Vrei să afli din ce este format prețul facturii tale și ce îl influențează?

De ce să alegi E.ON Duo Assist PRO

Revizii și verificări obligatorii

Ai incluse toate verificările și reviziile obligatorii conform normelor legale în vigoare, realizate de tehnicieni E.ON, autorizați ANRE, întotdeauna la timp, fără alte plăți ulterioare sau pe loc.

Asistență tehnică 24/7

Ai anual 2 intervenții de câte 450 lei pentru urgențe la instalația electrică și centrala termică. Beneficiezi de asistență tehnică 24/7 și call-center dedicat pentru intervenții de urgență efectuate de specialiști autorizați.

4 servicii, același furnizor

Ai un singur furnizor de încredere pentru 4 servicii: electricitate, gaz, asistență 24/7 și servicii tehnice obligatorii. Asta înseamnă un contract mai ușor de gestionat, factură unică și un singur punct de contact dacă ai nevoie de ajutor. 

În plus ai

Achiziție 100% online

La E.ON poți achiziționa produsul preferat de energie online, fără să ieși din casă și cu minimul de documente. Apoi, ne ocupăm noi de tot și te ținem la curent cu statusul contractului.

Servicii online, gratuite

Contul de client E.ON Myline îți oferă acces gratuit la informații despre contractul tău de energie: ai factura electronică, transmiți indexul autocitit, plătești factura direct din cont ș.a.

 
Factură lunară, electronică

Din grijă pentru mediu și pentru o gestionare mai rapidă a contractului tău, toate produsele noastre achiziționate online vin cu factura electronică activată automat. O primești lunar în contul tău de client, chiar în ziua emiterii. Astfel, ai mai mult control asupra cheltuielilor cu utilitățile și salvezi anual 2 copaci, adică mai mult oxigen pentru mediu.

Ce spun clienții noștri?

Package Image

„Suntem foarte mulțumiți de felul cum s-a rezolvat problema reparației centralei și faptul că există un abonament service care rezolvă rapid și convenabil.”

Petre
Package Image

„Ușurinta de a se porta abonamentul și de a plăti factura, totul se face online. Sunt mulțumit de eliminarea unei facturi din lista de facturi lunare, o singură factură pentru două servicii.”

Gabriel, 50
Package Image

“Recomand contractarea online deoarece este un proces ușor și rapid de a încheia un contract. Vezi toate ofertele, alegi ce ți se pare avantajos și semnezi la fel de ușor.”

Violeta, Mureș

Află tot, fără efort!

Ce înseamnă liberalizare? Ce se schimbă și ce rămâne la fel? Ce alegi și cum? La ce trebuie să fii atent?

Ne străduim să-ți fie bine, de aceea, am grupat informațiile ca să fie clare, pe înțelesul tuturor. Simplu ca ABC!

Descoperă ABC-ul liberalizării

Ce mai trebuie să știi?

Contractul de furnizare se încheie pentru o perioadă de 12 luni, cu posibilitate de prelungire conform condițiilor specifice.

 • Actul de identitate (copie) 
 • Ultima factură de electricitate sau gaze naturale (după caz)

Pentru o soluționare cât mai rapidă, te sfătuim să ai la tine, în timpul procesului de contractare, cea mai recentă valoare a indexului autocitit sau o poză a contorului, care să surprindă clar valorile de pe acesta.

Dacă contractarea se face online, poți încărca și fotografii ale documentelor. Asigură-te că acestea surprind documentul în întregime, iar informațiile sunt clare și lizibile.

Încarci documentele şi semnezi online contractul, iar de restul procesului ne ocupăm noi, fără costuri şi intervenţii la instalaţii sau la contor.

 • Actul de identitate (copie) 
 • Ultima factură de electricitate sau gaze naturale (după caz)
 • În cazul locurilor de consum noi, pentru care nu a mai fost încheiat un contract de furnizare, sau în cazul locurilor de consum unde s-a desființat instalația de racordare la rețeaua de distribuție a energiei electrice avem nevoie de codul punctului unic de măsurare (POD). Informația este cuprinsă în certificatul de racordare sau avizul tehnic de racordare emis de operatorul de distribuție
 • Declarația pe proprie răspundere, disponibilă aici
 • Dacă obiectul contractului dorit cuprinde și furnizarea de gaze naturale, atunci vom avea nevoie suplimentar și de o dovadă a folosirii spațiului unde este locul de consum, în sensul de: act de proprietate sau orice alt document care să ateste dreptul de folosință asupra spaţiului reprezentând locul de consum. De exemplu, dar fără a ne limita la:
  • contract de vânzare-cumpărare
  • act de moştenire (în lipsa unui document privind succesiunea, dacă sunt mai mulți moștenitori, este necesar acordul în scris al celorlalți moștenitori pentru încheierea contractului de furnizare)
  • act de donaţie
  • act de închiriere
  • act de comodat
  • act de concesiune
  • act privind adjudecarea
  • extras de carte funciară (nu mai vechi de 30 de zile)
  • în cazul în care nudul proprietar solicită încheierea contractului este necesar acordul în scris al uzufructuarului

