*Informațiile despre Electric Up 2, din această pagină, sunt conforme cu Ordonanță de urgență pentru modificarea și completarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 159/2020, publicată în Monitorul Oficial nr. 389 din 25.04.2024.
Reprezinți un IMM sau un operator de tip HoReCa? Atunci, înscrie-te în programul de finanțare Electric Up și accesează fonduri guvernamentale de până la 150.000 de euro pentru instalarea unei soluții cu panouri fotovoltaice cu o putere instalată de minimum 27 kWp, stație de încărcare pentru vehicule electrice de minimum 22 kW și pompă de căldură.
Se subventionează 75% din cheltuielile eligibile, iar 25% este contribuție proprie.
Noi, E.ON, îți oferim o soluție integrată, de la consultanță până la instalarea sistemelor și ne ocupăm de proiectul tău de la A la Z, ca acesta să aibă șanse maxime de finanțare.
un manager de vânzări dedicat te va contacta în cel mai scurt timp pentru a demara proiectul de finanțare și te ține la curent cu tot ce apare nou pe proiect.
Ne ocupăm de toată documentația necesară și implementarea soluțiilor de la A la Z, cu șanse maxime de finanțare. Avem experiență de peste 10 ani în montajul soluțiilor fotovoltaice, stațiilor de încărcare și pompelor, iar afacerea ta are numai de câștigat datorită expertizei noastre.
Îți lași datele în formular, iar noi te contactăm și găsim împreună soluția ideală pentru afacerea ta.
Te consiliem, evaluăm, facem proiectarea. Accepți oferta preliminară și selectezi E.ON drept instalator partener, când faci înscrierea în program.
și pregătim toată documentația tehnică pentru program.
Ministerul Energiei evaluează proiectul și este admis pentru finanțare. Implementarea se face în maxim 12 luni de la semnarea contractului.
în cuantum de 75% din valoarea proiectului implementat.
Da. În acest moment, nu există limită referitoare la partenerii bancari agreați în program. Băncile oferă un credit de tip punte: tu accesezi un credit pentru cofinanțare. În momentul în care accesezi fondurile și Ministerul Energiei îți decontează facturile, îți acoperi datoria de la partenerul bancar ales.
Sesiunea de înscriere se desfășoară pe parcursul a 30 de zile de la lansarea programului, iar sesiunea de depunere a proiectelor se va desfășura în minimum 60 de zile de la încheierea sesiunii de înscriere.
Analiza și validarea proiectelor de către Ministerul Energiei se desfasoară în minimum 60 de zile, lista proiectelor validate și respinse fiind publicată pe site-ul Ministerului Energiei la sfârșitul acestei perioade.
Contestațiile se depun în termen de 5 zile de la publicarea listelor și soluționarea lor are loc în max 15 zile de la depunere.
Încheierea contractelor de finanțare nerambursabilă între client și ME se va deschide în maximum 30 de zile de la soluționarea ultimei contestații.