Pune soarele în folosul afacerii tale

Explorează alternativa solară şi asigură într-un mod sustenabil energia electrică necesară afacerii tale. Ce înseamnă asta? Îţi produci singur electricitatea, chiar şi când este înnorat, reducând astfel costurile cu energia şi emisiile de carbon generate. 

În plus, dacă centrala fotovoltaică are maxim 100 kW, vei putea debita în rețea energia produsă și neconsumată la un preț reglementat.

Solicită o ofertă

și un manager de vânzări dedicat te va contacta rapid

Expertiză pre şi post implementare

  • Analiză preliminară, servicii de proiectare şi inginerie
  • Furnizare utilaje, echipamente tehnologice, instalaţii şi dotări
  • Constucţie şi montaj instalaţie de panouri
  • Lucrări de probe, verificări şi recepţie
  • Punere în funcţiune şi mentenanţă
Expertiza E.ON

Nou la E.ON

Lansăm E.ON PV Prosumer

De-acum poți deveni prosumator de energie electrică instalând una din centralele din oferta E.ON, cu putere instalată de 60 sau 100 de kW. Astfel, vei putea debita în rețea energia produsă și neconsumată, la un preț reglementat.

În plus, vei proteja mediul înconjurător, reducând anual emisiile de CO2 cu până la 40,12 tone, evitând producerea a 0.38 kg de deșeuri radioactive.

E.ON, partenerul ideal pentru implementarea soluţiei

Consultanţă şi expertiză
Beneficiezi de consultanţă comercială personalizată prin managerul de vânzări dedicat şi consultanţă tehnică de la experţii E.ON, autorizaţi ANRE
Soluţie completă, la cheie
De la proiectare şi furnizarea panourilor, la imptementare, monitorizare şi mentenanţă, ne ocupăm noi de tot
Echipamente cu fiabilitate testată
Ai siguranţă maximă în exploatare, tehnologie de top şi rezultatele dovedite ale unei echipe dedicate de specialişti
Flexibilitate în investiţii
Propunem modele financiare flexibile, de tip ESCO cu plata eşalonată sau integrală şi avans 0. Tu alegi cum să investeşti

Ce spun partenerii noștri

Proiectul contribuie la obiectivele TeraPlast de competitivitate și este o continuare firească a drumului nostru spre creșterea sustenabilității. Produsele noastre sunt folosite pe scară largă pentru infrastructura de mediu din România, dar ne preocupăm și de gestionarea responsabilă a resurselor necesare producției. Reducem amprenta de carbon a materiilor prime folosite cu 16.000 de tone/an datorită investiției în TeraPlast Recycling. Cu ajutorul centralei fotovoltaice dezvoltăm această direcție și vom reduce emisiile de CO2 cu încă 660 tone/an. Am vrea să vedem mai multe astfel de proiecte implementate în România. Dacă măcar 30% dintre companiile care dețin hale industriale ar adopta acest model, țara noastră ar deveni exportator net de energie.

Alexandru Stânean, CEO TeraPlast

O firmă care se consideră puternică, cum este și SuperStar, alege de obicei o firmă puternică, să nu aibă probleme în implementarea proiectelor. Parteneriatul cu E.ON este foarte important pentru firmă pentru a reduce costurile de exploatare și de consum. Am făcut un calcul: undeva la 9% energie verde, adică 116,60 kWp. Sunt foarte mulțumit de acest parteneriat.

Marcel Rusu, SuperStar Com.

Investeşte în creşterea afacerii tale

Vrei mai multă stabilitate, sustenabilitate şi predictabilitate pentru afacerea ta? Află cum au reuşit partenerii noștri să creasă eficienţa energetică şi să reducă costurile prin instalarea panourilor fotovoltaice

Ai nevoie de ajutor?