Evenimente susținute de E.ON

Continuăm să fim alături de tine, să îți transmitem energia E.ON în moduri inovatoare și să aducem împreună comunități vibrante, cu experți din industrii diverse, în jurul unor discuții antrenante pe subiecte de actualitate. Ne întâlnim live la cele mai iubite festivaluri de film și muzică din România!

Hai să revedem și să ne reamintim împreună ocaziile în care ne-am întâlnit în 2022!

Electric Castle, cel mai iubit festival

În centrul EC, te-am așteptat la E.ON Home Stage : o casă independentă energetic, alimentată de panouri fotovoltaice, unde toate activitățile au fost susținute de energie verde. Fiecare cameră te-a asteptat cu activități speciale, inspirate de valorile  #ActionForClimate.  

În living, te-ai întrecut în sprint la concursul de biciclete statice, unde premiul a fost o bicicletă electrică E.ON personalizată. Un DJ le-a arătat festivalierilor tips & tricks și le-a oferit în fiecare seară șansa de a avea propriul gig la EC.  În bucătărie, atelierele „No food waste”  te-au învățat cu să reduci risipa de mâncare, iar în atelierul de ceramică ți-ai realizat propriile suveniruri. În dormitor au rulat „România Sălbatică” și „Home”, documentare care ne arată de ce fiecare din noi trebuie să acționăm pentru a ne bucura de frumusețea inegalabilă a naturii. După nopți lungi, la “Garden Yoga” te-ai încărcat cu energie pozitivă, iar de pe terasă, ai avut cea mai bună panoramă pentru poze. 

EC Talks by E.ON a fost cadrul de dezbatere care încununează toate experiențele sustenabile propuse de noi în festival. Un loc pentru idei, acțiuni și povești care să ne inspire la fapte și la schimbare. Speakerii invitați si-au imaginat un viitor sustenabil prin discuții libere despre mediu, civism, media, prejudecăți, soluții sustenabile.

FITS

Ne-a onorat participarea la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, cea mai amplă și impresionantă ediție de până acum. Cea de a 29-a ediție a cuprins peste 800 de propuneri în program, media zilnică de participanți fiind de 85.000 de persoane, din 75 de țări, în peste 80 de spații.

 

 

fits 2022 1
fits 2022 2
fits 2022 3
fits 2022 4

TIFF

TIFF e o stare de spirit! Și în acest an am fost prezenți la Cluj pentru o selecție de filme provocatoare, majoritatea în premieră în România, evenimente în spații neconvenționale, programe pentru copii și adolescenți, inițiative dedicate profesioniștilor din industrie, adaptate la cele mai noi tendințe din lumea audiovizualului, întâlniri cu cineaști și actorii momentului.

 

 

tiff 2022 1
tiff 2022 2
tiff 2022 3
tiff 2022 4
sports festival 2022 e.on

Sports Festival

Cum să nu ne alăturăm Sports Festival, un eveniment ce promovează sportul și activităţile în aer liber, un stil de viață sănătos și sustenabil. Sunt ca energia, vitale pentru a merge înainte.

La E.ON Home Arena ai descoperit informații despre energia verde, sustenabilitate și ai avut parte de activități pentru tine și cei dragi și concursuri pe măsură!

Arena noastră a fost alimentată de panouri fotovoltaice, iar toate activitățile au fost susținute de energie verde. În sufragerie, antrenori cu experiență în ciclism, vâslit sau ping-pong ți-au arătat tehnici pentru rezultate excelente și o stare de spirit de invidiat. În dormitorul de la etaj, ai avut parte de sesiuni de kinetoterapie, masaj sau sesiuni de yoga, numai bune de încărcat bateriile și participat la noi probe sportive. Pe terasa E.ON Home Arena puteai să devii ambasador #ActionForClimate și să ai cea mai grozavă priveliște pentru Instagramul tău. 

Unde ne-am întâlnit până acum?

Regulamentul concursului din 26-28 mai din cadrul TechWeek 2023 poate fi consultat aici. Regulamentul concursului E.ON la Sports Festival din perioada 1-4 iunie poate fi consultat aici. Termenii și condițiile concursului E.ON la Electric Castle din perioada 5-14 iunie 2023 sunt disponibili aici.

Ai nevoie de ajutor?