Pro
Față de aparatele mai vechi, tehnologia Inverter reduce consumul de energie, oferă randament maxim și o durată de viață mai mare. Sunt silențioase, creează un mediu sănătos, sunt controlabile de la distanță prin wi-fi și sunt dotate cu funcții smart. În plus, au și un consum redus de electricitate cu până la 33%.
 
Contra?
Față de generațiile anterioare, noile aparate pot avea un cost ridicat de achiziție, dar aici intervenim noi. Oferta E.ON Cool include aparatul potrivit locuinței tale, la pachet cu montaj și toate serviciile tehnice necesare și plata în rate lunare, fără avans.

Vrei o ofertă personalizată?

Lasă-ți datele aici și te sunăm noi în cel mai scurt timp.

O ofertă „la cheie” sau doar un aparat de aer condiționat?

În comparație cu oferta altor magazine, E.ON Cool este singura soluție care îți aduce întreaga gamă de aparate Gree Muse la pachet cu toate serviciile necesare ante și post instalare, plată în rate pe 1, 2 sau 3 ani și 5 ani garanție extinsă. În plus, poți plăti mai puține rate după recomandarea soluției noastre, celor dragi ție!

Facturi mai mici

Datorită tehnologiei Inverter și clasei de eficiență energetică ridicată A++, ai confort optim și un consum de electricitate redus cu până la 33%. 

Servicii tehnice complete

Ai toate serviciile incluse: transport, montaj, servicii de întreţinere, curăţare, igienizare şi 2 intervenții pe an pentru urgențe la instalația electrică, în limita a 450 lei fiecare, 24/7.

Montaj gratuit în 3 zile

Te bucuri de o instalare rapidă, în doar 3 zile lucrătoare dacă sunt îndeplinite toate cerințele tehnice necesare şi de seriozitatea unei echipe de tehnicieni E.ON autorizați.

Plata în rate lunare

Achiți în rate lunare pe 1, 2 sau 3 ani și scapi de stresul plăţii integrale sau a avansului.

Doar la noi ai și

Garanție extinsă

Te bucuri de garanție extinsă pentru 5 ani, la achiziția unui pachet E.ON Cool. Astfel, stai fără griji știind că poți apela oricând la experții tehnici E.ON.

Extra reduceri

După achiziție, recomandă soluția E.ON Cool prietenilor tăi și intră în programul E.ON Friends. Ai câte 100 lei reducere, pentru fiecare nou contract încheiat ca urmare a recomandării tale.

Cel mai premiat brand în aer
condiționat

Calitate la nivel inalt gree

Votat sistemul de aer condiționat care oferă cel mai înalt nivel al calității în 2021

Raport calitate-pret excelent gree

Ales sistemul de aer condiționat cu cel mai bun raport calitate-preț în România

Top 1 gree

GREE este marca #1 în topul echipamentelor de aer condiționat 2020

Vezi toate caracteristicile aparatului Gree Muse
Ai nevoie de ajutor?