Din 2005 în
România

E.ON Energie România S.A., membră a grupului german E.ON, este primul furnizor integrat de electricitate și gaze naturale din România. Companiile noastre operează rețele de distribuţie a gazelor naturale și a energiei electrice în 20 de judeţe situate în jumătatea de nord a ţării.

Astăzi, peste 6.000 de colegi din echipa grupului E.ON, dezvoltă soluții energetice și servicii dedicate unei comunități de peste 3,4 milioane de clienți rezidențiali și business din România.

#ActionForClimate

Misiunea noastră: WE has no limits

Când acționăm și lucrăm împreună, fiecare acțiune contează și nu există limite pentru ceea ce putem realiza. Lasă-te inspirat de puterea a 50 de milioane de clienți din întreaga Europă, de pionierii energiei de mâine și proiectele lor inovatoare.

Descoperă ce am reușit

Împreună cu partenerii noștri, pe același drum

Package Image

Via Transilvanica x E.ON

În calitate de Partener pentru Sustenabilitate în proiectul de ecoturism Via Transilvanica, susținem și promovăm un stil de viață sustenabil. În 2020, am marcat și trasat 100 km din drumul care străbate România, de la Putna până la Drobeta Turnu Severin cu trasee de drumeție, poteci și drumuri de munte. În 2021, datorită celor 100.000 clienți care și-au activat factura electronică, am tradus fiecare gest al lor într-un metru de Via, adăugând astfel încă 100 km „drumului care unește”. În 2022, Via Transilvanica a fost finalizată și deschisă tuturor pasionaților și amatorilor de experiențe în natură. Pe 13 iunie 2023, Via Transilvanica a câștigat premiul european pentru patrimoniu acordat de către Comisia Europeană și Europa Nostra.

Package Image

Renovatio e-Charge x E.ON

În mișcare spre un viitor mai verde, electric. Prin parteneriatul E.ON și Renovatio e-Charge, încurajăm mobilitatea electrică , iar asocierea cu cea mai mare rețea de stații de încărcare publice din România, dovește direcția noastră. Acum, posesorii de autovehicule electrice dispun de 400 de stații pe teritoriul țării. În plus, clienții E.ON Drive pot accesa orice stație, fie aceasta E.ON, fie Renovatio e-charge, folosind oricare dintre aplicațiile celor două companii, precum și card-urile RFID, pentru o călătorie electrizantă, neîntreruptă.

 
Avertizor integritate
Am implementat o linie telefonică de urgență +40 371700157 și un site web pentru transmiterea anonimă de sesizări privind posibile încălcări ale legilor și reglementărilor aplicabile. Angajații noștri, partenerii și angajații acestora, precum și terțe părți pot accesa aceste linii pentru a raporta posibile cazuri de corupție, fraudă, delapidare, evaziune fiscală, încălcări ale drepturilor omului, încălcări ale legislației concurenței și privind piața de capital, ale normelor privind tranzacțiile cu informații privilegiate, ale legislației privind protecția datelor sau alte încălcări ale Codului de conduită.
Către platforma online

Canalele de mai sus, dedicate avertizorilor de integritate, nu sunt destinate reclamațiilor și solicitărilor referitoare la desfășurarea activităților de furnizare energie electrică/ gaze naturale și/ sau servicii tehnice. Pentru acestea, vezi căile din secțiunea Contact.

director general eon claudia griech

Claudia Griech

Director General

director general adjunct

Andrei Ștefănescu

Director General Adj.

director general adjunct ioan sandru

Ioan Șandru

Director General Adj.

 

  • Claudia Griech - Președinte
  • Andrei Ștefănescu - Membru
  • Roxana-Oana Băndilă - Membru
  • Ioan Șandru - Membru
  • Ana-Maria Antonie - Membru
  • Dorel Mihai Paraschiv - Membru
  • Andrei Nicolae Vasiliu - Membru

E.ON Energie România S.A., Mureș, Târgu-Mureș, Bd. Pandurilor, nr. 42, et. II, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J26/1194/2007, cod unic de înregistrare (CUI) 22043010 și identificator unic la Nivel European (EUID) ROONRC J26/1194/2007, telefon: 0265-200-366/fax: 0365.403.312,

Ai nevoie de ajutor?