Poți cumpăra online acest produs doar dacă ai deja un contract de electricitate sau gaze naturale cu noi ori cu un alt furnizor. Ai nevoie de copia actului de identitate, ultima/ultimele facturi de consum și copia actului de proprietate pentru cazul în care nu ești titularul contractului existent.

De ce să alegi E.ON Promo Gas

Cel mai mic preț la gaz

Profiți de cel mai mic preț la gaze naturale de la E.ON, pe toată durata contractului și de stabilitatea unui furnizor cu tradiție.

Factură lunară, electronică

Ai mai mult control asupra cheltuielilor cu utilitățile cu factura electronică, activată automat. În contul tău ai acces la istoric plăți și consum, alături de toate detaliile contractului tău.

Achiziție 100% online

Semnezi simplu și rapid online, din confortul casei tale, iar noi îți creăm gratuit un cont personal de client E.ON Myline, pentru a-ți gestiona contractul de energie ușor, de oriunde și oricând.
 

Du binele mai departe

Premii cu factura electronică

Alegi un produs cu factura electronică activă și îți răsplătim binele făcut pădurilor cu premii pe măsură. Poți câștiga prin tragere la sorți, premii săptămânale și lunare sau, marele premiu, un pachet Green Smart Home în valoare de 3.000 de euro. Recomandă factura electronică E.ON și șansele tale de câștig cresc!

Ce spun clienții noștri?

Procesul de schimbare de furnizor a fost extrem de simplu, deşi la început mi se părea totul foarte complicat. Am crezut că trebuie să îmi schimb contorul şi că voi rămâne o perioadă fără energie, dar nu a fost deloc aşa.

Cosmin, Constanța

Sunt foarte mulțumit că pot realiza procesul de contractare 100% online, fără să mă mai deplasez la sediu şi că mai departe am posibilitatea de a plăti facturile direct din contul Myline, fără a pierde timp cu statul la cozi.

Mircea, București

Nu eram mulţumit de vechiul furnizor de energie, dar nici nu ştiam ce presupune schimbarea lui. Am crezut că o să fie un proces greu, cu stat la cozi, cu o mulţime de nervi. Când am aflat că nu trebuie să fac nimic şi că nu trebuie să mă plimb cu 1000 de hârtii pe la ghişee, am ales să schimb furnizorul şi am venit la E.ON.

Vali, Cluj-Napoca

Am schimbat furnizorul foarte uşor, practic eu nu am făcut nimic. E.ON s-a ocupat de tot procesul. Când am schimbat furnizorul am ales produsul Duo pentru că am un preţ mai bun la curent şi gaz şi doar o singură factură pentru ambele utilităţi.

Petre, Cluj-Napoca

Ai nevoie și de electricitate?

Alege E.ON Duo și ai electricitate și gaz  împreună, pe același contract. Gestionezi mai simplu utilitățile, ai o singură factură și plată unică lună de lună. În plus, poți semna contractul online, din confortul casei tale.

Alege E.ON Duo

Ce mai trebuie să știi?

Poți cumpăra online acest produs doar dacă ai deja un contract de electricitate sau gaze naturale cu noi ori cu un alt furnizor. Ai nevoie de copia actului de identitate, ultima/ultimele facturi de consum și copia actului de proprietate pentru cazul în care nu ești titularul contractului existent. Astfel, poți schimba contractul de energie și pentru un loc de consum unde nu ești titular, dacă ai aceste documente.

Dacă este primul tău contract de energie, adică nu ai facturi emise la locul de consum, ia legătura cu noi prin unul din canalele de contact disponibile aici.

  • Copii/ poze ale actului de identitate
  • Ultima factură de electricitate 
  • Copie a documentului de proprietate, în cazul în care nu eşti titular de contract. 

Încarci documentele şi semnezi online contractul, iar de restul procesului ne ocupăm noi, fără costuri şi intervenţii la instalaţii sau la contor.

Conform ordinelor ANRE, este nevoie de minimum 21 de zile pentru ca procedura de schimbare a furnizorului să fie finalizată. Noi notificăm furnizorul tău actual despre dorinţa ta de încetare a contractului, iar cele 21 de zile se calculează din momentul înregistrării notificării de către acesta. În acest interval ne ocupăm de toate demersurile necesare pentru încheierea contractului de distribuție pentru ca la finalul celor 21 de zile să primești gaze naturale şi/sau electricitate de la noi.

Odată cu liberalizarea completă a pieței de energie, orice consumator are libertatea de a-și alege furnizorul de energie. Schimbarea de furnizor este gratuită și nu implică modificări la instalație, ale contorului sau alte intervenții de ordin tehnic la tine acasă. 

Poți contracta un produs de energie în orice magazin E.ON, dar cel mai rapid şi simplu este online, pe eon.ro. Devii client în 3 paşi simpli, de pe mobil, tabletă sau laptop, fără stat la cozi, fără hârtii trimise prin poştă. Încarci un minimum de documente necesare şi semnezi online contractul, iar noi ne ocupăm de restul procedurilor. 

Ești antreprenor și ai nevoie de un contract de gaze naturale pentru afacerea ta?

Alege un contract de gaze naturale E.ON Pro Gas de la E.ON și profită de mai multă simplitate la ofertare, la plata facturii și la gestionarea contractului. Mai multă energie pentru afacerea ta, mai mult timp pentru tine.

Druid Webchat