Cum alegi instalatorul în programul AFM Casa Verde?

Cum alegi instalatorul în programul AFM Casa Verde?

Acest lucru înseamnă că ai maximum 90 de zile timp ca să alegi compania care să ducă la bun sfârșit montajul sistemului fotovoltaic.

Probabil deja ai interacționat cu vuietul din online, unde cei ca tine analizează oferte, dezbat prețuri și experiența instalatorilor. Și, probabil, încă te întrebi cum să faci cea mai bună alegere, mai ales că sunt 515 companii validate?

În următoarele rânduri, încercăm să-ți dăm câteva indicii pe care e recomandat să le iei în calcul atunci când alegi instalatorul:

  • Experiența în piață – Instalatorul, odată validat de AFM, poate întreprinde instalări de sisteme fotovoltaice. Totuși, experiența câștigată în domeniul energetic, mărimea echipelor de experți tehnici și stabilitatea în piață a companiei, rămân niște indicatori relevanți pentru a te bucura de un parteneriat bazat pe încredere și profesionalism.
  • Viteza de acțiune – Unde-s mulți, puterea crește! O companie cu echipe tehnice ample, specialiști și coordonatori de proiecte gestionează mai bine toate procesele implicate în a avea sistemul fotovoltaic în funcțiune în cel mai scurt timp.
  • Calitatea echipamentelor livrate – Un produs de calitate ridicată are șanse mai mari să obțină rezultatele pe care ți le dorești, pentru mai mult timp. De aceea, îți recomandăm să fii atent la detaliile legate atât de panouri și invertor, cât și la garanția pe care o oferă instalatorul pentru acestea.
  • Suportul primit după instalare – Serviciile post-vânzare sunt esențiale și este bine să te bucuri de ele cât mai mult timp. De aceea aici contează, în egală măsură, să fie cât mai cuprinzătoare și să poți avea încredere că acest instalator va mai fi în piață și peste 10 ani. Adică că vei putea da de el dacă și când ai nevoie de suport.

Ce facem noi?

Noi, la E.ON, pentru a fi siguri că lucrurile vor merge ca pe roate, am realizat deja peste 1.000 de vizite tehnice în toată țara, la clienții care ne-au acceptat oferta. Suntem în piața energiei din România, de peste 18 ani, având 3,4 milioane de clienți și nu vrem să ne oprim aici. În plus, deja procesăm documentele solicitanților și verificăm locațiile acestora pentru a ne asigura că toate cerințele tehnice sunt îndeplinite, asta înseamnă că deja am declarat eligibili clienții care ne-au ales, iar aceștia sunt și mai aproape de programarea instalării. Detaliile ofertelor noastre pentru sisteme fotovoltaice găsești aici.


Ultimele articole din categoria ghid de energie

10 pași de la instalarea panourilor fotovoltaice, la prosumator și facturi mai mici

10 pași de la instalarea panourilor fotovoltaice, la prosumator și facturi mai mici

citește mai mult
Calea energiei electrice de la sursă la tine acasă

Calea energiei electrice de la sursă la tine acasă

citește mai mult
Ce este un kilowatt-oră și ce poți face cu el?

Ce este un kilowatt-oră și ce poți face cu el?

citește mai mult
Ai nevoie de ajutor?