E.ON, partenerul tău de încredere

Împreună putem descoperi noi oportunităţi de dezvoltare pentru afacerea ta. Lucrăm cu tine pentru a afla provocările cu care te confrunţi, de la constrângeri legislative la siguranţa energetică şi creăm produse şi servicii personalizate care răspund nevoilor afacerii tale.

Ești antreprenor, energia noastră te susține

Descoperă cele mai avantajoase produse de electricitate și gaze naturale destinate companiilor mici și mijlocii. Mai multă energie pentru afacerea ta, mai mult timp pentru tine.

Cea mai avantajoasă ofertă

E.ON ProEnergy

Cel mai avantajos produs de electricitate

  • Preț corelat cu evoluția pieței
  • Factură simplă lunară
  • Consiliere și expertiză E.ON
  •  
Solicită o ofertă
Cea mai avantajoasă ofertă

E.ON ProGas

Cel mai avantajos produs de gaze naturale

  • Preț corelat cu evoluția pieței
  • Factură și plată unică
  • Consiliere și expertiză E.ON
  •  
Solicită o ofertă

Investeşte în creşterea afacerii tale

Vrei mai multă siguranţă, stabilitate şi predictabilitate pentru afacerea ta? Află cum au reuşit partenerii noștri să reducă pierderile, să creasă eficienţa de producţie şi să optimizeze costurile cu energia.

De ce să alegi E.ON

Tradiţie şi expertiză
Afacerea ta poate profita de expertiza E.ON în eficienţă energetică. Avem peste 13 ani de experienţă şi peste 3 milioane de clienţi.
Soluţii complete
Propunem soluții complete pentru afacerea ta, de la furnizare de energie la soluţii eficiente şi inovatoare pentru un viitor mai sustenabil.
Consultanţă dedicată
Beneficiezi de consultanţă comercială, tehnică şi legislativă şi ai un manager de vânzări dedicat nevoilor tale.
Eficienţă energetică
Reduci costurile cu energia, impactul asupra mediului şi respecţi reglementările legale cu serviciile de eficienţă energetică.

Găsești răspunsuri la întrebări frecvente despre furnizarea de energie și informații despre acte normative, reglementări sau ordine ANRE în secțiunea Informații utile pentru clienții business.