Jurnal de călătorie, day #11: Când nu mai ai internet și semnal, și nici nevoie de ele

Mihai, leaderul echipei 5 Sud

Pot spune că am mers braț la braț cu voia bună pe întreg traseul. Cei 24 de km au fost de-a dreptul fun-tastici! Am cântat, am mers dansând și am simțit cu toții ce înseamnă #EnergiaLuiImpreuna. O zi cu peisaje rurale, natură cât cuprinde și energie verde, de care ne-am bucurat cu toții din plin. Trebuie să vă spun și cât de mândru sunt de oamenii din echipă și ce spirit frumos au. 3 din ei  sunt la prima drumeție, care apropo  a fost de 35 km deși aveam în program doar 24. Au avut o atitudine pozitivă și au fost plini de energie până la ultimul pas de pe traseu. Partener de drum ne-a fost și Liber, câinele despre care ați aflat deja din jurnalele colegilor și care a vrut să-și continue călătoria pe Via Transilvanica alături de noi.

Pe traseu am dat și de o brutărie și, ce să vezi? Fix atunci scoteau pâinea caldă din cuptor. Ne-am bucurat ca niște copii atunci când am rupt pâine și am împărțit-o cu toții. Oare de aici să fi venit puterea de a merge mai departe? Sau poate peisajele extraordinare pe care le-am întâlnit au fost imboldul care ne-a făcut să ajungem seara la destinație și să ne dorim să continuăm.

Chiar dacă am ajuns pe întuneric la cazare, parcă nu ne venea să credem că s-a încheiat ziua. Chiar dacă eram obosiți, ne-am fi dorit să mai continuăm. Cine spunea că timpul trece repede atunci când te simți bine nu s-a înșelat, toate echipa poate să confirme.

Este greu de descris în cuvinte ce simt acum, după prima zi. Aș spune doar ca natura te face să te regăsești. Să te bucuri de fiecare moment, să apreciezi ceea ce ai și poți face. E un proiect extraordinar acesta în care poti sa îmbini pasiunile personale cu experiența profesională.

Dis-de-dimineață pornim din nou pe Via Transilvanica, așa că rămâne să vă povestesc cum a fost și a doua zi la mers pe cărările minunate ale drumului care ne unește.

Ai nevoie de ajutor?