De ce să alegi E.ON Assist Electric Plus

50% reducere în prima lună

Profiți de 50% reducere la prima lună facturată și beneficiezi de un preț de furnizare competitiv la electricitate, pe toată durata contractului.

24/7 intervenții pentru urgenţe

Ai 2 intervenţii pe an în caz de defecţiuni la instalaţia electrică și la centrala termică, fiecare de până la 400 lei.

Factură simplă, lunară

Primești factura lună de lună și ai mai mult control asupra cheltuielilor cu utilitățile. Ești și mai eco-friendly deoarece factura ta electronică te așteaptă în contul Myline, la un click distanță, totul gratuit.

Servicii E.ON, gratuite

Un cont personal E.ON Myline îți oferă acces gratuit, oricând la informații despre contractul tău de energie. Odată cu achiziția produsului Assist Electric Plus, îți vom crea un cont gratuit pentru a gestiona totul simplu, din confortul casei tale.

Nou la E.ON

50% reducere în prima lună

Vrei energie verde pentru acasă?

Electricitate doar de la soare, vânt și apă în gospodăria ta? Acum este posibil! Alege E.ON Green Home, cel mai nou abonament de electricitate din 100% surse regenerabile și contribui activ la un viitor mai verde. Schimbarea începe din zona de confort.

Vezi detalii

Ce spun clienții noștri?

Sunt mulţumită de rapiditatea cu care s-au deplasat la faţa locului atunci când am făcut sesizarea, au venit în 40 de minute. Echipa a fost promptă şi disponibilă, mi-au spus că în caz de orice problemă, îi pot suna.

Dorela, Sibiu

Au fost rapizi, m-a plăcut cum s-au comportat, au venit când am avut eu timp şi pentru asta le mulţumesc.

Ioana Emilia, Arad

Îmi place că nu mai trebuie să găsesc eu pe cineva care să se ocupe de verificări şi revizii în caz de defecţiune. Daca sunt probleme, vine o echipă E.ON.

Florina, Bistriţa

Ce mai trebuie să știi?

Oferta E.ON se aplică în limita a 40 lei, TVA inclus, numai pentru consumul de electricitate realizat în prima lună calendaristică de la intrarea în vigoare a noului contract de furnizare. Oferta cu “50% reducere în prima luna la factură” este valabilă pentru toate elementele componente ale preţului contractual şi va fi vizibilă pe factura emisă după intrarea în vigoare a noului contract.

Oferta se adresează clienților casnici de energie electrică și este valabilă până la data de 31.08.2020. 

  • Copii/ poze ale actului de identitate
  • Ultima factură de electricitate 
  • Copie a documentului de proprietate, în cazul în care nu eşti titular de contract. 

Încarci documentele şi semnezi online contractul, iar de restul procesului ne ocupăm noi, fără costuri şi intervenţii la instalaţii sau la contor.

Conform ordinelor ANRE, este nevoie de minimum 21 de zile pentru ca procedura de schimbare a furnizorului să fie finalizată. Noi notificăm furnizorul tău actual despre dorinţa ta de încetare a contractului, iar cele 21 de zile se calculează din momentul înregistrării notificării de către acesta. În acest interval ne ocupăm de toate demersurile necesare pentru încheierea contractului de distribuție pentru ca la finalul celor 21 de zile să primești gaze naturale şi/sau electricitate de la noi.

Odată cu liberalizarea completă a pieței de energie, orice consumator are libertatea de a-și alege furnizorul de energie. Schimbarea de furnizor este gratuită și nu implică modificări la instalație, ale contorului sau alte intervenții de ordin tehnic la tine acasă. 

Poți contracta un produs de energie în orice magazin E.ON, dar cel mai rapid şi simplu este online, pe eon.ro. Devii client în 3 paşi simpli, de pe mobil, tabletă sau laptop, fără stat la cozi, fără hârtii trimise prin poştă. Încarci un minimum de documente necesare şi semnezi online contractul, iar noi ne ocupăm de restul procedurilor.