Împreună punem binele în lumină

În ultimii 5 ani, am dăruit 1 milion kWh de energie celor care au avut nevoie de ajutor.

Am făcut la fel și de data aceasta, când mii de români aflați în situații grele cauzate direct sau indirect de pandemia #coronavirus au primit câte 100 kWh, gratuit - în total 250.000 kWh. 

 

Eroii noștri

650 de echipe E.ON, colegii noștri, sunt gata să intervină imediat, acolo unde este nevoie. Chiar dacă sunt departe de familiile lor, depun eforturi pentru ca fiecare dintre noi să beneficieze de electricitate și gaz fără întreruperi, acasă. Alte sute de colegi și-au transformat sufrageria în call-center, pentru a-ți răspunde la solicitări prin telefon și e-mail. Alături de cadrele medicale și militare, aceștia sunt #eroiinoștri din linia întâi. Ne străduim să-ți fie bine.

CSR responsabilitate sociala

Eu donez, tu donezi, E.ON donează

E.ON susține "eroii în alb"

Companiile E.ON din România contribuie cu încă 500.000 lei la eforturile de combatere a pandemiei COVID-19, fonduri pentru achiziția de aparate pentru testare și tratament, precum și pentru dotarea cu echipamente de protecție a personalului medical. Un prim pas a fost deja făcut, prin sprijinul financiar acordat Spitalului Clinic Județean Mureș care a achiziționat un echipament complet de testare specific COVID-19 reducând astfel timpul de diagnostic prin prelucrarea a 50 de probe simultan. Programul nostru va continua pentru a susține eforturile celor din linia întâi de luptă.

E.ON dublează donațiile angajaților

Noi, angajații companiilor E.ON din România, strângem fonduri pentru dotarea unităților medicale cu echipamente de protecție specifice. În plus, sumele strânse de către angajații E.ON vor fi dublate la finalul campaniei de către companie. “Sunt foarte mândru și emoționat de inițiativa colegilor noștri. Ei ne arată că solidaritatea este foarte importantă în aceste vremuri. Puțin câte puțin, împreună putem face mai mult pentru cei care ne protejează sănătatea și viețile. Fiecare gest contează și, de aceea, am decis să dublăm suma strânsă de angajați”, spune Manfred Paasch, CEO E.ON România.