Cumpără aici soluția E.ON Cool

Lasă-ți datele aici și te sunăm noi în cel mai scurt timp, cu o ofertă personalizată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii, pentru a-ți putea prelua solicitarea.

De ce să alegi Yamato?

Alege tehnologia japoneză Yamato pentru aer condiționat, echipamente caracterizate prin fiabilitate, eficiență și prietenoase cu mediul. Sunt foarte silențioase, au o eficiență energetică ridicată, reducând consumul de energie cu până la 60% față de tehnologia non-inverter și sunt echipate cu freon R32, care reduce impactul asupra mediului.

Aparatele Optimum H2 vin cu flux de aer inteligent pentru a îmbunătăți performanțele de răcire/ încălzire și beneficiază de tehnologia PID Inverter Control, care maximizează frecvența de lucru, până la atingerea temperaturii setate, apoi se ajustează în timp real pentru a adapta cu precizie temperatura camerei la cea setată.

Dezghețare inteligentă

Dezghețarea unității exterioare are loc doar atunci când este nevoie, nu periodic la anumite intervale, iar astfel aparatele Yamato Optimum H2 oferă confort sporit și reduc consumul de energie

Stand-by 1W

Consumul aparatului de aer condiționat, în regim de așteptare, este de aproximativ 1W.  Aparatul reduce consumul de energie de la 8W la circa 1W, prin optimizarea programului său de control.

Răcire la -10°C / Încălzire la -15°C 

Aparatul funcționează în condiții optime, în modul de încălzire, până la temperatura exterioară de -15°C, și, în modul de răcire, până la temperatura exterioară de -10°C.

Blue Fin

Un strat anticoroziv aplicat pe evaporator și condensator prelungește durata de viață a unității. Datorită proprietăților sale hidrofile, fluxul apei condensate este îmbunătățit.

* modulul Wi-Fi este inclus în pachetele E.ON Cool și este instalat împreună cu aparatul de aer condiționat.

Ai nevoie de ajutor?