De peste 15 ani în România

E.ON Energie România S.A., membră a grupului german E.ON, este primul furnizor integrat de electricitate, gaze naturale şi soluții energetice din România, încă din 2005. Companiile noastre operează inclusiv rețele de distribuţie a gazelor naturale și a energiei electrice, în 20 de judeţe situate în jumătatea de nord a ţării. Astăzi, E.ON este furnizorul unei comunități de peste 3 milioane de clienți casnici și business din România.

eon furnizor electricitate gaz solutii

De ce să alegi E.ON

E.ON - traditie si expertiza
Tradiţie şi expertiză

Obiectivul nostru este să-ți oferim soluții energetice care să îți îmbunătățească viața de zi cu zi, astăzi și în viitor. Ne recomandă peste 15 ani pe piața de energie din România și apartenența la o companie germană, lider în Europa. 

E.ON - inovatie si solutii complete
Inovație și soluții complete

Lucrăm împreună cu tine și acționăm în mod responsabil asupra mediului în care trăim, pentru a dezvolta soluții energetice inovatoare și sustenabile. Vrem să facem energia mai accesibilă, mai sigură astăzi, și pentru generațiile viitoare.

E.ON - incredere si siguranta
Încredere și siguranță

Peste 3 milioane de români se bazează pe noi fiindcă furnizăm energie într-un mod responsabil. Ne alegem parteneri de renume pentru a-ți livra soluții la cheie, la un raport calitate-preț corect. De ce? Pentru că ne străduim să-ți fie bine.

WE has no limits

Multe gesturi mici pozitive, au un impact mare. Când acționăm și lucrăm împreună, fiecare acțiune contează și nu există limite pentru ceea ce putem realiza. Lasă-te inspirat de puterea a 50 de milioane de clienți din întreaga Europă, de pionierii energiei de mâine și proiectele lor inovatoare.

Descoperă mai multe

Angajați pentru un viitor durabil

Ne dorim să fim lideri în drumul spre un viitor durabil și prietenos cu clima. Astfel, la nivel de grup, E.ON și-a exprimat angajamentul de a stabili obiectivele de reducere a emisiilor de gaze cu efect de seră, bazându-se pe criterii științifice, prin intermediul Science Based Targets initiative - SBTi. Acestea sunt în concordanță cu menținerea încălzirii globale la 1,5°C peste nivelurile preindustriale. 

În încercarea de a impulsiona trecerea la o economie decarbonizată, ne-am alăturat și eforturilor globale din campania Race to Zero.

viitor durabil
Green Steps

Via Transilvanica, drumul care unește

Prin parteneriatul cu proiectul Via Transilvanica susținem și promovăm un stil de viață sănătos și sustenabil. Am marcat și trasat 100 km din drumul care străbate Transilvania, de la Putna până la Drobeta Turnu Severin, fiind amenajate pe teritoriul a 12 comune din zona Sibiului trasee de drumeție, poteci și drumuri de munte.

În plus, încurajăm mișcarea în aer liber și îți recompensăm fiecare kilometru parcurs și marcat în aplicația E.ON Myline, secțiunea Green Steps, cu 5 lei reducere pe factură.

Împreună am extins Via Transilvanica cu încă 100 de kilometri

Pentru extinderea traseului cu încă 100 de kilometri, am lansat o provocare clienților noștri: 1 metru construit pe Via Transilvanica pentru fiecare factură electronică activată. Ați răspuns pozitiv și 100.000 de clienți și-au unit forțele activându-și factura electronică E.ON în mai puțin de două luni.

Astfel, am dus mai departe promisiunea de a susține extinderea traseului Via Transilvanica cu alți 100 de kilometri care se adaugă celor 100 inaugurați deja în județul Sibiu. Cu ajutorul tău, oferim și noi mai mult generațiilor ce vin.

1 factură electronică = 1 m construit

Via Transilvanica

Descoperă experiența Lipa-Lipa pe Via Transilvanica

I-am provocat pe prietenii de la Lipa-Lipa să descopere Via Transilvanica într-o drumeție de 3 zile. Alex și Simona au mers pe traseul Vatra Dornei  - Tășuleasa Social, înregistrând în secțiunea Green Steps din aplicația E.ON Myline peste 40 de km. Vezi vlogul lor de călătorie sau citește articolul, află recomandările lor și lasă-te inspirat de imaginile superbe suprinse pe traseu.

Citește articolul
director general

Claudia Griech

Director General

director general adjunct

Andrei Ștefănescu

Director General Adj.

 

  • Claudia Griech - Președinte
  • Andrei Ștefănescu - Membru
  • Roxana-Oana Băndilă - Membru
  • Onoriu-Dorin Coman - Membru
  • Ana-Maria Antonie - Membru
  • Dorel Mihai Paraschiv - Membru
  • Andrei Nicolae Vasiliu - Membru

E.ON Servicii Clienți S.R.L. (societate absorbită) și E.ON Energie România S.A. (societate absorbantă) fuzionează. Vezi detaliile complete în proiectul de fuziune din 17 iunie 2021, disponibil aici.

Ai nevoie de ajutor?