Hai în echipa E.ON

Oamenii construiesc viitorul, iar acesta înseamnă transformare continuă, pasiune și libertate. Întâmpinăm cu braţele deschise persoanele ambițioase și curioase, în căutare de noi provocări. În schimb, îți vom ghida progresul în lumea energiei și împreună vom contribui la transformarea sa continuă.

Program absolventi

GraduatE.ON, programul nostru pentru absolvenți

Investim în tineri talentaţi de mai bine de 13 ani! Dacă eşti inginer sau economist, tocmai ai absolvit şi nu eşti sigur de aria în care doreşti să te specializezi, dar totuşi ai dori să îţi pui în practică talentul şi abilităţile, atunci Programul E.ON pentru absolvenţi este exact ce ai nevoie.

De ce să vii la E.ON

inovatie
Inovăm împreună

Împreună facem energia mai sigură și mai sustenabilă pentru generațiile viitoare. Investim constant în dezvoltarea de servicii şi soluţii noi şi inovăm continuu, iar tu vei fi parte din asta!

oportunitati E.ON
Descoperi noi oportunități

Și noi moduri de lucru. Vei avea oportunitatea să lucrezi într-un mediu global și să contribui zilnic la crearea unor soluții cu impact pentru comunitate și mediul înconjurător.

angajator de top
Lucrezi la un angajator de top

E.ON este unul din cei mai mari furnizori de energie și servicii din lume. Te vei bucura de reputaţia unui angajator din top Fortune 500 şi de premizele unei cariere solide, pline de beneficii.

Ai nevoie de ajutor?