Poți încheia online un contract pentru acest produs doar dacă ai deja un contract de electricitate sau gaze naturale cu noi ori cu un alt furnizor. Ai nevoie de copia actului de identitate, ultima factură de consum și copia actului de proprietate pentru cazul în care nu ești titularul contractului existent.

De ce să alegi E.ON Assist Electric Plus

800 lei credit/an

Ai anual 2 intervenții de câte 400 lei pentru urgențe la instalația electrică și centrala termică din casă. Printr-un apel telefonic ai 24/7 garantat asistență telefonică, ori în casa ta, efectuată de specialiști autorizați.

Preț competititv

Ai garanția unui preț competitiv, adaptat la piață și transparență 100% încă de la alegerea produsului, pe parcursul procesului și după intrarea în vigoare a contractului. 

Achiziție 100% online

Doar la E.ON poți achiziționa produsul preferat de energie online, fără să ieși din casă și cu minimul de documente. Apoi, ne ocupăm noi de tot și te ținem la curent cu statusul contractului la fiecare pas.

În plus ai

50% reducere

Achiziția unui abonament nou de electricitate înainte de 28 februarie, îți aduce automat o reducere de 50% pe prima factură de consum.

Jumătate de an cu facturi la jumătate?

Un abonament nou de electricitate îți aduce 50% reducere pe prima factură. Adaugă o soluție de încălzire și de aer condiționat și 6 luni plătești doar jumătate din factura de electricitate.

Află mai multe

Ce spun clienții noștri?

Sunt mulţumită de rapiditatea cu care au intervenit când am făcut sesizarea, au venit în 40 de minute. Echipa a fost promptă şi disponibilă, mi-au spus că în caz de orice problemă, îi pot suna.

Dorela, Sibiu

Au fost rapizi, mi-a plăcut cum s-au comportat, au venit când am avut eu timp şi pentru asta le mulţumesc.

Ioana Emilia, Arad

Îmi place că nu mai trebuie să găsesc eu pe cineva care să se ocupe de verificări şi revizii în caz de defecţiune. Dacă sunt probleme, vine o echipă E.ON.

Florina, Bistriţa

Ce mai trebuie să știi?

Reducerea de 50% se acordă la orice contract nou de electricitate E.ON Home Electric, E.ON Assist Electric Plus și E.ON Duo semnat înainte de 28 februarie 2021 de către clienții ce nu se află în furnizarea E.ON Energie România la data contractării. Reducerea se aplică la toată factura de electricitate, dar nu poate depăși valoarea de 40 lei+tva pe lună. Pe factura de consum, apare cu minus ca "reducere comercială E.ON Rewards". Regulamentul integral al campaniei este disponibil aici.

Poți cumpăra online acest produs doar dacă ai deja un contract de electricitate sau gaze naturale cu noi ori cu un alt furnizor. Ai nevoie de copia actului de identitate, ultima/ultimele facturi de consum și copia actului de proprietate pentru cazul în care nu ești titularul contractului existent. Astfel, poți schimba contractul de energie și pentru un loc de consum unde nu ești titular, dacă ai aceste documente.

Dacă este primul tău contract de energie, adică nu ai facturi emise la locul de consum, ia legătura cu noi prin unul din canalele de contact disponibile aici.

  • Copii/ poze ale actului de identitate
  • Ultima factură de electricitate 
  • Copie a documentului de proprietate, în cazul în care nu eşti titular de contract. 

Încarci documentele şi semnezi online contractul, iar de restul procesului ne ocupăm noi, fără costuri şi intervenţii la instalaţii sau la contor.

Conform ordinelor ANRE, este nevoie de minimum 21 de zile pentru ca procedura de schimbare a furnizorului să fie finalizată. Noi notificăm furnizorul tău actual despre dorinţa ta de încetare a contractului, iar cele 21 de zile se calculează din momentul înregistrării notificării de către acesta. În acest interval ne ocupăm de toate demersurile necesare pentru încheierea contractului de distribuție pentru ca la finalul celor 21 de zile să primești gaze naturale şi/sau electricitate de la noi.

Odată cu liberalizarea completă a pieței de energie, orice consumator are libertatea de a-și alege furnizorul de energie. Schimbarea de furnizor este gratuită și nu implică modificări la instalație, ale contorului sau alte intervenții de ordin tehnic la tine acasă. 

Poți contracta un produs de energie în orice magazin E.ON, dar cel mai rapid şi simplu este online, pe eon.ro. Devii client în 3 paşi simpli, de pe mobil, tabletă sau laptop, fără stat la cozi, fără hârtii trimise prin poştă. Încarci un minimum de documente necesare şi semnezi online contractul, iar noi ne ocupăm de restul procedurilor. 

Druid Webchat