Transportul - cel mai rapid contribuitor la schimbările climatice

Transportul este cel mai rapid contribuitor la schimbările climatice

Faci călătorii electrizante, cu 0 emisii de CO2

Pe lângă impactul pozitiv asupra mediului, deținerea unei mașini electrice îți oferă acces la o rețea națională și europeană de stații de încărcare, cu peste 10.000 de puncte de încărcare. E.ON Drive este soluția noastră de mobilitate electrică neîntreruptă, unde instalăm echipamente, și te bucuri de o rețea publică în țară și Europa, reduci semnificativ costurile de alimentare, și beneficiezi de:

  • livrare, instalare, realizare instalație electrică și punere în funcțiune
  • anual, verificări ale conexiunilor electrice.

Mai mult, Dominic Marcu face performanță la cursele din cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă, unde mașina sa electrică este încărcată cu ajutorul soluției E.ON Drive.

Împreună reducem 99 milioane tone de CO2 pe an

Răspândirea vehiculelor electrice în Europa avansează într-un ritm rapid – la fel și nevoia de stații de încărcare. Prin urmare, E.ON investește continuu în construirea de noi puncte de încărcare ultra-rapidă, în toată Europa. Astfel, am comandat 4.500 de stații suplimentare de încărcare rapidă de la producătorul alpitronic. Stațiile electrice de încărcare urmează să fie utilizate în proiectele dedicate clienților și pentru zonele publice de încărcare, până în 2025.

În acest sens, se vor folosi stații de încărcare rapidă alpitronic de ultimă generație, cu putere între 50 și 400 kW. Acestea acoperă o gamă largă de nevoi de încărcare – de la încărcare la locul de muncă sau la cumpărături, până la încărcare ultrarapidă pe autostradă sau încărcarea pentru vehiculele comerciale grele.

Pe lângă extinderea infrastructurii de încărcare, E.ON și alpitronic doresc să îmbunătățească și mai mult experiența clienților la stația de încărcare. Aici se pune accent pe optimizarea tehnică a interacțiunii dintre vehicul, stația de încărcare rapidă și sistemul de facturare, precum și Plug&Charge.

Viitorul este electric, viitorul este verde.


Ultimele articole din categoria ghid de energie

Ce este un kilowatt-oră și ce poți face cu el?

Ce este un kilowatt-oră și ce poți face cu el?

citește mai mult
Ce este pachetul legislativ „Pregătiți pentru 55” al Uniunii Europene?

Ce este pachetul legislativ „Pregătiți pentru 55” al Uniunii Europene?

citește mai mult
Top 5 informații de știut despre contorul de măsură index

Top 5 informații de știut despre contorul de măsură index

citește mai mult
Ai nevoie de ajutor?