Aprecieri care ne dau un plus de energie

Ne mândrim să fim partenerii unor companii românești de succes, cu tradiție pe piața internă, dar și internațională.

Ne-au adus împreună obiectivele de creștere sănătoasă ale unui business, dar și valorile comune ce stau la baza activităților noastre. 

Urmărește testimonialele acestora și descoperă cum soluțiile E.ON susțin concret planurile partenerilor noștri și, în același timp, clădesc un viitor mai mai verde pentru generațiile ce vin, prin reducerea amprentei de carbon.

Niciun obiectiv nu e imposibil când acționăm împreună.

 

Proumin își acoperă peste 80% din consumul de electricitate fără costuri

Proumin a pornit la drum în urmă cu 30 de ani ca afacere de familie, devenind astăzi un important jucător în industria producției de materiale grele din România, și de peste hotare.

Ne-am alăturat planurilor lor în 2020, mai întâi ca furnizor de energie, iar după câteva luni, am semnat primul contract pentru o soluție E.ON PV Prosumer. În 2022, am încheiat un al doilea contract, iar a doua centrală fotovoltaică urmează a fi pusă în funcțiune la început de 2023.

Nagel Holding își acoperă 30% din consumul de electricitate fără costuri

Nagel Holding este despre investitori străini care și-au pus încrederea în România, pentru a construi un business relevant aici. Din 1995 operează în activitatea de sablare și vopsire industrială, pentru clienți interni și internaționali.

Colaborarea cu noi a început în 2020 pentru furnizarea de energie electrică, iar în 2021 a fost semnat contractul pentru o centrală fotovoltaică de 100 kW E.ON PV Prosumer.

Kynita nu mai are facturi de consum energie electrică de achitat

Kynita SRL este o poveste de succes cu 27 de ani de experiență în industria de produse chimice și de materii prime din România.

Parteneriatul nostru a început în 2019 când ne-a ales ca furnizor de energie, iar în 2021 am extins această colaborare prin instalarea unei soluții E.ON PV Prosumer cu panouri fotovoltaice și o putere instalată de 100 kW.

Carpatis și-a redus cu 15% pe an consumul și costurile cu energia electrică

Carpatis SRL activează în industria de prelucrare a cărnii și producției de preparate din carne. Dacă în 1991 producția zilnică se ridica la 300 kg, astăzi, compania din Suceava livrează zilnic 20 de tone de produs finit datorită investițiilor constante în automatizări și tehnologie.

I-am fost alături ca furnizor integrat de electricitate și gaze naturale din 2005, iar în 2020, am semnat un contract pentru livrarea primei centrale fotovoltaice E.ON PV Prosumer.

Ce spun partenerii noștri?

Din momentul în care am agreat oferta, în mai puțin de două săptămâni am avut prima centrală fotovoltaică instalată. Soluția „la cheie” înseamnă că nu trebuie să te gândești la nimic, obții produsul finit fără să întrerupi procesul de fabricație. Costurile sunt fixe, lunare, ai surpriza să fie mai profitabilă decât cea mai bună ofertă de la bancă.

Lucian Zima - Proumin, Satu Mare

Businessul nostru vine cu un impact sever asupra mediului, iar clienții ne întreabă „ce faceți voi pentru mediu?”. Cu E.ON PV Prosumer suntem deja pregățiți pentru următorul deceniu. Când mă uit pe diagrama de prosumator și văd că luna asta am produs curentul meu și plătesc o mică diferență, îmi pune un zâmbet pe față la final de zi.

Ruben Nagel, Nagel Holding, Arad

Trebuie să ne orientăm spre produse mai curate, într-un mediu mai puțin nociv, pentru că am învățat că bun cu bun se face bun. Am ales soluția de panouri fotovoltaice de la E.ON pentru optimizarea costurilor și pentru acces la o energie curată.

Aurel Burac - Carpatis, Suceava

Instalarea a fost foarte ușoară pentru noi, nu a interferat deloc cu activitatea noastră, nu au fost întreruperi ale energiei electrice. Am ales soluția de finanțare de la E.ON pentru a nu bloca cash-flow-ul firmei și am preferat să direcționez banii spre alte investiții.

Ionel Niță - Kynita, Râmnicu Vâlcea

Împreună, reducem amprenta de carbon cu
207 tone pe an.

Ai nevoie de ajutor?