WE has no limits - Împreună nu avem limite

 „Împreună” reprezintă un „Noi” colectiv, o invitație de a contribui și schimba ceva pentru fiecare dintre noi, pentru societatea noastră și planeta pe care trăim. Când acționăm și lucrăm împreună, fiecare gest mic contează și nu există limite pentru ceea ce putem realiza. Cu fiecare schimbare, lumea va fi un loc mai curat și mai verde pentru fiecare dintre noi. Lucrând împreună, putem depăși marile provocări ale prezentului și putem face viitorul mai sustenabil și mai bun pentru noi toți.

Împreună nu avem limite.

Soluții energetice pentru un viitor mai verde

Împreună cu tine, ne străduim să avem un viitor mai bun, mai sustenabil și mai curat, cu soluții energetice la fel de diverse ca lumea în care trăim. Ne dorim ca produsele și serviciile noastre nu doar să îmbunătățească viața clienților noștri, ci și să ajute la crearea unui viitor mai bun pentru noi toți.

Răsplătim faptele bune și construim un viitor mai puțin poluat

O factură electronică activată și primită lună de lună reprezintă o faptă bună pentru planetă. Sau 12 fapte bune pe an, an de an. Pare un gest mic, dar multe gesturi mici au un impact mare. Îți mulțumim că ne sprijini în acțiunile noastre de sustenabilitate și contribuim mai departe, răsplătind aceste fapte bune. Împreună pentru un un mediu mai curat pentru tine și cei din jur.

Economisind energie acasă, salvăm planeta împreună

Ne bazăm pe puterea și inspirația a 50 de milioane de clienți din întreaga Europă. O rețea de oameni ca tine, care își unesc forțele și găsesc modalități de a economisi energie în familie, chiar din zona de confort, de acasă. Alătură-te și tu! Cu gesturi mici, reușim împreună. Descoperă sfaturile noastre.

#EconomiiLaPuterea100
#100ideipentruplaneta

22.10 - 22.11

perioada de desfășurare

Școala verde: un viitor sustenabil

Împreună contribuim la educația copiilor în spiritul respectului față de natură și încurajăm ideile ECO-responsabile. Invităm școalile gimnaziale din România să se înscrie la competiția Școala Verde cu proiecte creative despre protejarea mediului și  reciclare. Descoperă ce premii oferim și cum te poți înscrie.

Participă la concurs

Tehnologie, inspirație și puterea unei comunități din întreaga Europă

Citigen Londra: Generează energie pentru o nouă generație

În inima Londrei se află cea mai mare centrală urbană termică și electrică combinată din Marea Britanie. Am numit această centrală subterană unică: „Citigen”. O rețea modernă, cu motoare cu ardere internă, care furnizează încălzire, electricitate și climatizare aglomeratului oraș Londra. Devine astfel, nu doar o centrală unică, ci și un exemplu remarcabil al puterii lui „Împreună”.

Välkommen în Simris, primul oraș 100% sustenabil din Suedia

Ne-am unit forțele cu localnici, ingineri și furnizori de energie pentru a construi primul sistem energetic suedez administrat pe plan local. Pentru circa 140 de gospodării din Simris, energia este generată de turbine eoliene și panouri solare, susținute de un sistem de baterii care continuă să le furnizeze oamenilor energie, chiar și atunci când soarele nu strălucește sau vântul nu suflă. În totalitate autonom și auto-sustenabil. 

Cum utilizezi tehnologia spațială pentru a genera energie?

La fel ca stațiile spațiale, hotelul Radisson Blu din Frankfurt folosește o tehnologie bazată pe celule de combustie, ce funcționează ca o baterie mare și foarte puternică pentru a produce energie și căldură în mod sustenabil. Rezultatele soluției implementate cu E.ON? Cu 600 tone mai puține emisii de CO2 pe an, 3 GWh de energie și 2 GWh de căldură produși de celula de combustie, adică aproape 80% din nevoia de căldură și electricitate a hotelului.

Druid Webchat