Recomandă câți prieteni vrei

Ai prieteni, vecini sau membri ai familiei care ar putea avea nevoie de o centrală termică sau un aparat de aer condiționat? Spune-le despre soluțiile E.ON, nu uita să le comunici codul tău de încasare și, pentru fiecare recomandare, tu primești reducerea la factură. Mai multe recomandări, mai puțin de plată!

Află mai jos cum funcționează

Ce mai trebuie să știi despre programul E.ON Friends?

Codul unic de recomandare este egal cu codul de încasare E.ON al prietenului care te-a recomandat. Este vizibil pe factura E.ON, în căsuța roșie din dreapta sus. E compus din 10 cifre și începe cu cifra 2 sau cu cifra 9.

Trebuie să fii client E.ON adică, să ai un contract în derulare de electricitate, gaz sau pentru una dintre soluțiile noastre: E.ON Life, E.ON ServExpress, E.ON Cool etc. Spui codul tău de încasare de pe factură sau îl trimiți către prietenii tăi prin mesaj text, pe Whatsapp, Messenger etc. iar apoi, ei ni-l comunică la telefon ori îl adaugă în câmpul cod de recomandare, când cer o ofertă pentru un pachet E.ON Life, E.ON Life Plus sau E.ON Cool. După ce aceștia semnează contractul cu noi, tu primești o reducere pe factura de consum ca răsplată pentru că ne-ai recomandat.

Programul E.ON Friends se desfășoară în perioada 4 mai - 31 decembrie 2020 și se adresează tuturor clienților casnici care au un contract în derulare cu E.ON. Pentru fiecare recomandare pe care o faci, care se încheie cu un contract între prietenul tău și noi pentru soluția E.ON Life, E.ON Life Plus sau E.ON Cool, tu primești o reducere comercială pe următoarea factură de consum. Termenii și condițiile programului E.ON Friends sunt disponibile aici.