Servicii disponibile de acasă

Autocitire index contor
autocitire index

Ai 3 modalități prin care poți transmite indexul autocitit al contorului tău de electricitate și/sau gaze naturale:

  • direct din contul E.ON Myline
  • prin SMS la 0745 612 345 cu textul: INDEX cod încasare 9999 
  • la Ioana, prin telefon la 0800 800 900

Codul de încasare îl găsești pe factură în căsuta roșie din dreapta sus ori în contul tău E.ON Myline; este alcătuit din 10 cifre și începe cu 2 sau 9;  9999 sunt cele 4 cifre ale indexului de pe contor; între cuvânt, cod și index lasă spațiu.

Informații sold prin SMS
informatii sold

Trimite la 0745 612 345 un SMS cu textul:

  • SOLD codul de încasare și afli cât ai de plată
  • PLATA codul de încasare și confirmi o plată efectuată

Important: codul de încasare îl găsești pe factură în căsuta roșie din dreapta sus ori în contul tău E.ON Myline; este alcătuit din 10 cifre și începe cu 2 sau 9;  între cuvinte și cod, lasă spațiu. Mesaj cu tarif normal din orice rețea de telefonie.

Ioana, asistent virtual 24/7
asistent virtual 24/7

Ioana, ghidul tău personal de la E.ON, îți răspunde 7 zile din 7 la numerele de telefon de mai jos, pentru ca tu să:

  • afli cât ai de plată
  • confirmi o plată efectuată
  • transmiți indexul autocitit

Trebuie să ai la îndemână codul de încasare disponibil pe factură, în chenarul roșu. Ioana te pune în legătură cu un consultant pentru orice informații despre contractul tău de energie. Pentru alte nevoi, serviciul Call Center este disponibil de luni până vineri între orele 8-20, la:

număr gratuit, apelabil din orice rețea de telefonie

număr gratuit, apelabil din orice rețea de telefonie

număr taxabil, apelabil din orice rețea de telefonie

Tot ce trebuie să știi despre Myline

Accesul în E.ON Myline nu a fost niciodată mai ușor! Ți-am pregătit o serie de tutoriale video care să te ajute să descoperi și să folosești simplu toate serviciile de pe portal.

Vezi seria video

Cele mai rapide răspunsuri la întrebările tale

Cum devii clientul nostru? Cum te poți racorda la rețeaua de distribuție electricitate ori gaze naturale? Ce conține factura de consum? Cum recuperezi accesul la contul tău E.ON Myline? Cum schimbi titularul de contract? Află răspunsurile noastre și multe alte informații utile despre energie în secțiunea dedicată.

Spre întrebări frecvente

Poți să ne scrii

E.ON Live Chat
Pe Live Chat

Dacă ai un cont E.ON Myline, îți punem la dispoziție serviciul E.ON Live Chat. Accesează serviciul de chat direct din contul tău 7 zile din 7, nonstop și spune-ne cu ce te putem ajuta.

*serviciul de Chat nu este disponibil în aplicația de mobil E.ON Myline

e-mail E.ON
Pe e-mail

Dacă ai nevoie de ajutor, ai întrebări sau neclarități, ori pur și simplu dorești informații, ne poți trimite foarte simplu un e-mail către:

serviciiclienti@eon-romania.ro

Timpul de răspuns diferă în funcție de tipul solicitării dar nu depășește 30 de zile.

Pe poștă

Ne poți transmite solicitarea ta alături de alte documente în scris, prin poștă, direct către: O.P. 9 C.P. 10, Tîrgu-Mureș, Mureș. Timpul de răspuns diferă în funcție de tipul solicitării dar nu depășește 30 de zile calendaristice.

Vino în magazinele
noastre

Am redeschis câteva din magazinele noastre. Dacă este absolut necesar să ne vizitezi trebuie să știi că pentru siguranța tuturor, am luat măsuri speciale:

  • accesul se face pe rând, cu păstrarea distanței sociale regulamentare
  • accesul este permis exclusiv persoanelor care poartă mască de protecție

Află adresa, programul și ce servicii îți oferă cel mai apropiat magazin de tine, cu un clik pe simbolul E.ON de pe harta de mai jos.

 
Relocare magazin E.ON Iași

Magazinul E.ON Iași s-a mutat într-un nou sediu din str. Grigore Ghica Vodă, nr. 3A.

Programare vizita online

Pentru a evita statul la coadă și aglomerația, programează-ți vizita online folosind serviciul gratuit E.ON eBooking. Vii cu codul rezervării în magazin, îl introduci în aparatul de eliberare tichete de ordine și gata: ești preluat imediat de un consultant E.ON. Serviciul este gratuit, disponibil în Iași, Bacău, Piatra-Neamț, Cluj-Napoca, Tîrgu-Mureș, Sibiu, Timișoara. 
 

Alătură-te comunității noastre

În caz de urgențe electricitate apelează

Dacă apar întreruperi în furnizarea de electricitate și ești în zona de distribuție Delgaz Grid, apelează din orice rețea, 7 zile din 7, numărul gratuit de mai sus, sau 0232 200 430 / 431 / 432 număr cu tarif normal. 

Dacă locul de consum este în altă zonă de distribuție, vezi aici datele de contact.

Pentru urgențe gaze naturale apelează

Dacă simţi miros de gaz, are loc o explozie sau incendiu și ești în zona de distribuție Delgaz Grid, apelează din orice rețea, 7 zile din 7, numărul gratuit de mai sus, sau 0265 200 928 număr cu tarif normal.

Dacă locul de consum este în altă zonă de distribuție, vezi aici datele de contact.

 

Punct unic de contact E.ON Energie România: Mureș, Tîrgu-Mureș, Bd. Pandurilor, nr. 42, etajul II, telefon: 0265-200-366/fax: 0365.403.312. Informații despre managementul companiei sunt disponibile aici.

Druid Webchat