Cadoul tău pentru Pământ, de ziua lui:

Nu uita să ne urmărești pe Facebook! În fiecare zi vom posta o idee simplă, dar cu impact mare, pe care să o pui în aplicare. Cadoul tău pentru o planetă mai verde, mai sustenabilă!

Sărbătorim Pământul în fiecare zi cu câte un premiu

De Ziua Pământului, lansăm o provocare de 30 de zile: îți propunem să sărbătorim împreună Pământul zi de zi, timp de 30 de zile prin puterea gesturilor mici, iar noi te premiem zilnic.

Începe prin a-ți crea un cont E.ON Myline, zona în care îți gestionezi contractul de energie și devii mai sustenabil lună de lună: îți plătești factura online fără a te mai deplasa la punctele de plată, îți activezi factura electronică reducând consumul de hârtie. 

Tu ce gest mic ai făcut azi pentru o planetă mai verde?

E.ON energie gratis
200 lei
100 lei
Carduri cadou eMAG

Carduri cadou eMAG în valoare de 100 și 200 lei. Alături de cardul cadou, îți oferim și un abonament National Geographic pe un an*!

card cadou eon decathlon
200 lei
Carduri cadou Decathlon

Carduri cadou Decathlon în valoare de 200 lei. Alături de cardul cadou, îți oferim și un abonament National Geographic pe un an*!

2 luni de energie gratis

2 luni de energie gratis, adică două facturi cu valoare 0. Alături de lunile gratis de energie, îți oferim și un abonament National Geographic pe un an*!

eon o luna energie gratis
O lună de energie gratis

O lună de energie gratis, adică o factură cu valoare 0. Alături de luna gratis de energie, îți oferim și un abonament National Geographic pe un an*!

*Abonamentul National Geographic constă în 12 ediții National Geographic și 4 ediții National Geographic Traveler.
 

 
1 cont E.ON Myline = 1 copac plantat

Din grijă pentru mediu, pentru fiecare cont E.ON Myline creat și activat în perioada 22 aprilie - 21 mai, E.ON plantează  un copac. Împreună, contribuim la împădurirea unei zone degradate din România și la crearea unui viitor mai verde pentru noi și generațiile ce vin.

Ce înseamnă să ai un cont E.ON Myline?

Un cont E.ON Myline înseamnă facturi rapide, plăți sigure, transmitere index ușoară, actualizare date personale cu un click, modificare convenție de consum oricând și de oriunde, administrarea mai multor locuri de consum într-un singur loc, acces la istoric facturi, plăți și grafice de consum, prioritate la ofertele E.ON. Totul online, gratuit și în siguranță cu E.ON Myline.

Vreau cont

Cum te ajută un cont E.ON Myline?

Deținerea unui cont E.ON Myline pentru casa și afacerea ta înseamnă acces gratuit de oriunde și oricând la cele mai importante informații despre contractul tău de energie și soluții energetice. Cu un cont E.ON Myline ai într-un singur loc:

Factura electronică

O activezi ușor pe fiecare loc de consum și scapi de întârzieri, fiindcă o primești imediat, chiar în ziua emiterii. Nu o mai pierzi sau uiți acasă fiindcă ai acces la ea oricând în contul tău, pe telefon și pe laptop. În plus, e fapta ta bună lunară prin care, salvezi an de an 2 copaci.

Plăți securizate

Faci plăți rapide, fără comision, direct din cont, cu ajutorul unui card bancar. Primești confirmarea plății imediat pe e-mail și plătești fix cât e pe factură, fără greșeli. În plus, ai mereu acces la informații privind soldul tău și istoricul plăților efectuate.

Autocitire index

Ești notificat pe e-mail și în cont când începe și se încheie perioada în care poți transmite autocitirea, lună de lună. Poți trimite indexul autocitit rapid și ușor, și poți reveni asupra datelor transmise în intervalul dedicat, dacă ai introdus o valoare eronată.

Live Chat 24/7

Intri în legătură cu un consultant E.ON când ai nevoie de ajutor ori de informații despre contractul tău. În plus, ai suport automat și instant pentru anumite operațiuni.

În plus

Control

Ai acces la ultimele 12 facturi emise și poți vizualiza oricând cât, când și cum ai plătit. Graficele de consum pe ultimii 5 ani, te ajută să estimezi un consum mediu al locuinței tale și pentru anii următori.

Predictibilitate

Apoi, poți actualiza cantitățile pe care ți le facturăm lunar, modificând convenția de consum ori de câte ori ai nevoie, pentru a evita facturi de regularizare mari.

Marele premiu 3.000 €

Myline concurs factura electronica bec HUE Philips termostat tado

Ai deja un cont E.ON Myline activ?

Pentru că răsplătim faptele bune, poți câștiga prin tragere la sorți* unul din premiile săptămânale, lunare sau marele premiu, activând factura electronică! Oferim sisteme de iluminat inteligent Philips, telefoane Samsung Galaxy A30s, termostate smart tado⁰ fără fir și un kit complet Green Smart Home în valoare de 3.000€, pentru o casă eficientă energetic și cheltuieli mai mici.

*Ofertă limitată până la 13.06.2021. supusă unor termeni și condiții.

Peste 925.000 din clienții E.ON dețin un cont Myline

în varianta desktop pe laptop sau tabletă, ori au aplicația mobilă direct pe telefon și îl folosesc
factura electronica eon

Pentru gestionarea facturilor și efectuarea plăților rapid și în siguranță.

index autocitire eon

Pentru transmiterea indexului autocitit și o factură corectă, conform consumului realizat.

Pentru acces prioritar la cele mai noi soluții energetice și promoții.

Link-uri utile:

Regulamentul Campaniei "Sărbătorește Ziua Pământului" este disponibil aici.

Druid Webchat