De peste 15 ani în România

E.ON Energie România S.A., membră a grupului german E.ON, este primul furnizor integrat de electricitate, gaze naturale şi soluții energetice din România, încă din 2005. Companiile noastre operează inclusiv rețele de distribuţie a gazelor naturale și a energiei electrice, în 20 de judeţe situate în jumătatea de nord a ţării. Astăzi, E.ON este furnizorul unei comunități de peste 3 milioane de clienți casnici și business din România.

eon furnizor electricitate gaz solutii

De ce să alegi E.ON

E.ON - traditie si expertiza
Tradiţie şi expertiză

Obiectivul nostru este să-ți oferim soluții energetice care să îți îmbunătățească viața de zi cu zi, astăzi și în viitor. Ne recomandă peste 15 ani pe piața de energie din România și apartenența la o companie germană, lider în Europa. 

E.ON - inovatie si solutii complete
Inovație și soluții complete

Lucrăm împreună cu tine și acționăm în mod responsabil asupra mediului în care trăim, pentru a dezvolta soluții energetice inovatoare și sustenabile. Vrem să facem energia mai accesibilă, mai sigură astăzi, și pentru generațiile viitoare.

E.ON - incredere si siguranta
Încredere și siguranță

Peste 3 milioane de români se bazează pe noi fiindcă furnizăm energie într-un mod responsabil. Ne alegem parteneri de renume pentru a-ți livra soluții la cheie, la un raport calitate-preț corect. De ce? Pentru că ne străduim să-ți fie bine.

Misiunea noastră: WE has no limits

Când acționăm și lucrăm împreună, fiecare acțiune contează și nu există limite pentru ceea ce putem realiza. Lasă-te inspirat de puterea a 50 de milioane de clienți din întreaga Europă, de pionierii energiei de mâine și proiectele lor inovatoare.

Descoperă mai multe

Angajați pentru un viitor durabil

Ne dorim să fim lideri în drumul spre un viitor durabil și prietenos cu clima. Astfel, la nivel de grup, E.ON și-a exprimat angajamentul de a stabili obiectivele de reducere a emisiilor de gaze cu efect de seră, bazându-se pe criterii științifice, prin intermediul Science Based Targets initiative - SBTi. Acestea sunt în concordanță cu menținerea încălzirii globale la 1,5°C peste nivelurile preindustriale. 

În încercarea de a impulsiona trecerea la o economie decarbonizată, ne-am alăturat și eforturilor globale din campania Race to Zero.

viitor durabil

Împreună cu partenerii noștri, construim un viitor mai verde

Package Image

Via Transilvanica, drumul care unește

În calitate de Partener pentru Sustenabilitate în proiectul de ecotursim Via Transilvanica, susținem și promovăm un stil de viață sănătos și sustenabil. În 2020, am marcat și trasat 100 km din drumul care străbate Transilvania, de la Putna până la Drobeta Turnu Severin, fiind amenajate pe teritoriul a 12 comune din zona Sibiului trasee de drumeție, poteci și drumuri de munte.

În plus, încurajăm mișcarea în aer liber și îți recompensăm fiecare kilometru parcurs și marcat în aplicația E.ON Myline, secțiunea „Green Steps”, cu 5 lei reducere pe factura de electricitate. 

Package Image

Împreună am extins Via Transilvanica

256 de borne de andezit montate în 21 de localități și un an de muncă asiduă. Acesta este traseul Via Transilvanica în lungime de 256 km din județul Caraș-Severin, inaugurat în 2021 la Gărâna. Fiecare factură electronică activată de clienții E.ON a însemnat 1 m în plus pentru Via Transilvanica. Un gest mic, dar unul ce contează enorm pentru un viitor mai sustenabil. 

Datorită celor 100.000 de facturi electronice activate de clienții noștri în mai puțin de două luni, am extins traseul cu încă 100 km, demonstrând încă o dată că, împreună, WE has no limits

E.ON Drive x Renovatio

În mișcare spre un viitor mai verde. E.ON a încheiat un parteneriat pentru încurajarea mobilității electrice cu cea mai mare rețea de stații de încărcare publice din România. Posesorii de autovehicule electrice dispun acum de 400 de stații pe teritoriul țării. În plus, clienții E.ON Drive pot accesa orice stație, fie E.ON, fie Renovatio e-charge, folosind oricare dintre aplicațiile celor două companii, precum și card-urile RFID. 

E.ON Drive Renovatio
director general eon claudia griech

Claudia Griech

Director General

director general adjunct

Andrei Ștefănescu

Director General Adj.

director general adjunct ioan sandru

Ioan Șandru

Director General Adj.

 

  • Claudia Griech - Președinte
  • Andrei Ștefănescu - Membru
  • Roxana-Oana Băndilă - Membru
  • Ioan Șandru - Membru
  • Ana-Maria Antonie - Membru
  • Dorel Mihai Paraschiv - Membru
  • Andrei Nicolae Vasiliu - Membru
Ai nevoie de ajutor?