Solicită o ofertă aici

Te sunăm în cel mai scurt timp pentru a găsi împreună soluția potrivită pentru casa ta

Ce include soluția la cheie E.ON Solar Home?

La E.ON găsești o ofertă unică pe piață. Comparativ cu oferta altor magazine, soluția E.ON include mai mult decât furnizarea și instalarea echipamentului. Vezi mai jos ce am inclus în pachetele noastre.

Oferta altor magazine Oferta E.ON
Furnizarea echipamentelor
Instalarea și punerea în functiune a sistemului fotovoltaic
Vizită la locația clientului și efectuarea de măsuratori pentru evaluarea condițiilor de implementare
Servicii de consultanță ale experților tehnici
Elaborarea proiectului tehnic și întocmirea documentației specifice
Depunerea documentelor necesare obtinerii avizelor si autorizatiilor de la autoritățile competente
Asigurarea serviciilor de asistență tehnică în cazul defectării sistemului fotovoltaic
Asigurarea serviciilor de mentenanță anuală a soluției
Verificarea anuală a instalației electrice de utilizare
Garanție 10 ani la echipamente
Instalarea unor soluții compatibile, precum o centrală electrică sau o stație de încărcare electrică

De ce să alegi E.ON Solar Home?

Costuri mai mici la electricitate

Devii prosumator, adică produci energie din surse regenerabile și ne livrezi surplusul de energie. Noi îl scădem de pe factură și, astfel, tu faci economii. În plus, ai electricitate la cel mai avantajos preț de furnizare din piață, egal cu prețul energiei injectate în rețea.

Sistem fotovoltaic "la cheie"

De la elaborarea proiectului tehnic și obținerea documentației necesare, până la instalarea întregului sistem, mentenanța și verificarea instalației electrice pe toată perioada contractului, ne ocupăm noi de tot.

Prietenos cu mediul înconjurător

Folosești o soluție alternativă de producere a energiei, nepoluantă și cu potențial nelimitat. Contribui la reducerea emisiilor de CO2 din atmosferă și îi inspiri pe cei din jurul tău să aibă o atitudine responsabilă față de mediul în care trăim.

În plus, ai

Plată în rate lunare

Nu plătești nimic în avans și tu stabilești durata contractului pe 1, 3 sau 5 ani. Rata lunară este fixă pe toată durata contractului.

Control & asistență tehnică

Ai acces la aplicația de monitorizare a producției de energie și beneficiezi de asistență tehnică prin telefon, în cazul unei defecțiuni a sistemului.

Prețurile sunt exprimate în lei, includ TVA și reprezintă valoarea ratei lunare în cazul contractelor pe o durată de 5 ani

NOU! Adaugă și o centrală electrică sau o stație de încărcare

Doar acum, poți include în soluția ta de panouri fotovoltaice și produsele complementare precum o centrală electrică și o stație de încărcare electrică. Acestea vor crește eficiența sistemului fotovoltaic, utilizând energia produsă cu un randament mai ridicat.

Centrale și boilere electrice

centrale electrice Protherm Ray
Protherm Ray
  • Microentrale electrice de perete, cu gamă de putere de la 6 kW la 18 kW
  • Modul HDO, control echitermic
  • Control simplu și facil
  • Ajustat pentru încălzirea prin pardoseală
centrala electrica Bosch Tronic
Bosch Tronic
  • boiler electric electric vertical destinat preparării apei calde menajere
  • Reglare manuală a temperaturii
  • Gamă de volum 80 de litri și 100 de litri
  • Clasă eficiență energetică C
  • calitate, funcționalitate și eficiență energetică

 

Rate lunare

1, 3 sau 5 ani

Economisește cu fiecare răsărit

Fă pasul spre autonomia energetică cu E.ON Solar Home, soluția completă cu panouri fotovoltaice pentru energie verde, nelimitată. Ne ocupăm noi de tot, pentru casa și confortul tău. Indiferent de pachetul ales, ai consultanță de specialitate în cadrul vizitei expertului tehnic!

Solicită o ofertă

Ce mai trebuie să știi?

Durata procesului depinde de obținerea tuturor avizelor și acordurilor necesare de la diferite instituții. Întregul proces, de la vizita de evaluare până la punerea în funcțiune poate dura între 2 și 3 luni. Dacă este necesară și modificarea instalației electrice de racordare/modificare de branșament, durata se extinde.

Panourile pot fi amplasate pe orice tip de acoperiș sau pe sol, dar pentru un randament maxim este ideal ca unghiul de înclinare să fie de 30 grade, cu orientare spre sud și să nu fie umbrite de copaci sau alte clădiri înalte. Randament apropiat pot avea și pe acoperișuri orientate către est sau vest.

La vizita de evaluare, expertul tehnic te va anunța dacă este necesară modificarea instalației de racordare (modificare de branșament). În acest caz, vei achita suplimentar costul de execuție, direct la distribuitorul de energie electrică. 

Un sistem fotovoltaic de 3 kW produce, în medie, 3.500 kWh/an. Această valoare depinde de anotimp (vara panourile produc de 3 ori mai mult decât iarna), de radiația solară, de amplasarea acoperișului și de unghiul de înclinație la care sunt montate panourile.

Dacă întrebarea la care cauți răspuns nu se regăsește mai sus, solicită o ofertă și experții E.ON te vor contacta rapid pentru a-ți oferi toate informațiile de care ai nevoie. 

Ai nevoie de ajutor?