Ce îți oferă factura electronică din contul E.ON Myline?

Când îți creezi și activezi contul tău de client E.ON Myline, asigură-te că activezi și factura electronică. Numai așa poți beneficia de toate avantajele cu care vine la pachet.

Acces oricând, de oriunde

Uiți de grija primirii facturii prin poştă, de stat la cozi și de întârzieri la plată. Nu o mai poți pierde fiindcă ai acces la factura ta de energie oricând, în contul Myline și îți este mereu la îndemână, pentru fiecare loc de consum. Ai mereu acces la ultimele 12 facturi emise. În plus, activarea facturii electronice este gratuită.

Plăți mai simple și sigure

Plătești mai simplu atât din contul Myline, cât și fizic, în magazinele E.ON sau alte puncte de plată, scanând codul de bare din aplicația de pe telefon sau din e-mail, fără să o tipărești. Mai mult, poți achita și facturile locurilor de consum pe care nu ești titular.

Factură la cerere

Prin activarea facturii electronice, ai acces și la emiterea facturii la cerere. Adică, transmiți indexul autocitit din contul tău, apoi, soliciți emiterea facturii „pe loc”. Astfel, nu mai trec zile și consum, până la emiterea facturii, iar aceasta va reprezenta exact contravaloarea indexului transmis de tine. Dai indexul, vezi valoarea facturii, soliciți emiterea ei și o ai pe e-mail în 4 ore.

Plată eșalonată

Dacă ai o factură emisă în ultimele 90 de zile, cu o valoarea cupprinsă între 300 și 2.000 lei și ai nevoie de mai mult timp pentru a o achita, factura electronic îți oferă opțiunea plății eșalonate. Adică, poți opta pentru achitarea facturii în una, două sau trei rate.

În plus

Primești factura pe e-mail și o poți trimite mai departe, fără să dai acces la contul tău E.ON Myline.

Dacă ai deja activată factura electronică sau o activezi până pe 12 noiembrie*, șansele tale de câștig în concurs se dublează.

Ce premii punem în joc?

voucher vacanta Myline
Marele premiu

Un voucher de vacanță în valoare de 1.500€ pentru tine și cei dragi, cu destinația și perioada la alegerea ta, valabil 12 luni!

card cumparaturi Kaufland
Zilnic

Zilnic, un card cadou Kaufland cu care poți face cumpărături în valoare de 250 lei. Cardul ți-l vom expedia via e-mail pentru ca tu să-l poți folosi la shopping și de pe telefon!

trotineta Myline
Săptămânal
August

În săptămânile din august, poți câștiga una din trotinetele electrice Xiaomi Mi Electric Scooter Pro2, putere motor 300 W, autonomie max. 45km, viteză max. 25km/h, culoare negru.

smartphone Samsung Myline
Săptămânal
Septembrie

Fiecare săptămână din septembrie, îți poate aduce un smartphone Samsung Galaxy A53, Dual SIM, 6GB RAM, 128GB, 5G, Awesome Black.

centrala termica Ariston premiu Myline
Săptămânal
Octombrie

În săptămânile din octombrie, poți câștiga o centrală termică pe gaz, în condensare, Ariston Genus One+, cu conectivitate inteligentă și care îmbină 4 tehnologii într-un singur produs.

dezumidificator Ariston premiu Myline
Săptămânal
Noiembrie

În noiembrie, săptămânal oferim un dezumidificator de aer Ariston Deus 21S Net, electric, portabil, potrivit încăperilor de până la 40mp, care înlătură condensul, mirosurile, mucegaiul și igrasia.

*Campanie desfășurată în perioada 21 august - 12 noiembrie 2023, supusă unor termeni și condiții descriși aici.

Cum achiți factura electronică?

Preferi plățile cash la POS în magazinele partenere? Descarcă și instalează-ți gratuit aplicația E.ON Myline pe telefon și ai mereu acces la codul de bare în secțiunea „Facturi”. Astfel, poți plăti cu numerar sau card, oricând, fără să mai tipărești factura E.ON ori să o ai la tine.

eon myline factura electronica plata cash

Ești beneficiarul unui card de energie?

