Ce sunt pompele de căldură?

O pompă de căldură este un sistem termodinamic care utilizează energia mecanică pentru a transfera căldura dintre o sursă de temperatură scăzută către una la temperatură ridicată. Cu o tehnologie sustenabilă, ele extrag iarna energie termică din sol, apă sau aer și, cu ajutorul unui compresor, transferă căldură către instalația interioară: radiatoare, pardoseală și altele.

Cu alte cuvinte, pompele de căldură pot furniza agent termic, apă caldă menajeră și răcire în același timp sau separat, în funcție de necesitățile tale de business. 

Ce beneficii are businessul tău?

Ești interesat de o ofertă?

Completează integral câmpurile de mai jos și un consultant E.ON te va contacta în cel mai scurt timp.

De ce E.ON Heat Pump?

Soluție completă, la cheie

Ne ocupăm noi de tot: proiectăm de la 0, dezvoltăm și instalăm noul tău sistem de pompe de căldură. În plus, îți oferim și soluții de finanțare că să-ți dezvolți businessul în ritmul potrivit.

Sistem personalizat

Cu ajutorul tehnologiei modulare, adaptăm proiectul în funcție de cerințele specifice ale businessului tău. Nu îți oferim orice sistem, ci sistemul potrivit nevoilor tale.

Un partener cu experiență

În segmentul B2B am construit parteneriate bazate pe încredere și proiecte livrate cu succes. Suntem aici pentru a ne folosi experiența demonstrată în domeniu în folosul businessului tău.

E.ON Photovoltaic B2B

Modelul de business al viitorului este sustenabil

Energia provenită din combustibili convenționali este una limitată și prin urmare cu prețuri în creștere. Investiția într-o soluție sustenabilă precum E.ON Heat Pump te ajută să scazi costurile generate de agentul termic, apa caldă menajeră și răcirea unității de lucru cu până la 40%. În plus, protejezi mediul înconjurător și să dai un exemplu pozitiv în calitate de agent economic. Avem grijă de ce ne înconjoară, facem business sustenabil azi și în viitor.

Pachet pentru facturi și emisii reduse

Pompele de căldură au nevoie de electricitate pentru a funcționa, iar prin adăugarea unei soluții cu panouri fotovoltaice la cea de pompe de căldură te bucuri de costuri mici și emisii de carbon considerabil reduse.

E.ON Drive B2B

Cu ce se diferențiază pompele de căldură?

Comparativ cu sistemele tradiționale de climatizare, soluția noastră cu pompe de căldură îți oferă:

Sisteme tradiționale de încălzire și răcire Pompe de căldură
Compatibile cu panouri fotovoltaice
Eficiență energetică ridicată
Reducerea emisiilor de CO2, NOx și SOx
Eficientizarea costurilor
Echipament unic pentru încălzire și răcire a spațiului sau a proceselor
Risc redus de potențiale accidente
Costuri de întreținere mici
Ai nevoie de ajutor?