături de lipsa taxelor şi o reducere majoră a costurilor de alimentare. 

De la stații de încărcare, abonamente prepaid, consultanță și asistență 24/7, ai în noi un partener în fiecare călătorie din România și Europa.

Package Image

E.ON Green Home

Oferta de energie 100% verde, regenerabilă, ce folosește ca surse soarele, vântul, apa, pentru a produce energie electrică. Reduci cu 377 kg an de an, emisiile de CO2 și devii un cetățean verde. 

Hai să-i cunoaștem pe oamenii care iau măsuri acum

100 de idei
pentru planetă

Ne inspiră peste 50 de milioane de clienți din întreaga Europă. O rețea de oameni ca tine, care își unesc forțele și găsesc modalități de a economisi energie, chiar din zona de confort, de acasă. Alătură-te și tu! Cu gesturi mici, reușim împreună. Descoperă sfaturile noastre.

Vizionează cele 100 de sfaturi

Inspiră-te și din alte comunități din Europa

*Calcul bazat pe emisiile de CO2 evitate, datorită utilizării de echipamente sustenabile și proiectelor conectate la rețeaua E.ON în Europa, în comparație cu nivelurile medii de CO2 emise de producția de energie neregenerabilă.

Ai nevoie de ajutor?