Poți plăti mai ușor consumul dacă ai factura electronică! Ai acces la PDFul ei oricând, accesezi platforma online a Poștei Române și urmezi pașii indicați.

Vezi detalii

Încearcă noua aplicație mobilă E.ON Myline

Un cont E.ON Myline înseamnă facturi rapide, plăți sigure, transmitere index ușoară, actualizare date personale, modificare convenție de consum oricând, administrarea mai multor locuri de consum de oriunde, prioritate la ofertele E.ON. Totul într-un singur loc online, gratuit și în siguranță cu E.ON Myline.

Instalează gratuit noua aplicație mobilă! O interfață și mai prietenoasă, acces facil la ce ai nevoie, noi funcționalități!

Disponibilă gratuit în App Store (iOS), Google Play (Android) și Huawei Gallery.

Descarcă aplicația mobilă

Ce mai trebuie să știi despre factura electronică

După activarea facturii electronice, prima factură va fi disponibilă în cont în maxim 30 de zile, conform calendarului lunar de emitere facturi. 

Nu, nu este necesar un telefon mobil. Poți utiliza toate serviciile E.ON Myline și din platforma web, de pe orice laptop sau tabletă, accesând www.eon.ro/myline.

Da. Factura electronică se activează individual pe fiecare loc de consum. Nu este obligatoriu să o activezi pentru toate adresele, însă, dacă o faci, poți achita toate facturile deodată, nu pe rând.

Nu, activarea facturii electronice înseamnă renunțarea la factura tipărită. Spre deosebire de cea primită prin poștă, în plic, factura electronică ajunge la tine fără întârzieri. În plus, are exact aceeași formă și conținut ca cea tipărită.

Da, poți achita factura direct de pe telefon, online, cu ajutorul unui card bancar sau, deschizi factura pe telefon, prezinți codul de bare la POS în orice magazin partener și o poți achita chiar și în numerar, fără să o tipărești.

Procesarea plăţii pe portalul E.ON Myline se face imediat, în timp real. Deși transferul sumei către E.ON poate dura până la 4 zile, în funcție de banca la care ești client, data efectuării plății este considerată ziua în care achiți.  

Factura electronică se achită ca și factura tipărită. Cel mai ușor este să o achiți direct din contul tău E.ON Myline, folosind un card bancar. 

O poți plăti și prin transfer bancar (Internet/Mobile banking), ori în numerar în magazinele E.ON și băncile partenere, prin scanarea codului de bare de pe factură. Vezi toate modalitățile de plată aici.

Dacă sunt pe contracte diferite, da. În acest caz ai două facturi, una de electricitate și una de gaz, deci trebuie activate pe rând, ambele. În cazul în care ai un contract E.ON Duo, gaz și electricitate pe aceeași factură, trebuie să activezi o singură factură electronică.

Din E.ON Myline se poate efectua doar plata soldului, nici mai mult, nici mai puțin.

Pentru a achita în avans, plata se poate face prin Internet/Mobile banking sau în numerar pe orice alt canal, unde poți adăuga manual sau poți spune ce sumă vrei să plătești.

Dacă plătești cu card bancar direct din contul E.ON Myline, primești pe e-mail confirmarea plății în câteva minute. La fel, dacă ceva nu a funcționat corect. Când plătești la un magazin partener, bancă sau robotul de plăți utilități, verifică chitanța emisă și păstreaz-o. 

Da, din E.ON Myline poți achita simultan mai multe facturi, chiar și de pe mai multe locuri de consum. Le selectezi pe rând, se adaugă în coș, apoi achiți printr-o singură tranzacție.

La roboțelul de plăți, trebuie să scanezi pe rând fiecare factură.  Când scanezi codul de bare, asigură-te că achiți soldul total dacă ai facturi neachitate, nu cel dedicat facturii curente.

Nu. Spre deosebire de factura primită prin poștă, în plic, factura electronică ajunge mereu la timp, fără întârzieri.

În ziua emiterii, primești un e-mail și un mesaj în contul tău E.ON Myline cu detaliile de plată și cu link să vezi și să descarci factura, fără să intri în cont. Acum, poți trimite mai departe acest e-mail, dacă altcineva trebuie să plătească factura, fără să îi mai dai acces în contul tău.

Ai nevoie de ajutor?