Evenimente susținute de E.ON

Continuăm să fim alături de tine, să îți transmitem energia E.ON în moduri inovatoare și să aducem împreună comunități vibrante, cu experți din industrii diverse, în jurul unor discuții antrenante pe subiecte de actualitate. De asemenea, ne întâlnim live la cele mai iubite festivaluri de film și muzică din România!

Hai și tu alături de noi!

În 2021 ne-am întâlnit la

Techsylvania
Techsylvania

22-23 septembrie

Cea de-a 8-a ediție a Techsylvania continuă și în 2021 cu călătoria virtuală spre inovație tehnologică, prin metode actuale de înțelegere a celor mai noi tehnologii. Anul acesta vor urca pe scena virtuală peste 60 de vorbitori de talie internațională. Te așteptăm alături de noi!

EC_Special
Electric Castle

6 - 15 august, Cluj + Bonțida

La ediția specială Electric Castle de anul acesta, E.ON a recomandat consumul ELECTRIC responsabil. Află din ghidul festivalierului ce acțiuni sustenabile ți-am propus și te încurajăm să le faci și după festival, în viața de zi cu zi.

TIFF
TIFF

23 iulie - 1 august

TIFF este unul din evenimentele noastre de suflet, pe care îl susținem încă din 2011 și pe care ne-am bucurat să îl putem susține și în acest an. Festivalul încurajează creativitatea și cultura, contribuind la binele nostru și al întregii comunități!

 

În 2020 ne-am văzut la

Unfinished Festival

27 septembrie - 4 octombrie

Am fost parteneri în cadrul celei de-a 5-a ediții Unfinished, un festival al ideilor și al curiozității, o comunitate vibrantă, o experiență mult așteptată în fiecare an, acum 100% online.

Festivalul a avut loc pe o platformă digitală inovatoare, iar tema de anul acesta a fost ÎNCREDEREA.

Unfinished Moments

4 iunie - 10 august

Susținem Unfinished, o comunitate vibrantă unde oameni din industrii diverse discută despre inovație, progres și experiențe în continuă evoluție. 

Între 4 iunie și 10 august, am găzduit pe pagina noastră Facebook, E.ON România, o serie de sesiuni live cu lideri​ din domenii creative, tehnologie și antreprenoriat care te-au inspirat și motivat.

The Next Wave of Innovation

30 iunie

E.ON susține inovația și conectează profesioniști din industrii diverse pentru a descoperi noi tendințe și moduri în care aceasta poate ajuta business-ul tău să evolueze.

La Virtualized - The Next Wave of Innovation te-ai alăturat  sesiunilor susținute de speakeri internaționali de top sau sesiunilor de tip panel, unde liderii companiilor din România au dezbătut provocările cu care se confruntă piața autohtonă.

Retail and e-commerce in a new impactful era

9 iunie

Am fost partenerii primei conferințe virtuale din România, transmisă online: Virtualized - Retail & E-commerce  in a new impactful era.

Alături de noi, ai aflat care sunt principalele provocări ale industriei de retail și e-commerce, ce oportunități a creat pandemia COVID-19 pentru clienți în mediul online și cum se pot adapta companiile rapid la preferințele consumatorilor tot mai digitalizați. 

Nu ai putut participa? Află din video-urile de mai jos cum a fost

Descoperă evenimentele 2019

Energie
statie electrica
solutii termice
Ai nevoie de ajutor?