Peste 728.000 de familii ne-au ales

Siguranța ta, a familiei și bunurilor tale este neprețuită. Peste 728.000 de familii au ales un pachet de servicii tehnice pentru acasă de la E.ON.

Ne ocupăm noi de tot, astfel încât tu să te bucuri de sistemul fotovoltaic, sistemul de răcire sau de sistemul de încălzire în condiții sigure, igienice și optimizate conform normelor și reglementărilor.

Alege un pachet E.ON ServExpress

Cea mai avantajoasă ofertă

Asistență tehnică pentru centrala termică, instalația de gaz și electricitate

E.ON ServExpress

Vezi detalii
Cea mai avantajoasă ofertă

Asistență tehnică pentru sistemul fotovoltaic

E.ON ServExpress Solar

Vezi detalii
Cea mai avantajoasă ofertă

Asistență tehnică pentru aparatul de aer condiționat

E.ON ServExpress Cool

Descoperă oferta

Paza bună trece primejdia rea

Iar din acest motiv am dezvoltat soluțiile E.ON ServExpress, pentru tine și siguranța casei tale. În fiecare pachet beneficiezi de servicii tehnice, curățare, mentenanță, și expertiza specialiștilor noștri autorizați, cu abonament lunar.

Ce beneficii îți aduc serviciile tehnice pentru acasă?

Siguranța este pe primul loc

Neefectuarea reviziilor tehnice și lipsa întreținerii optime a sistemelor de încălzire, răcire sau fotovoltaice pot conduce la apariția unor defecțiuni iremediabile, iar în anumite cazuri la catastrofe, pierderi financiare și chiar umane. Poți evita scenariile neplăcute acționând preventiv.

Confort financiar sporit

Atunci când unul dintre sistemele tale ajunge să se strice, este de regulă o situație costisitoare și neprevăzută. Cu E.ON ServExpress eviți cheltuielile surpriză și neplăcerea lor. Plătești lunar o sumă moderată, te bucuri de o instalație sigură și (sfatul nostru😊) economisești pentru o vacanță binemeritată.

Lângă tine în situații de urgență

Uneori se pot întâmpla lucruri independente de tine sau de sistemul tău, ce conduc la defecțiuni ale echipamentelor din casa ta. Ne-am gândit și la aceste scenarii și am inclus în pachetele E.ON ServExpress intervenții de urgență în limita unei sume prestabilite. Așadar, ne poți suna 24/7, iar noi intervenim rapid.

Eviți posibile neplăceri

Sistemele de încălzire și sistemele fotovoltaice sunt reglementate, iar folosirea unor echipamente neverificate ori verificate de operatori neautorizați pot atrage defecțiuni și chiar amenzi cu valori cuprinse între 1.000 și 3.000 lei. Mai bine te duci în vacanță, nu?

Ai nevoie de ajutor?