*Ofertă promoțională valabilă exclusiv la achiziția unui pachet ServExpress PRO pe eon.ro sau din E.ON Myline, până pe 31.01.2022.

E.ON ServExpress te scapă de griji

Pachetele noastre îți oferă acces la toate serviciile tehnice obligatorii conform normelor legale în vigoare și te protejează de apariția unor evenimente neplăcute. Îți aducem specialiști autorizați în casă, întotdeauna la timp, fără plăți pe loc.

La ce pericole te expui dacă nu ai verificările și reviziile tehnice efectuate?

Daune iremediabile

Neefectuarea acestor lucrări poate cauza evenimente cu daune materiale și/sau umane iremediabile în urma cărora poți să fii ținut răspunzător în fața legii și din punct de vedere financiar

Sistarea gazului acasă

Lipsa acestor verificări și a documentelor doveditoare poate determina operatorul de distribuție să întrerupă furnizarea de gaze naturale la locul de consum

Amenzi de până la 3.000 lei

Folosirea unor echipamente neverificate ori verificate de operatori neautorizați, și/sau refuzul accesului echipelor autorizate la locul de consum, duce la amenzi cu valori cuprinse între 1.000 și 3.000 lei

Ce am inclus în pachetele E.ON ServExpress

În fiecare pachet beneficiezi de asistență tehnică și intervenții pentru urgențele ce pot apărea la centrala termică și la instalația electrică, 7 zile din 7. Ai an de an 2 intervenții garantat, fiecare în valoare de 450 lei!

ServExpress

14 lei/lună
 • 24/7 asistență tehnică și intervenții pentru urgențe la centrala termică și instalația electrică
 • Verificarea instalației de utilizare gaze naturale (VIU)
 • Verificarea tehnică periodică a centralei termice (VTP)
 • Revizia instalației de utilizare a gazelor naturale (RIU)
 • Senzor cu electrovalvă pentru detectare gaz metan și instalare
Prima lună gratis*

PRO

29 lei/lună
 • 24/7 asistență tehnică și intervenții pentru urgențe la centrala termică și instalația electrică
 • Verificarea instalației de utilizare gaze naturale (VIU)
 • Verificarea tehnică periodică a centralei termice (VTP)
 • Revizia instalației de utilizare a gazelor naturale (RIU)
 • Senzor cu electrovalvă pentru detectare gaz metan și instalare

MAX

58 lei/lună
 • 24/7 asistență tehnică și intervenții pentru urgențe la centrala termică și instalația electrică
 • Verificarea instalației de utilizare gaze naturale (VIU)
 • Verificarea tehnică periodică a centralei termice (VTP)
 • Revizia instalației de utilizare a gazelor naturale (RIU)
 • Senzor cu electrovalvă pentru detectare gaz metan și instalare

Pachetele E.ON ServExpress se achiziţionează cu contract pe 24 de luni şi sunt disponibile localitățile din aria de distribuție gaze naturale Delgaz Grid. Alege localitatea locului de consum şi verifică disponibilitatea

Ce spun clienții noștri?

Am fost foarte mulţumit că nu am aşteptat până a intervenit echipa de tehnicieni atunci când am avut nevoie. În plus, au fost foarte amabili și mi-au rezolvat problema rapid.

Cristian, Alba-Iulia

Am parcurs ușor toţi paşii pentru semnarea contractului online. A fost totul transparent şi am ştiut din start de ce am nevoie pentru a-mi achiziţiona pachetul PRO. Acum nu mă mai stresez să caut firmă pentru verificarea centralei termice ori când am defecțiuni la ea.

Anca, Iaşi

Sunt mulţumit şi liniştit, ştiind că în caz de defecţiune pot apela la acest serviciu. Este foarte avantajos faptul că pot beneficia de aceste servicii 24/7, că preţul rămâne fix şi toate costurile vin pe factura de consum gaz.

Vlad, Satu-Mare

Programează-ți online serviciile

Dacă deții un contract E.ON ServExpress PRO sau MAX, acum îți poți programa online verificarea tehnică periodică la centrala termică și verificarea/revizia instalației de gaz, direct în contul E.ON Myline, la secțiunea „Verificări și revizii”.

Programează-te aici

Scurt DEX al serviciilor din E.ON ServExpress

Serviciile tehnice descrise mai jos sunt obligatorii pentru orice consumator de gaze naturale, conform Prescripției ISCIR PTA 1/2010, Ordinului ANRE 179/2015, 29/2016, Legii 123/2012 și normelor prevăzute în NTPEE-2008.

