Ce sunt pompele de căldură?

O pompă de căldură este un sistem termodinamic care utilizează energia mecanică pentru a transfera căldura dintre o sursă de temperatură scăzută către una la temperatură ridicată. Cu o tehnologie sustenabilă, ele extrag iarna energie termică din sol, apă sau aer și, cu ajutorul unui compresor, transferă căldură către instalația interioară: radiatoare, pardoseală și altele.

Pompele de căldură sunt considerate mai eficiente decât sistemele tradiționale de încălzire și răcire deoarece folosesc surse de energie regenerabilă și au un randament mai bun, contribuind cu succes și la reducerea emisiilor de CO2.

Ce beneficii are businessul tău?

Ești interesat de o ofertă?

Completează integral câmpurile de mai jos și un consultant E.ON te va contacta în cel mai scurt timp.

De ce E.ON Heat Pump?

Soluție completă, la cheie

Ne ocupăm noi de tot: proiectăm de la 0, dezvoltăm și instalăm noul tău sistem de pompe de căldură. În plus, îți oferim și soluții de finanțare că să-ți dezvolți businessul în ritmul potrivit.

Sistem personalizat

Cu ajutorul tehnologiei modulare, adaptăm proiectul în funcție de cerințele specifice ale businessului tău. Nu îți oferim orice sistem, ci sistemul potrivit nevoilor tale.

Un partener cu experiență

În segmentul B2B am construit parteneriate bazate pe încredere și proiecte livrate cu succes. Suntem aici pentru a ne folosi experiența demonstrată în domeniu în folosul businessului tău.

E.ON Photovoltaic B2B

Modelul de business al viitorului este sustenabil

Energia provenită din combustibili convenționali este una limitată și prin urmare cu prețuri în creștere. Investiția într-o soluție sustenabilă precum E.ON Heat Pump te ajută să scazi costurile de climatizare cu până la 40%, dar mai ales să protejezi mediul înconjurător și să dai un exemplu în calitate de agent economic. Avem grijă de ce ne înconjoară, facem business sustenabil azi și în viitor.

Pachet pentru facturi și emisii de carbon 0

Pompele de căldură au nevoie de electricitate pentru a funcționa, iar prin adăugarea unei soluții cu panouri fotovoltaice la cea de pompe de căldură ai costuri 0 și emisii de carbon 0.

E.ON Drive B2B

Cu ce se diferențiază pompele de căldură?

Comparativ cu sistemele tradiționale de climatizare, soluția noastră cu pompe de căldură îți oferă:

Sisteme tradiționale de încălzire și răcire Pompe de căldură
Cuplare cu panouri fotovoltaice
Menținerea sau diminuarea costurilor
Eficiență energetică ridicată
Reducerea emisiilor de CO2
Echipament unic pentru întreaga climatizare
Fără risc de potențiale accidente
Costuri de întreținere mici
Durată lungă de viață
Ai nevoie de ajutor?