Ești clientul nostru? Intră în programul E.ON Friends

Ai achiziționat un pachet E.ON Life sau E.ON Cool și ai prieteni, vecini sau membri ai familiei care au nevoie de centrală termică sau aparat de aer condiționat? Spune-le despre soluțiile E.ON, nu uita să le comunici codul tău de încasare și, pentru fiecare recomandare încheiată cu un contract, tu primești reduceri la facturi. Mai multe recomandări, mai puțin de plată!

Ce mai trebuie să știi despre programul E.ON Friends?

Codul unic de recomandare este egal cu codul de încasare E.ON al prietenului care te-a recomandat. Este vizibil pe factura E.ON, în căsuța roșie din dreapta sus. E compus din 10 cifre și începe cu cifra 2 sau cu cifra 9.

Trebuie să fii client E.ON adică, să ai un contract în derulare pentru una dintre soluțiile noastre: E.ON Life, E.ON Life Plus sau E.ON Cool ori să achiziționezi un astfel de pachet în perioada campaniei. Spui codul tău de încasare de pe factură sau îl trimiți către prietenii tăi prin mesaj text, pe Whatsapp, Messenger etc. iar apoi, ei ni-l comunică la telefon ori îl adaugă în câmpul cod de recomandare, când cer o ofertă pentru un pachet E.ON Life, E.ON Life Plus sau E.ON Cool. După ce aceștia semnează contractul cu noi, tu primești o reducere pe factura de consum ca răsplată pentru că ne-ai recomandat.

Programul E.ON Friends se desfășoară în perioada 4 mai 2020 - 31 decembrie 2022. Pentru fiecare recomandare pe care o faci, care se încheie cu un contract între prietenul tău și noi pentru soluția E.ON Life, E.ON Life Plus sau E.ON Cool, tu primești o reducere comercială pe următoarea factură de consum. Termenii și condițiile programului E.ON Friends sunt disponibile aici.

Ai nevoie de ajutor?