Verificarea instalației de utilizare a gazelor naturale (VIU)
 • Obligatorie la fiecare 2 ani și la cererea ta
 • Realizată exclusiv de operatori autorizați ANRE și ISCIR
Verificarea tehnică periodică a centralei termice (VTP)
 • Obligatorie la fiecare 2 ani și la cererea ta
 • Realizată exclusiv de operatori autorizați ANRE și ISCIR
Revizia instalației de utilizare a gazelor naturale (RIU)
 • Obligatorie la 10 ani și la cererea ta, după neutilizarea instalației mai mult de 6 luni sau după orice eveniment care ar fi putut afecta instalația de utilizare
 • Realizată exclusiv de operatori autorizați ANRE și ISCIR
Senzor cu electrovalvă pentru detectarea scurgerilor de gaz metan
 • Obligatorii pentru spațiile dotate cu aparate consumatoare de gaz și care sunt prevăzute cu geamuri termopan sau mai groase de 4 mm
 • Instalate exclusiv de operatori autorizați ANRE și ISCIR

Obligațiile tale în calitate de consumator de gaze naturale includ și să alegi un operator autorizat ANRE pentru efectuarea acestor verificări/revizii, să păstrezi și să prezinți toată documentația atunci când îți este solicitată: dosarul definitiv al instalației de utilizare; fișa de evidență a lucrărilor periodice de verificare și revizie tehnică a instalației de utilizare a gazelor naturale, în termen de valabilitate; acte justificative din care să reiasă asigurarea exploatării și întreținerii corecte a instalațiilor de utilizare a gazelor naturale.

Ce mai trebuie să știi?

Campania promoțională „Prima lună gratis cu ServExpress PRO”, organizată de E.ON Energie România, se desfășoară exclusiv în mediul online și se adresează clienților care achiziționează contractul de servicii de asistență tehnică E.ON ServExpress PRO în perioada 18 mai – 31 ianuarie 2022. Campania se poate prelungi, acest lucru urmând a fi anunțat de către organizator cu cel puțin 24 de ore înainte de data încheierii.

Campania se adresează clienților din județele: Timiş, Caraş-Severin, Arad, Hunedoara, Sălaj, Bistriţa-Năsăud, Maramureş, Satu Mare, Mureş, Sibiu, Harghita, Alba, Suceava, Botoşani, Neamţ, Iaşi, Vaslui, Bacău și Cluj.

Clienții E.ON ServExpress PRO, beneficiari ai Campaniei, vor primi gratuitatea pe prima factură emisă după încheierea contractului de asistență tehnică. Prima lună gratis se referă strict la prima lună contractuală de după încheierea contractului ServExpress PRO. 

Pachetele E.ON ServExpress sunt disponibile în localitățile din Timiş, Caraş-Severin, Arad, Hunedoara, Sălaj, Bistriţa-Năsăud, Maramureş, Satu Mare, Mureş, Sibiu, Harghita, Alba, Suceava, Botoşani, Neamţ, Iaşi, Vaslui şi Bacău, Cluj. Alege localitatea locului de consum în configurator şi verifică disponibilitatea.

Pachetele E.ON ServExpress se achiziţionează cu contract pe 24 de luni, cu prelungire automată în cazul în care niciuna dintre părţi nu notifică în scris celeilalte părţi faptul că nu doreşte prelungirea automată.

După tipul abonamentului ales E.ON ServExpress, PRO sau MAX, acestea includ:

 • reparații cabluri electrice
 • reparații tablou electric și siguranțe
 • reparații doze
 • reparații prize
 • reparații întrerupătoare
 • reparații la centrala termică/boiler, dacă defecțiunea este electrică
 • reparații la centrala termică/boiler, înlocuire senzor centrală, termostat, supapă de siguranță

*În situația în care este necesară desigilarea/resigilarea contorului/firidei de branșament pentru lucrări de mutare sau înlocuire tablou electric, este necesară și intervenția operatorului de rețea/distribuție.

Dacă ai încheiat un contract pentru unul dintre pachetele E.ON ServExpress și apare o urgență la centrala termică sau la instalația electrică din interiorul locuinței, apelează nonstop 0232 421 999. În timpul conversației, împreună cu tehnicienii noștri stabilești dacă e cazul de intervenție la tine acasă ori e suficientă asistența prin telefon. În cazul în care este necesară intervenția la tine acasă, specialiștii E.ON ajung la tine în maxim 6 ore.

Dacă ai semnat un contract E.ON ServExpress PRO sau MAX care include servicii periodice obligatorii precum: verificarea tehnică a centralei termice (VTP), verificarea/revizia instalației de utilizare a gazelor naturale (VIU/RIU), înainte de expirarea acestora, vei fi contactat de către echipa E.ON Asist Complet pentru programarea lucrărilor. 

Dacă vrei să programezi tu efectuarea acestor lucrări, intră în contul de client E.ON Myline, în meniul „Revizii și verificări”, alege data dorită, apoi te sunăm pentru stabilirea detaliilor.

Da. Poți denunța oricând contractul E.ON ServExpress, printr-o solicitare scrisă în magazinul E.ON sau printr-un alt canal preferat disponibil aici.

În cazul în care, ai avut servicii prestate cu cost mai mare decât cele achitate până la data încetării, datorezi diferența către E.ON. Pentru aceasta, îți vom emite o factură finală înainte de reziliere.

revizii verificari tehnice centrala

Ți-a expirat verificarea periodică la centrală? Ai o defecțiune la instalația electrică din casă?

Cu E.ON ServExpress ai toate verificările și reviziile tehnice obligatorii incluse, executate doar de specialiști autorizați, mereu la timp.

Și, ai ceva în plus în fiecare pachet, pentru siguranța ta și a celor dragi, 7 zile din 7.

Ai nevoie de ajutor?