În cazul în care nu se deţine un document care să ateste dreptul de proprietate sau de folosinţă asupra acestui spaţiu sau documentul respectiv nu are caracter definitiv:

 • adeverinţă eliberată de primărie din care rezultă că solicitantul este cunoscut că deţine imobilul sub nume de proprietar.

Dacă nu ai niciunul din documentele de mai sus, atunci este suficientă completarea, semnarea și transmiterea declarației pe proprie răspundere, disponibilă mai sus.

Pentru o soluționare cât mai rapidă, te sfătuim să ai la tine, în timpul procesului de contractare, cea mai recentă valoare a indexului autocitit sau o poză a contorului, care să surprindă clar valorile de pe acesta.

Dacă contractarea se face online, poți încărca și fotografii ale documentelor. Asigură-te că acestea surprind documentul în întregime, iar informațiile sunt clare și lizibile.

Introduci datele, încarci documentele şi semnezi online contractul, iar de restul procesului ne ocupăm noi, fără costuri şi intervenţii la instalaţii sau la contor.

Odată cu liberalizarea completă a pieței de energie, orice consumator are libertatea de a-și alege furnizorul de energie. Schimbarea de furnizor este gratuită și nu implică modificări la instalație, ale contorului sau alte intervenții de ordin tehnic la tine acasă. 

Dacă vii de la alt furnizor, conform ordinelor ANRE, este nevoie de minimum 21 de zile pentru ca procedura de schimbare a furnizorului să fie finalizată. Noi notificăm furnizorul tău actual despre dorinţa ta de încetare a contractului, iar cele 21 de zile se calculează din momentul înregistrării notificării de către acesta. În acest interval ne ocupăm de toate demersurile necesare pentru încheierea contractului de distribuție pentru ca la finalul celor 21 de zile să primești gaze naturale şi/sau electricitate de la noi.

Poți contracta un produs de energie în orice magazin E.ON, dar cel mai rapid şi simplu este online, pe eon.ro. Devii client în 3 paşi simpli, de pe mobil, tabletă sau laptop, fără stat la cozi, fără hârtii trimise prin poştă. Încarci un minimum de documente necesare şi semnezi online contractul, iar noi ne ocupăm de restul procedurilor. 

Ai incluse în contract servcii de asistenţă tehnică 24/7 pentru intervenţii rapide în locuinţă, în cazul unor defecţiuni ale instalaţiei electrice și/sau defecțiuni ale centralei termice ce necesită intervenţie de urgenţă. Beneficiezi de maxim 2 (două) intervenții pe parcursul unui an contractual, în limita sumei de 450 lei/intervenţie. Suma neutilizată nu se reportează de la un an la altul.

În caz de urgență, apelează non-stop numărul de telefon dedicat 0232 421 999. O echipă de tehnicieni autorizați E.ON va veni la tine acasă în maximum 6 ore.

Pachetul cu asistență tehnică inclusă este disponibil doar în localitățile din județele unde este posibilă prestarea serviciilor tehnice cuprinse în contract. Astfel, oferta poate fi contractată în următoarele județe: Alba, Arad, Bacău, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brașov, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Harghita, Hunedoara, Iași, Maramureș, Mureș, Neamț, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Timiș, Vaslui.

Primești factura electronică chiar în ziua emiterii, pe e-mail și în contul tău E.ON Myline, pe care ți-l vom crea automat, după contractare. Ai acces la ea pe telefon, laptop sau tabletă, oricând și de oriunde, chiar și din e-mail, fără a mai fi necesar să te loghezi în cont. Scapi de așteptarea ei în cutia poștală, nu mai poți să o pierzi ori să o uiți acasă.

Factura electronică are aceeași formă și conținut cu factura tipărită primită în plic. Găsești toate informațiile legate de consumul tău, valoarea de plată, coduri de identificare client și locurile tale de consum. Aceleași informații, fără hârtie.

Găsești aici mai multe detalii despre factura electronică, avantaje și oferte speciale.

Află mai multe despre piața liberă de energie
Ai nevoie de ajutor?