Putem avea acasă electricitate din surse 100% regenerabile?

Putem avea acasă electricitate din surse 100% regenerabile?

România este una dintre principalele țări europene care au capacitatea de a accelera tranziția către energia verde, având un potențial major pentru a susține pe termen lung un mix energetic sustenabil. Țara noastră a reușit în 2020 să ajungă la un procent de 24% din consumul de energie total provenit din surse regenerabile, iar noul obiectiv pentru 2030, conform Planului Național Integrat în domeniul Energiei și Schimbărilor Climatice 2021-2030, este de 30,7%, la care putem ajunge prin adăugarea a 7 GW putere instalată din energie regenerabilă. 

Electricitate din surse regenerabile și reducerea amprentei de carbon

În contextul luptei împotriva încălzirii globale, importanța utilizării energiilor regenerabile crește semnificativ, pentru că aceste energii provin din surse naturale, inepuizabile și generează electricitate fără a polua.

Compania noastră are în portofoliu un produs de electricitate care provine din surse sustenabile: de la vânt, apă și soare. E.ON Green Home este un produs de electricitate 100% verde, ceea ce înseamnă că dacă alegi acest produs (fie că ești deja client E.ON, fie că alegi să devii client E.ON, făcând schimbarea de furnizor), te asiguri că electricitatea pe care o consumi la tine acasă provine din surse regenerabile. 

Electricitate din surse sustenabile la tine acasă

Pentru că se străduiește să ducă un stil de viață cât mai sustenabil, Diana Enciu  a ales să facă schimbarea de furnizor și a ales E.ON Green Home. În videoclipul de mai jos poți vedea cum a decurs acest proces de schimbare de furnizor. În plus, cu ajutorul acestei oferte de electricitate este extrem de simplu să-ți reduci amprenta anuală de carbon cu aproximativ 377 kg, adică tot atât dioxid de carbon cât absorb 18 copaci maturi într-un an. 

De ce să alegi E.ON Green Home?

1.      100% energie verde – îți alimentezi casa cu electricitate 100% regenrabilă, contribuind activ pentru o planetă mai curată și un viitor mai verde.

2.      Achiziție 100% online – pentru schimbarea de furnizor, tot procesul de desfășoară 100% online, fără stat la cozi și fără multe acte. Semnezi online, iar de restul de ocupăm noi.

3.      Factură electronică lunară – reduci consumul inutil de hârtie și în plus, primești factura de pe email, exact în ziua emiterii.

4.      Cetățean verde - îți acordăm titlul de „Cetățean verde” pentru contribuția directă la clădirea unui viitor mai verde, printr-o diplomă electronică pentru a-i îndemna și pe alții să îți ia exemplul.


Ultimele articole din categoria ghid de consum

Învinge căldura verii cu aparatul de aer condiționat potrivit

Învinge căldura verii cu aparatul de aer condiționat potrivit

citește mai mult
Cum salvezi 2000 de lei anual acasă, cameră cu cameră?

Cum salvezi 2000 de lei anual acasă, cameră cu cameră?

citește mai mult
Câte panouri fotovoltaice sunt necesare unei case din România?

Câte panouri fotovoltaice sunt necesare unei case din România?

citește mai mult
Ai nevoie de ajutor?