Avem noutăți privind plafonarea prețurilor la energie! Vezi aici detalii

Suntem E.ON, partenerul tău de încredere

Împreună descoperim noi oportunităţi de dezvoltare pentru afacerea ta. Lucrăm cu tine pentru a înlătura provocările cu care te confrunţi, de la constrângeri legislative la siguranţa energetică şi creăm soluții personalizate care răspund nevoilor tale de business.

și soluții la cheie dezvoltate pentru IMM

Ești antreprenor, energia noastră te susține. Descoperă ofertele noastre avantajoase la electricitate și gaze naturale și soluțiile „la cheie” destinate companiilor mici și mijlocii. Mai multă energie pentru afacerea ta, când ai alături un partener, nu doar un furnizor.

Cea mai avantajoasă ofertă

E.ON Solar

Soluție la cheie de panouri fotovoltaice

 • panouri fotovoltaice
 • consultanță de specialitate
 • instalare și mentenanță
 • garanție 15 ani
 • plată în rate lunare
Vezi oferta
Cea mai avantajoasă ofertă

E.ON Drive

Soluție cu stații încărcare

 • stații încărcare AC și DC
 • consultanță de specialitate
 • servicii tehnice complete
 • plată în rate lunare
Vezi oferta

De ce să alegi E.ON

Tradiţie şi expertiză
Expertiza E.ON

Afacerea ta poate profita de expertiza E.ON în eficienţă energetică, cu peste 15 ani de experienţă şi un portofoliu de 3 milioane de clienţi.

Soluţii complete
Furnziare si solutii sustenabile
Propunem soluții complete pentru afacerea ta, de la furnizare de energie la soluţii eficiente şi inovatoare pentru un viitor mai sustenabil.
Consultanţă dedicată
Consultanta dedicata
Beneficiezi de consultanţă comercială, tehnică şi legislativă şi ai un manager de vânzări dedicat nevoilor tale.
Eficienţă energetică
Eficienta energetica
Reduci costurile cu energia, impactul asupra mediului şi respecţi reglementările legale cu serviciile de eficienţă energetică.

Partenerii noștri ne descriu cel mai bine

Vrei mai multă siguranţă, stabilitate şi predictabilitate pentru businessul tău? Află cum au reuşit partenerii noștri să reducă pierderile, să crească eficienţa de producţie şi să optimizeze costurile cu energia.

Vezi mai mult

Consultă mai jos ofertele noastre de preț pentru furnizarea de energie electrică și gaze naturale, dedicate clienților noncasnici de la 1 ianuarie 2023:

 • oferta E.ON Electric Plan aici și contractul de furnizare aici
 • oferta E.ON Gas Plan aici și contractul de furnizare aici.

Poți consulta condițiile generale de furnizare energie pentru clienții noncasnici aici

În cazul în care, contractul de distribuție energie electrică este încheiat între operatorul de distribuție (OD) și furnizor, condițiile generale, obligații și drepturi ale părților, sunt prevăzute aici.

Vrei să închei un contract de furnizare? Te poți adresa consultantului de vânzări din cel mai apropiat magazin E.ON. Acum poți încheia un contract de furnizare și pe posf.ro platforma ANRE.

Pentru a compara ofertele furnizorilor poți accesa comparatoarele ANRE aici pentru energie electrică, respectiv aici pentru gaze naturale.

Prin Decizia ANRE nr. 2122/18.11.2020 și Decizia ANRE 1193/13.07.2022, E.ON Energie România S.A. este desemnată furnizor de ultimă instanță (FUI) energie electrică.

 • Vezi aici informarea privind prețul energiei electrice pentru clienții preluați în regim de ultimă instanță (UI), iar în continuare valoarea lunară a acestuia: iulie 2022august 2022septembrie 2022octombrie 2022, noiembrie 2022, decembrie 2022.
 • Lista cu prețurile energiei electrice pentru clienții preluați în regim de ultimă instanță (UI) în perioada 1 ianuarie – 24 iunie 2022 este disponibilă aici
 • Vezi aici contractul cadru de furnizare a energiei electrice la clienții finali preluați de către furnizorul de ultimă instanță. 
 • Vezi aici condiţiile generale pentru prestarea serviciului de distribuţie a energiei electrice
 • Vezi aici cerere de încheiere contract de furnizare în regim de ultimă instanță cu FUI. Dacă ești client noncasnic cu o putere aprobată prin Avizul tehnic de racordare (ATR)/ Certificatul de Racordare (Cr) mai mare de 1 MVA/loc de consum urmează pașii menționați pe formularul de contact „Cerere preluare FUI client noncasnic”, pentru încheierea contractului.
 • Consultă legislația aplicabilă, respectiv Ordinul nr. 91/2022 pentru aprobarea Regulamentului privind FUI a energiei electrice

Detalii găsești pe formularul de contact, utilitatea Electricitate, categoria „Informații privind preluarea clienților în Furnizarea de Ultimă Instanță (FUI)”, prin e-mail la contact.clienti-eon@eon-romania.ro sau la telefon 0265 200 366/0265 200 900, de luni până vineri între orele 8-20.

Prin Decizia nr. 2237 din 14.12.2021, E.ON Energie România S.A. este desemnată furnizor de ultimă instanță (FUI) gaze naturale.

Detalii găsești pe formularul de contact, utilitatea Gaze naturale, categoria „Informații privind preluarea clienților în Furnizarea de Ultimă Instanță (FUI)” sau la telefon 0265 200 366/0265 200 900, de luni până vineri între orele 8-20.

Ai nevoie de ajutor?