Pune soarele în folosul businessului tău

Explorează alternativa solară şi asigură într-un mod sustenabil energia electrică necesară business-ului tău. 

Alege o Centrală Electrică Fotovoltaică E.ON cu putere instalată de 60 sau 400 kW și astfel vei putea livra în rețea energia produsă și neconsumată, beneficiind de compensare directă sau tarif reglementat. Îţi produci singur electricitatea necesară pentru autoconsum, cu posibilitatea de a debita surplusul în rețea, reducând astfel costurile cu energia pe termen lung. 

În plus:

Ești interesat de o ofertă?

Completează integral câmpurile de mai jos și un consultant E.ON te va contacta în cel mai scurt timp.

Ce spun partenerii noștri?

Din momentul în care am agreat oferta, în mai puțin de două săptămâni am avut prima centrală fotovoltaică instalată. Soluția „la cheie” înseamnă că nu trebuie să te gândești la nimic, obții produsul finit fără să întrerupi procesul de fabricație. Costurile sunt fixe, lunare, ai surpriza să fie mai profitabilă decât cea mai bună ofertă de la bancă.

Lucian Zima - Proumin, Satu Mare

Trebuie să ne orientăm spre produse mai curate, într-un mediu mai puțin nociv, pentru că am învățat că bun cu bun se face bun. Am ales soluția de panouri fotovoltaice de la E.ON pentru optimizarea costurilor și pentru acces la o energie curată.

Aurel Burac - Carpatis, Suceava

Businessul nostru vine cu un impact sever asupra mediului, iar clienții ne întreabă „ce faceți voi pentru mediu?”. Cu E.ON PV Prosumer suntem deja pregățiți pentru următorul deceniu. Când mă uit pe diagrama de prosumator și văd că luna asta am produs curentul meu și plătesc o mică diferență, îmi pune un zâmbet pe față la final de zi.

Rubel Nagel, Nagel Holding, Arad

Instalarea a fost foarte ușoară pentru noi, nu a interferat deloc cu activitatea noastră, nu au fost întreruperi ale energiei electrice. Am ales soluția de finanțare de la E.ON pentru a nu bloca cash-flow-ul firmei și am preferat să direcționez banii spre alte investiții.

Ionel Niță - Kynita, Râmnicu Vâlcea

Soluția la cheie E.ON PV Prosumer include

tot ceea ce ai tu nevoie ca antreprenor, dar și pentru un business funcțional, fără întreruperi:

Echipamente
 • Module fotovoltaice 380Wp, 6x20 celule monocristaline (half-cells), E.ON Aura, garanție 12 ani
 • Invertor de putere unidirecțional trifazat, putere maximă tensiune continuă 100 kWcc, putere nominală tensiune alternativă 100 kWca, Huawei Technologies Co. Ltd., model SUN2000-100KTL-M1 garanție de produs 5 ani
 • Invertor de putere unidirecțional trifazat, putere maximă tensiune continuă 60 kWcc, putere nominală tensiune alternativă 60 kWca, Huawei Technologies Co. Ltd., model SUN2000-60KTL-M0 garanție de produs 5 ani
 • Ansamblu structură de montaj aluminiu pentru montajul modulelor fotovoltaice pe acoperiș producător K2 Systems GmbH, model D.Dome Classic sau D.Dome V, garanție de produs 12 ani
 • Tablouri electrice, rețele electrice de cablu instalație de utilizare, instalație de legare la pământ, instalație electrică curenți slabi, dispozitive modulare protecție împotriva supratensiunilor, dotările NPM și PSI garanție de produs 2 ani
 • Echipament compensare energie reactivă pentru contracararea consumului de energie reactivă a invertoarelor, după caz
 • Contor martor conform Ordin ANRE nr. 50/2021
Servicii
 • dotările (NPM, PSI) necesare execuției Centralei Electrice Fotovoltaic (CEF)
 • proiectare instalație de utilizare, rezistență și arhitectură
 • elaborarea documentațiilor necesare obținerii avizelor și acordurilor aferente CEF
 • transport și montaj echipamente, instalații și dotări
 • lucrări de probe, verificări şi recepţie
 • punere în funcțiune instalație de utilizare CEF şi mentenanţă
 • cheltuielile pentru lucrările pe tarif beneficiar aferente racordării CEF în instalația de utilizare existentă 0,4 kV
Modalități de plată
 • modele financiare flexibile, cu plata eşalonată pe 3 ani sau integrală şi avans 0.
statie incarcare electrica business

Gratuit, centrala ta fotovoltaică vine cu

instalarea și punerea în funcțiune a unei stații de încărcare pentru autoturisme electrice wallbox, cu un port încărcare Type 2 (compatibil cu orice mașină), putere configurabilă între 3.7 – 22 kW, conexiune prin 4G și cititor pentru carduri RFID.

 

E.ON Photovoltaic B2B

și este compatibilă cu E.ON PV Storage

De-acum poți stoca surplusul produs de CEF cu ajutorul bateriilor. Îți oferim o soluție la cheie, personalizată pe profilul business-ului tău, care te ajută să devii independent energetic și să îți optimizezi costurile cu energia.

 
Sustenabilitate în acțiune
Pentru fiecare kWh neconsumat din rețea se reduc emisiile de CO2 cu 314,52 g și deșeurile radioactive cu 0,003 g.

Vezi ghidul facturii de prosumator

Dacă ești deja prosumator și ai un contract cu noi, ți-am pregătit un ghid explicativ al facturilor pe care le primești. 

Vezi mai mult
Ai nevoie de ajutor?