Poți încheia online un contract pentru acest produs doar dacă ai deja un contract de electricitate sau gaze naturale cu noi ori cu un alt furnizor. Ai nevoie de copia actului de identitate, ultima/ultimele facturi de consum și copia actului de proprietate pentru cazul în care nu ești titularul contractului existent.

De ce să alegi E.ON Green Home?

Reduceri garantate la factură
reducere

Ai 5 lei garantat reducere pe factură pentru fiecare km parcurs în drumeție pe Via Transilvanica, drumul care unește estul de vestul țării.

100% energie regenerabilă
energie regenerabila

Îți alimentezi casa cu electricitate 100% verde și reduci emisiile de dioxid de carbon. Astfel, contribui activ pentru o planetă și un viitor mai verde.

Factură lunară, electronică
factura lunara electronica

Primești factura electronică în cont în ziua emiterii și ai mai mult control asupra cheltuielilor cu utilitățile. În plus, salvezi anual 2 copaci, adică mai mult oxigen pentru mediu.
 

Contribuție verde, atestată
contributie verde atestata

Îți atestăm contribuția directă la clădirea unui viitor mai verde printr-o diplomă electronică cu care te vei putea lăuda și îndemna și pe alții să treacă la electricitate verde.

-120 lei

*până la, lunar

Ce trebuie să faci pentru reducerea facturii?

  • Descarcă aplicația E.ON Myline pe telefon
  • Pornește în drumeție pe Via Transilvanica
  • Accesează secțiunea Green Steps
  • Marchează fiecare km parcurs pe traseul Via Transilvanica

Pentru fiecare km parcurs și înregistrat în aplicație primești câte 5 lei reducere pe următoarea factură de consum. 

Du binele mai departe

Premii cu factura electronică

Alegi un produs cu factura electronică activă și îți răsplătim binele făcut pădurilor cu premii pe măsură. Poți câștiga prin tragere la sorți, premii săptămânale și lunare sau, marele premiu, un pachet Green Smart Home în valoare de 3.000 de euro. Recomandă factura electronică E.ON și șansele tale de câștig cresc!

Un stil de viață sustenabil

Prin parteneriatul cu proiectul Via Transilvanica promovăm un stil de viață sustenabil. Vom marca și trasa 100 km până la finalul anului iar alături de tine adăugăm câte 1 metru pentru fiecare factură electronică activată adică, încă 100 km. În plus, îți recompensăm kilometrii parcurși și marcați în aplicația E.ON Myline, secțiunea Green Steps, cu 5 lei reducere pe factură pentru fiecare kilometru, chiar dacă ești deja client E.ON Green Home sau îl achiziționezi acum. 

Ce spun clienții noștri?

Sunt foarte mulțumit că pot realiza procesul de contractare 100% online, fără să mă mai deplasez la sediu şi că mai departe am posibilitatea de a plăti facturile direct din contul Myline, fără a pierde timp cu statul la cozi.

Mircea, București

Nu eram mulţumit de vechiul furnizor de energie, dar nici nu ştiam ce presupune schimbarea lui. Am crezut că o să fie un proces greu, cu stat la cozi, cu o mulţime de nervi. Când am aflat că nu trebuie să fac nimic şi că nu trebuie să mă plimb cu 1000 de hârtii pe la ghişee, am ales să schimb furnizorul şi aşa am venit la E.ON.

Vali, Cluj-Napoca

Procesul de schimbare de furnizor a fost extrem de simplu, deşi la început mi se părea totul foarte complicat. Am crezut că trebuie să îmi schimb contorul şi că voi rămâne o perioadă fără energie, dar nu a fost deloc aşa.

Cosmin, Constanța

Am comparat preţurile la energie de la mai mulţi furnizori şi într-un final am ales Duo. Nu am crezut că vor fi diferenţe de preţ, dar la factura totală, da, se văd diferenţele.

Mircea, Brașov

Am schimbat furnizorul foarte uşor, practic eu nu am făcut nimic. E.ON s-a ocupat de tot procesul. Când am schimbat furnizorul am ales produsul Duo pentru că am un preţ mai bun la electricitate şi gaz şi doar o singură factură pentru ambele utilităţi.

Petre, Cluj-Napoca

377 kg de CO2

Împreună, pas cu pas, contibuim pentru o planetă mai verde. Știai că alegând un abonament de electricitate din 100% surse regenerabile, îți reduci anual amprenta de CO2 cu aproximativ 377 kg? Adică cam cât dioxid de carbon absorb într-un an 18 copaci maturi. 

Alege E.ON Green Home
 

Reducerea de 5 lei/km parcurs și marcat în secțiunea "Green Steps" din aplicația mobilă E.ON Myline se acordă pe toată durata de valabilitate a contractului E.ON Green Home, până pe 30.07.2022. Reducerea maximă nu poate depăși 120lei+tva, și se aplică la cantitatea de energie activă consumată. Consultă aici termenii și condițiile E.ON Green Home x Via Transilvanica.

Ce mai trebuie să știi?

Poți cumpăra online acest produs doar dacă ai deja un contract de electricitate sau gaze naturale cu noi ori cu un alt furnizor. Ai nevoie de copia actului de identitate, ultima/ultimele facturi de consum și copia actului de proprietate pentru cazul în care nu ești titularul contractului existent. Astfel, poți schimba contractul de energie și pentru un loc de consum unde nu ești titular, dacă ai aceste documente.

Dacă este primul tău contract de energie, adică nu ai facturi emise la locul de consum, ia legătura cu noi prin unul din canalele de contact disponibile aici.

  • Copii/ poze ale actului de identitate
  • Ultima factură de electricitate 
  • Copie a documentului de proprietate, în cazul în care nu eşti titular de contract. 

Încarci documentele şi semnezi online contractul, iar de restul procesului ne ocupăm noi, fără costuri şi intervenţii la instalaţii sau la contor.

Conform ordinelor ANRE, este nevoie de minimum 21 de zile pentru ca procedura de schimbare a furnizorului să fie finalizată. Noi notificăm furnizorul tău actual despre dorinţa ta de încetare a contractului, iar cele 21 de zile se calculează din momentul înregistrării notificării de către acesta. În acest interval ne ocupăm de toate demersurile necesare pentru încheierea contractului de distribuție pentru ca la finalul celor 21 de zile să primești gaze naturale şi/sau electricitate de la noi.

Odată cu liberalizarea completă a pieței de energie, orice consumator are libertatea de a-și alege furnizorul de energie. Schimbarea de furnizor este gratuită și nu implică modificări la instalație, ale contorului sau alte intervenții de ordin tehnic la tine acasă. 

Poți contracta un produs de energie în orice magazin E.ON, dar cel mai rapid şi simplu este online, pe eon.ro. Devii client în 3 paşi simpli, de pe mobil, tabletă sau laptop, fără stat la cozi, fără hârtii trimise prin poştă. Încarci un minimum de documente necesare şi semnezi online contractul, iar noi ne ocupăm de restul procedurilor. 

Druid Webchat