O diferență pozitivă pentru mediu
și pentru tine

Cu E.ON Solar Home produci energie verde și economisești la factura de electricitate. Contribui la dezvoltarea durabilă a mediului înconjurător prin utilizarea de surse regenerabile de energie și te bucuri de o soluție completă de panouri fotovoltaice cu o durată de viață de până la 25 de ani. Beneficiezi și de un sistem de plată avantajos, în rate lunare egale.

Lasă-ne datele și te sunăm în cel mai scurt timp pentru a găsi împreună cea mai bună soluție pentru casa ta

De ce să alegi E.ON Solar Home?

Costuri mai mici la electricitate

Devii prosumator, adică, produci energie din surse regenerabile și consumi mai puțină electricitate din rețea. Ne livrezi surplusul de energie, noi îl scădem de pe factură și, astfel, tu faci economii. În plus, ai electricitate la cel mai avantajos preț de furnizare din piață, egal cu prețul energiei injectate în rețea.

Sistem fotovoltaic "la cheie"

Ne ocupăm noi de tot procesul, de la elaborarea proiectului tehnic și obținerea documentației necesare, până la instalarea întregului sistem. Apoi, ai asigurate mentenanța sistemului și verificarea instalației electrice pe toată perioada contractului.

Prietenos cu mediul înconjurător

Folosești o soluție alternativă de producere a energiei, nepoluantă și cu potențial nelimitat. Contribui la reducerea emisiilor de CO2 din atmosferă și îi inspiri pe cei din jurul tău să aibă o atitudine responsabilă față de mediul în care trăim.

În plus, ai

Plată în rate lunare

Nu plătești nimic în avans și tu stabilești durata contractului pe 1, 3, 5 sau 7 ani. Rata lunară este fixă pe toată durata contractului.

Control & asistență tehnică

Ai acces la aplicația de monitorizare a producției de energie și beneficiezi de asistență tehnică prin telefon, în cazul unei defecțiuni a sistemului.

Prețurile sunt exprimate în lei, includ TVA și reprezintă valoarea ratei lunare în cazul contractelor pe o durată de 7 ani

Ce mai trebuie să știi?

Cât durează procesul până la instalarea panourilor?

Durata procesului depinde de obținerea tuturor avizelor și acordurilor necesare de la diferite instituții. Întregul proces, de la vizita de evaluare până la punerea în funcțiune poate dura între 2 și 3 luni. Dacă este necesară și modificarea instalației electrice de racordare/modificare de branșament, durata se extinde.

Unde pot fi amplasate panourile fotovoltaice?
Panourile pot fi amplasate pe orice tip de acoperiș sau pe sol, dar pentru un randament maxim este ideal ca unghiul de înclinare să fie de 30 grade, cu orientare spre sud și să nu fie umbrite de copaci sau alte clădiri înalte. Randament apropiat pot avea și pe acoperișuri orientate către est sau vest.
Există costuri suplimentare?

La vizita de evaluare, expertul tehnic te va anunța dacă este necesară modificarea instalației de racordare (modificare de branșament). În acest caz, vei achita suplimentar costul de execuție, direct la distribuitorul de energie electrică. 

Cât produce un sistem de 3 kW?

Un sistem fotovoltaic de 3 kW produce, în medie, 3.500 kWh/an. Această valoare depinde de anotimp (vara panourile produc de 3 ori mai mult decât iarna), de radiația solară, de amplasarea acoperișului și de unghiul de înclinație la care sunt montate panourile.

Rate lunare

1, 3, 5 sau 7 ani

Economisește cu fiecare răsărit

Fă pasul spre autonomia energetică cu E.ON Solar Home, soluția completă cu panouri fotovoltaice pentru energie verde, nelimitată. Ne ocupăm noi de tot, pentru casa și confortul tău. Indiferent de pachetul ales, ai consultanță de specialitate în cadrul vizitei expertului tehnic!

Solicită o ofertă
Druid Webchat