E.ON Life Plus este soluția potrivită pentru tine dacă

Te-ai debranșat de la sistemul centralizat?
debransat de la sistem centralizat
Te-ai racordat la rețea și ai nevoie de încălzire?
solutie de la A la Z pentru confort 100%
Renovezi și schimbi instalația termică?
schimbare centrala termica radiatoare
Vrei o soluție la cheie, fără bătăi de cap?
solutie incalzire cu centrala si radiatoare la cheie

Ce spun clienții?

 
Sunt mulțumit de centrală, de curățenie, este fiabilă, nu face zgomot, este lucru nou. De ce să iau la mâna a doua sau neomologate? Este nouă, făcută de firmă serioasă.
Constantin, Caraş-Severin
 
Domnul a explicat tot pachetul, ne-a ajutat cu instalarea, am comunicat bine. Am vrut ca centrala să fie pusă de oameni care se pricep la asta.
Robert, Alba
 
Băieții au fost foarte operativi. În două zile au pus-o în funcțiune, au lucrat frumos.
Leonora, Maramureș
 
Sunt mulțumit de rapiditatea cu care au montat. Voiam să nu mai fac focul la sobă.
Marineta, Bacău

Solicită o ofertă aici

lasă-ne datele tale și te sunăm noi în cel mai scurt timp, cu o ofertă personalizată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii, pentru a-ți putea prelua solicitarea.

*În județele Cluj, Suceava și Vaslui serviciul este disponibil doar în localitățile cu locuri de consum racordate la rețeaua de distribuție Delgaz Grid.

**Ai primit de la un prieten o recomandare pentru soluția E.ON Life Plus? Adaugă codul său de încasare în câmpul "Cod de recomandare".

Ce includ pachetele E.ON Life Plus?

Soluția completă de la A la Z vine în 3 variante de pachet personalizabile! De la proiectul instalației de gaz, la instalația termică, montaj centrală și calorifere, până la servicii tehnice de mentenanță și intervenții pentru urgențe 24/7, ne ocupăm noi de tot pe toată perioada contractului.

Complet Avantaj Optim
Proiect instalație utilizare gaz
Realizare instalație termică
Centrală termică în condensare la alegere: Ariston, Vaillant, Saunier Duval, Protherm
Radiatoare (dimensiune, număr la alegere)
Temostat smart sau clasic la alegere
Transport și demontare centrală veche (dacă este cazul)
Instalare şi punere în funcţiune/PIF (piese şi manoperă incluse)
Verificare tehnică periodică (VTP) a centralei la fiecare 2 ani
Verificare/revizie a instalaţiei de utilizare a gazelor naturale (VIU/RIU), la fiecare 2 ani
Garanţie extinsă pentru centrală pe întreaga perioadă contractuală
24/7 asistenţă tehnică şi intervenţii pentru urgenţe la instalaţia electrică şi de încălzire, câte 3 intervenţii/an, fiecare de până la 200 lei

În plus ai

Vizita expertului tehnic E.ON

pentru evaluarea corectă a necesarului termic din locuința ta.

Plată în rate lunare, fără avans

după instalare, pe 3, 5 sau 7 ani, direct pe factura de consum gaze naturale.

150 lei reducere*

după instalare, cu E.ON Life Friends. Recomanzi soluția prietenilor tăi și primești 150 lei pentru fiecare pachet achiziționat de aceștia.

Care sunt pașii execuției lucrării?

Vizita de evaluare

În maxim 3 zile de la planificarea vizitei.

 

Obținere Aviz Tehnic de Racordare

În 10-15 zile calendaristice de la depunerea actelor la Delgaz.

 

Obținere proiect I.U.G.N.

În 9-30 zile calendaristice.

Planificare vizită instalare

În 2 zile de la obținerea proiectului I.U.G.N.

Instalare centrală, execuție instalație termică și de utilizare

În 7-10 zile de la obținerea proiectului.

PIF centrală

În 1-2 zile de la instalarea centralei, urmează punerea sa în funcțiune.

 
Ai nevoie doar de centrală termică? Alege din oferta noastră variată!
Vezi oferta

Întrebări frecvente

Termenul de execuție E.ON Life Plus depinde de complexitatea lucrării, de termenul de eliberare ATR (aviz tehnic de racordare) de către Delgaz, montarea contorului și punerea în funcțiune a instalației de utilizare gaze naturale (IU). Termenii de contact sunt specificați în pașii descriși mai sus.

Spațiile racordate la rețeaua de gaze naturale, unde sunt instalate aparate consumatoare, trebuie să dețină un proiect al instalației de utilizare gaz conform normelor legislative. Acesta este o documentație tehnică necesară pentru executarea sau modificarea instalației de utilizare a gazelor naturale. Proiectul IUGN atestă că instalația de gaze este dimensionată de un proiectant autorizat pentru a funcționa în parametrii optimi. Verificarea proiectului IUGN se va face de către tehnicianul E.ON în timpul vizitei de evaluare. În cazul în care nu deții acest proiect și te-ai decis să achiziționezi un pachet E.ON Life, noi ți-l vom întocmi cu titlu gratuit.

 

Expertul E.ON verifică dacă centrala termică aleasă corespunde necesarului locuinței, iar mai apoi evaluează dacă există condiții pentru instalarea centralei termice în condensare. Face măsurătorile necesare pentru instalaţia de utilizare şi instalaţia termică şi verifică dacă radiatoarele, pentru care ai optat, corespund necesarului locuinţei tale.

Împreună cu tine stabilim data la care va avea loc instalarea noii centrale termice. Montarea și punerea în funcțiune (PIF) a centralei ar trebui să fie gata în aceeași zi, excepție făcând situațiile în care instalarea necesită lucrări opționale (executarea racordarii centralei la instalație de termie existentă care nu este trasă la poziția centralei, execuție gaură de evacuare).

După instalare, un inginer va pune centrala în funcțiune și îți va înmâna certificatul de garanție al acesteia, alături de un manual de utilizare.

Punerea în funcțiunea a centralei termice sau PIF, este un serviciu inclus în pachetele E.ON Life și presupune că un inginer verifică dacă centrala termică satisface cerințele de funcționare în condiții de siguranță, conform regulamentelor și normativelor tehnice în vigoare. Acesta reglează echipamentele instalate (centrala termică, termostat) conform cerințelor spațiului pe care îl deservesc și se va asigura că sunt respectate condițiile pentru acordarea garanției. Tu, în calitate de client, vei fi instruit privind modul de utilizare a echipamentelor în linie cu manualele de utilizare și a clauzelor cuprinse în certificatele de garanție, care îți vor fi înmânate. Vizita de punere în funcțiune durează, în medie, o oră. Montajul incorect sau punerea în funcțiune de către persoane neautorizate ISCIR duc la pierderea garanției și potențiale defecțiuni ale centralei.

Da. În pachetele E.ON Life Plus oferim doar livrarea și montarea caloriferelor noi, precum și demontarea centralei vechi, dacă ai deja una în locuință. De demontarea caloriferelor vechi trebuie să te ocupi separat, până la momentul în care echipa de tehnicieni E.ON vine pentru instalare.

Este inclusă în cazul apartamentelor, ca fiind parte din execuția proiectului I.U.G.N., când este vorba de o conectare la coloana de gaz, de pe casa scării. Nu este inclusă în pachet branșarea pentru case.

Nu. Soluția E.ON Life Plus include obligatoriu achiziția unei centrale termice.

*Campania E.ON Life Friends este valabilă până la 30.06.2024.

Ai nevoie de ajutor?